Se pardoniram, ni bilo tako mi?ljeno kot se je dalo prebrati. Bolj sem mislil na to kako si se razpi?tolil, da me je raho strah postalo, da te ?e kak?en infarkt trefne.
Priznam pa ja, da precej osebno reagiram, ?eprav sem samo uslu?benec v banki ampak, ko te jebe ?e vsak, od znancev, kolegov in da o kaki stranki sploh ne govorim po?asi tudi meni ?ivci popu??ajo in re?em ter napi?em tudi kak?no, ki bi morebiti bila bolje, da ostane pri meni. Ja jaz sem pa? tip ?loveka, ki je vedno branil svojo slu?bo in sem lojalen do konca, ker ?e 1x ne bom ve? je skrajni ?as da zamenjam ?iht.
Mi gre pa v nos, da se vedno vse krivi banke - sploh na?e, ki z globalno krizo pa ja nimajo nobene otiplive veze. Smo dale? premajhni igralci ampak, da se pa nato ve?e vsa krivda in posplo?i na vse se mi zdi pa precej velika obto?ba, da ne re?em manipulacija. Sicer je pa tudi Bine, da bi re?eval svojo ko?o, rekel, da so krive Banke in to z besedami: "ja kaj so mi pa dale take kredite". Mislim, ?e pa to ni sprevr?eno pol pa ne vem kaj je.
Obnova?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
A je bel? Sem bil zraven ko smo merili. Nasploh ima izgleda narejenega v petek ob 13ih ker en drug nima nobenih te?av.
In ?e nekaj Marko, Clioti RS imajo zelo razli?ne konje. Megani RS tanovi imajo praviloma ve? konjev edino njegov je ?rna ovca. Pa ne vemo, klimo je imel pomoje vklopljeno pa ESP je imen un modri na sport, tale vklopljen tako, da je vpra?anje v ?em je bila fora.
Ha ha ker komentar spodaj
RIP. Ford Focus RS 500 . RIP
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se en super soncen dan. Tokrat safari Brijoni
Povezava za deljenje
Deli na druge strani