Renault vam svetuje, da zahtevate preverjanje amortizerjev va?ega vozila ob vsakem servisnem pregledu in predvsem, ?e med vo?njo opazite naslednje znake:
Vozilo zana?a v ovinkih ali pri prehitevanju.
Vozilo zana?a pri zaviranju.
Pnevmatike na vozilu so neenakomerno obrabljene in/ali se hitro obrabljajo.
Slab?a vidljivost pono?i.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se na temu posnetku vidi, za kolik oljudi je ?koda da se razmno?ujejo.
Pa tudi potrjuej mojo teorijo. Se takoj v za?etku vidi, da se BMW-ji pa Audiji frajerji, misle? da kolona za njih ne velja rehitevajo kolone potem pa zablokirajo dovoz r?evalcem.
Ok sej kak?ni se zaciklajo, samo pezdete se pa takoj zapazi. (vklji?no z mamo, ki sli?i ?e prej da re?evalci prihajajo, pa gre ?ele umikat ko ne morejo mimo.
Jaz bi kak car-shreder namotniral na en kamijon pa bi utiral pot. Samo ene 2x bi se ?e naredilo, da bi bila zablokirani odstavni pasovi ali pa kaj podobnega.
Sej to je logi?no - Renault je itak znan po okvarah in lastniki so v to pripravljeni zato se sploh ne sekirajo, ?e kej ne deluje oziroma gori kaka odve?na lu?ka. Ravno zarad tega ne kli?ejo ADAC za vsak drek, ker dokler se reno premika je vse OK
Logi?no da ne kli?e? ADAC, ?e ti ro?na ne dela al pa se kak varnostni pas ne da zapeti. Pa? speljuje? v klanec s sklopko pa mulcev ne pripne? pa se glih tko na cilj pride. ?e se pa airbag pri nesre?i ne odpre pa itak zatu?kajo tako, da ti zato, da dr?i? gobec dajo nov avto**.
**tole zadnje se je zgodilo bratovemu kolegu, ko je ?el na ravnost s ceste v meter debelo drevo, ki se je zarilo do pol havbe a airbagi so ostali "varno" spravljeni.
Tle ti moram dati 'spet' prav, ker moji Pugiji (306,307,407) me nikoli niso pustili na cesti, sem bil pa mese?no na kofe ma?ini avtohi?e Vi?....
No skoraj, ko je 307 Hdi ?la turbina, sem se peljal 30 na uro po nem?ki v Trzin.....ka so mi delal uni za mano ob 07:30 zjutraj...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Akumulator v MPS je kap, zjutraj ?e delal, sedaj popolna 0.
Pa noben dodaten porabnik ni priklopljen ko ni klju?a v avtu, tako da to ne more bit vzrok.
Pi..., mu ma..., pro... japonci ?alabajzarski, je.... ma... vsem japoncem.
Evo ti ?alabajzar - verjame? sedaj ko sem v vsaki mazdi ga skuril, razen Xedos? Res da sem testiral webasto vedno a nekaj je na tem da ima 'spodnjo' mejo, ko jo prekora?i? je gotof.....
Prevajanje iz jezika »alban??ina« v jezik »sloven??ina«
FLM.
bjijta na ci sem ti rekel prej, ko lahko da trnka shohish shihena o tem, kako je. ?e vam malo po?akati. In potem porosot. Ta. Niher videli, kako je dvd
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani