Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

Evo mnenja in predlogi... Mene najbolj vle?e Seat... Mazde pa ni nobene v 03 regiji pametne, po avto pa se ne bom nekam v maloro vozil... :zvizga:

Postavil sem linke tak ko se men dopadejo... Od prvega do zadnjega... ?e strokovno mnenje prosim... :blush:

Seat Cordoba 1.4

Renault Megane 1.6

Renault Megane 1.4

Rover 200 1.4

Ford Fiesta 1.25

Fiat Punto 1.1

Opel Astra 1.4

Od izbire ki si jo dal je res samo seat....pa za tvoja leta je bolj ibiza.

Kaj pa kaka 323?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

in pri tem porabu dobrega jurja...

bu?man a vse novo?

Dobi? zelo poceni in novo skoraj prek baby oglasov...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://tvslo.si/predvajaj/dober-nasvet-mar...va2.104394128;;

Zgodba se zapleta.....na?a đamija, ki je bila baje prijavljena kot mala kmetija s pridelavo plina za lastne potrebe, zrasla pa je ogromna bioplinarna ki ho?e prodajati elektriko v omre?je....

?e je tako se je sam zaklal....

P.S. Na?a rde?a hi?ka zadaj je zaroletana - torej smo na morju... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

@Grega, niso mi upo?teval da pla?ujem pre?ivnino za otro?i?a, to pa nanese (uradnih) 1500 ? na leto. U resnici dam ?e kar nekaj ve?, tako da naj se kar malo popravi njihova ra?unica! :hudicek::whatever:

pa se to nana?a na 2010? A nima? ti to od letos?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Danes pa realu gledajo skozi prste, ker boh ne daj spet realu rdecga. Ampak ociten 2 x rumeni za Carvalha in karate kida Adebayorya, Diarraja.....predvsem Adebayor nima cisto vse glavi postimano.

Nasi pa mal prevec nonsalantno z zogo......Lepi je pa zgubu se vse tiste tocke ki jih je imel pri meni...je samo se ikona.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ugotovil, da je shramba po praznikih podhranjena in ?el v Eurospin po junkfood!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V trenutku iz zahoda (Gorenjske) veter da sem stole lovil in naliv :angry2:

gre proti LJ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ha ha k zmaj so te zatolkl

alow03.05.2011, 14:062

JozaGulikoza

03.05.2011, 14:06

0

Kaj bi se smeju ?e bo jutri 0:3, to bil blo enih dolgih nosov po mestu, ko vsi za Unicefarje navijate :)

VELIKI POZNAVALEC NOGOMETA TEKMA SE IGRA DANES IN ?E TEGA NE VE? NE KOMENTIRAJ ! amen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ma? kak link do tega?

dubu po mejlu od italijanskega kolega, ki je ves happy ker rosso nerri kon?no dvigajo scudeto. Pa ve da z enim u?om tud za Milan navijam (zaradi korenin) :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mo?no tudi to, ker on je bil itak od nekdaj njihov.

Samo glede na to, kje so ga najdli in kako, vseno malo dvomim v to, da bi ?li to fejkat. Pol bi ?e raj rekl, da so ga v eni luknji v gorah najdl v Avganistanu, kot pa da bi tvegal incident z vdorom v Pakistan.

Mogo?e pa i??ejo razlog proti Pakistancem...sedaj ga imajo...

Ta je najbolj?a, Ameri?ani so za na luno, upam da kdaj tudi pristanejo tam :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gazetta je danes objavila 12 slik namenov po?kodb Reala PO kon?anih akcijah!

post-2637-1304420139_thumb.jpg

post-2637-1304420151_thumb.jpg

post-2637-1304420735_thumb.jpg

post-2637-1304421034_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zaradi...-avtocesti.html

Boss -tvoj izvoz, ki je obenem bistroumno narejen ?e za po?asna vozila (meni je zadnji? namre? nekdo v ?karje padel z levega na ta pas in po bremzi seveda)

@eye: Mislim, da je Jures odgovoril to?no na ta vpra?anja, ki si jih zastavil meni in se popolnoma strinjam z njim. :bravo:

Malce pa se postavi izven okvirov klasi?nega razmi?ljanja in pomislil malo ?ir?e ali je res dogajanje vedno tako kot ga vidi? ali je mogo?e le rezultat druga?nega dojemanja v dolo?enem trenutku. Ok, bom razlo?il na primerih, da bo bolj jasno.

Ve?ina nas najve? kilometrov naredi na vedno enih in istih cestah, ki jih pa? prevozimo dnevno. Ve?ino ?asa smo tudi v nekem hitenju saj so te konstantne relacije ponavadi vezane na prihod na delovno mesto, otroka pripelajt v ?olo in vrtec, obiskat star?e ipd.

Kaj se dogaja takrat? Te ceste pozna?, to?no ve? kje mora? zaviti, okolica ti je poznana do potankosti, tako, da je niti ve? ne opazuje?. Zaradi pomanjkanja ?asa bi rad vozil vsaj toliko kot je zgornja omejitev, da se ti ?asovno izzide priti na cilj. Edina spremenljivka na tej tvoji poti je sam promet, dogajanje na cesti in ravno to tudi najbolje opazi? sploh ?e se kdo "vme?a" v tvoj tempo vo?nje in ti s tem podira timeschedule. Vidi? ?isto vsako nemnost kar po?nejo ljudje, kako vozijo, prehitevajo, menjavajo pasove itd itd. Vsaka napako bele?i? sajje to edino kar je druga?no iz dneva v dan zato se ti zdi, da je prometna katastrofa toliko ve?ja kot je dejansko res.

Zdej pa kontra primer. Gre? recimo tako kot v tvojem primeru v Avstrijo. Ve? ali manj ti je pot nova, cesta okolica vse ti je novo, pokrajna, mesta ?etudi si ?e kdaj bil, so zanimiva a predvsem ponavadi ni tiste ?asovne stiske. In ?e opazi? vse druge poleg tega mora? spremljati tudi promet enostavno raznoraznih malih neumnosti ostalih udele?encev ne vidi? ve? in kar naenkrat se ti zazdi kako lep?e vsi vozijo.

?e 1x pravim to se ti zdi ker dojema? druga?e. ?ele tisti, ki so konstantno na teh poteh tudi v tujini s?asoma lahko realno sodijo o kvaliteti oziroma kulturi voznikov v posameznih dr?avah. Je pa re, da tudi to ni vedno dejavnik saj je gostota prometa verjetno eden najbolj pomembnih faktorjev - na prazni cesti je vedno vse fino in fajn, ko pa je gu?va je pa ?e zaradi mno?ice drugih udele?encev veliko ve?ja mo?nost da nastane cestni konflikt.

Aja, za zaklju?ek pa ?e to - v temi, kjer se pohvalimo si rekel, da ste pri?li iz Dom?al do Dunaja v dveh urah in pol kar bi bilo na u? povpre?je hitrosti tam nekje okoli 150km/h. Ker se povsod ne da voziti 150km/h bi rekel, da ste na posameznih delih leteli kot sneta sekira in zato sem omenil, da ste za kaos na cesti deloma krivi s svojo vo?njo tudi sami. Se ti ne zdi, da bi to lahko bil glavni vzrok, ker si skoraj upam trdit, da ste na na?ih AC-jih drvel do konca na Avstrijskih pa je spet zavela tista "skrb", da vas ne bi trofnil policaj, ki so baje precej nepopustljivi do prekr?karjev. :ne vem: :blush:

Bingo - jaz sem to izkusil - na primer sem ?el delati izpit za motor na Jesenice, kjer nisem poznal niti ene ceste razen glavne skozi Jesenice, ampak me je vlekel ?ez vse rupe in vasice - in kaj je efekt?

Pozoren si na cesto ker ne ve? kaj je za vogalom, in se u?i? ne samo obvladovati motor (vozilo) ampak tudi aktivno spremljati promet.

?e pa gre? v doma?i kraj ti je vse jasno v naprej in si zaradi tega pogumnej?i in nepozornej?i.

Jaz bi dal predlog da se izpit dela v naklju?no izbranem kraju 30km izven lokacije izbrane avto?ole!! ?e to je nekaj vsaka neznana cesta ?teje ve? pozornosti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Men di?i kot, te pokopljemo uradno, ti pa se nekam umakne? in si tiho.... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

Da tle napi?em, ker je najmlaj?i ?lanu uspelo na na?em trotldigitalcu odlomiti gumb za slikanje sem na hitro nabavil mimoreda tole

http://www.mimovrste.com/artikel/173037933...kodak-c143-rdec

Zelo dober foti? za vsakodnevne slikce, moram re?t.

P.S. Da se vrmen malo nazaj - odlomil je okrogel gumb za slikat, ki ima samo v sredini zelo zelo tanko pal?ko ki pritiska na stikalo za slikat....?e bi probal ne bi znal......... :hudicek: . Ne da bi polomu objektiv ali ohi?je, ne eno mikroskopsko zadevo ki blokira nadaljno uporabo... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zatulil sem " vsi Hrvati ven iz mojga avta" pa so ?le. :hudicek:

V bistvu je blo tako, da sem jih nekaj ?asa s sabo vozu (so ?le ?e v prekmurje mal na izlet) pol jih je pa po?as vro?ina dotolkla in so pocrkale same od sebe.

UPDATE:

Mravlje so ?ez no? pobrale vse drobtine od pi?kotov, pal?k, kinderjajc, kruha (zakar so tudi pri?le...) in od?le!!! ?zmeden?:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Okej,kje lahk pogleda? na kompu,kaj se dogaja v ozadju, k n? tazga ne po?nem a je procesor vseeno na nekje 50% delovanja? Poj pa kr na1x normalno vse dela! So xp-ji na notebuku <_<:(

najhitrej ctrl alt del - task manager

jamranje:

Po 10 dneh sonca sem v Postojni moral dati vse 4 ?migovce in streho gor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Evo dans podiru eno steno v stanovanju in dobim obisk ena suseda 50+ uleti cez vrata vsa razpizdjena da naj nehamo prenavlat stanovanje na nihove stroske :huh::unsure::vskalo: mi ni nic jasn kaj je s tem mislna

Jao te so pa najhuj?i...res da je praznik a vseeno....

Kaj ti je pa kupila?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ful bi ?el dans na kak izlet, pa vreme ?e vedno po aprilsko ka?e! <_<

mi pa 10 dni sonca :bravo:

Tukaj je stalno jasno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

angleska liga je vseeno velik bolj za gledat...pa se to, ne tekmujeta vedno dve isti ekipi (spanija, italija) za vrh...

no pa tudi nemci so ok glede tega

ker se je lomilec kosti Van Bommel preselil v ITA ligo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se en brezoblacen topel morski dan. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sej LA stalno spremlja dogajanja.....

Je pa to ratal del igre.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Boss kako si se znebil mravelj v avtu......................................... :glare::glare::glare::glare::glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.