Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Mujo je bil na obisku pri Tarzanu. Na sprehodu skozi d?unglo sta naletela na opico. Tarzan jo je prijateljsko pozdravil in govoril z njo. Mujotu ni bilo ni? jasno, nakar mu je Tarzan pojasnil situacijo:
?Ve?, tu ?ivim ?e od malega, zato razumem prav vse ?ivali.?
?ez kak?no leto Tarzan obi??e Muja v Bosni. Med sprehodom po pode?elju naletita na kravo, ki jo nekaj mu?i.
?Kaj pravi?? je radoveden Mujo.
?Pravi, da si se sino?i tako napil, da si jo pozabil pomolsti.?
?Ojej, pa sem res pozabil.? potrdi Mujo.
Svojo pot nadaljujeta in sre?ata prepla?enega psa.
Muju se pes zasmili, zato spet vpra?a Tarzana:
?Kaj je pa z njim??
?Pravi, da si bil v?eraj tako pijan, da si ga grdo zbrcal!?
?Joj, zdaj se spomnim. ?al mi je.? pravi Mujo.
Pot nadaljujeta in naletita ?e na ovco, ki glasno bleja.
Mujo takoj: ?Nisem Tarzan, nisem! Ku*ba la?e!?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes tankal BTjko. Se?tevek je pokazal, da sem vanjo nato?il skupno 12001,65 litrov. Prevo?enih pa ima 72744 km. In, kar ?e bolj presene?a, do zdaj sta bili edini okvari pregorela desna ?arnica v ?arometu (spredaj) in pregorela ?arnica leve parkirne (spredaj). Se pa napoveduje sklopka... 

No, glede na konkurenco, ki je bila pri 80.000 ?e na parah, pred tem pa delala obilo te?av, jo je kljub vsemu kar za pohvalit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mors prodaja pu?ke in avte :)
Napisano

Stvar je pribli?no taka:

ker gre za javni sektor, se zadeve odpi?e. Nato se pripravi ponudba za prodajo in se poskusi z javno dra?bo. ?e ne uspe, se cena spusti in ponovno poskusi z javno dra?bo. ?e spet ne gre, odpeljejo na odpad. To pa naj bi bilo zato, da se ne bi na odpad vozile dobre stvari in pa zato, da se ne bi odpisi prilagajali (npr.: vodja avtoparka bi dal v odpis en dober avto, nato pa ga poceni odkupil ?e preden bi ga odpeljal na odpad...). 

In namesto, da bi na polo?aje postavili ljudi, ki jim zaupajo, naredijo celo birokracijo s tonami papirja in nekaj nadzorniki, da pazijo, da se ne bi goljufalo. No, tisti, ki so dovolj "visoko" itak vedo, kako se goljufa in to ne za nekaj 100?...

In tako imamo zbirokratizirano in drago dr?avo (na vseh podro?jih, ne samo v tem primeru) z neu?inkovitim sistemom proti goljufanju...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ok prodaje oro?ja ne bom komentiral, mi je pa zanimivo v kak?nem stanju so vozila:

http://www.mo.gov.si/si/javne_objave/ravnanje_s_stvarnim_premozenjem/premicnine/javne_drazbe/3_javna_drazba_premicnega_premozenja/

Takoj odpustit vse vodje avtoparkov, ki so dopu??ali tak?no stanje vozil. Halo ? To jj na? denar mamu jim spalim lenuharsko. Nikol nobenga ne moti to krdelo v zeleno oble?enih pajacev ki res ne delajo ama ni?. Ko se omenja JS pa vedno policaji u?itelji gasilci. Tele bi blo treba spra?it tukiaj denar o?itno v potokih te?e stran.

Kaj pa ni prav? Sem si malo ogledal in glede na kilometre pri ve?ini vozil skoraj ni kaj drugega za pri?akovati:

AUDI 80 S2                            letnik 1994 ima prevo?enih 161.600 km

FIAT BRAVA 1.4 SX               letnik 1997 ima prevo?enih 183.430 km

SUBARU LEGACY RANGER letnik 1993 ima prevo?enih 329.000 km

VW GOLF 1,8 CL                   letnik 1995 ima prevo?enih 315.000 km

VW GOLF 1,6 CL                   letnik 1995 ima prevo?enih 283.911 km

VW GOLF 1,8 GL VARIANT   letnik 1995 ima prevo?enih 289.450 km

VW GOLF GTI 16V                 letnik 1994 ima prevo?enih 383.350 km

RENAULT CLIO 1,2                letnik 1998 ima prevo?enih 196.500 km

RENAULT R-5 CAMPUS        letnik 1993 ima prevo?enih 228.099 km

LAND ROVER DISCOVERY   letnik 1991 ima prevo?enih 302.301 km

PUCH 250GD                         letnik 1990 ima prevo?enih 310.230 km

TAM 80 T5B                           letnik 1986 ima prevo?enih 149.300 km

RENAULT MEGANE               letnik 2001 ima prevo?enih 393.680 km

Glede na to, da so to slu?bena vozila, ki jih vozijo vsi in glede na to, da je to vojska, ki se ne vozi zgolj in samo po asfaltnih cestah, menim, da so v primernem stanju. Bi pa bilo za odpustit marsikaterega pripadnika Slovenske vojske, ki pa se s slu?benim vozilom iz?ivlja in po?ne z vozilom vse tisto, kar s svojim nikoli ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kok me pa ma da bi kej tazgale spremenu v nek mini avtodom pa potoval z njim po evropi :)

4f14b671cc.jpg

Sicer vsak po svoje, a jaz bi za potepanje po Evropi izbral raje kaj var?nej?ega, na ni?jem podvozju in z dvokolesnim pogonom.

Bi bil pa takle krasen za predelat v mini avtodom, pa na potep po Afriki in celi Aziji. To pa ?e mene mika, ?eprav bom jaz (enkrat, ko bom imel dovolj denarja), mini avtodom postavil na TAM 150 T11.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Gre Janez po mestu in mu nasproti pride ena dobra bejba.
Pa gleda in si misli.
"Da bi moja imela take noge."
Potem ga ena dobra bejba prehiti in:
"Da bi moja imela tako dobro tazadnjo."
Pride zopet ena dobra bejba nasproti, dekolte:
"Da bi moja imela take prsi."
Na avtobusu ena dobra bejba in:
"Da bi moja imela take dobre ustnice..."
No in pride domov pa pravi ?eni:
"Ve?, sem celo pot mislil nate!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa gremo spet mal na obisk, v zgornji desni kot na?e kure :D v Lendavo pa potem ?ez mejo na hrva?k, do mame in dedija, pa dveh prababic :)

A ti ima? tudi prednike iz Zagorja. Majhen je svet...

Jaz pa sem bil pred kratkim na obisku. ?elezna gora, Vara?din, Sra?inec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ni hudobije. Vsaj zaenkrat. Elektrika je, telefon tudi. In ?e je elektrika, dela tudi centralna. In skrinje, ki so trenutno polne, ker smo pred kratkim klali koze. Torej smo na toplem in hrano imamo. Drugo pa ni pomembno.

Ceste so predrsljive... No, z verigam se da prav lepo vozit. ?e se ?led ne okrepi, da potrga linije, bo vse OK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne zastopi?. Saj ti je Lu?ka Kajfe? Bogataj pred dvemi leti razlagala, da je zaradi globalnega segrevanja nastopila su?na doba in so podzemni rezervoarji podtalnice povsem izpraznjeni in se v treh letih ne bodo napolnili. Torej to kar pada z neba ni de? ampak katastrofalna su?a, ki bo uni?ila planet in se lahko re?imo samo, ?e takoj spre?amo vse avtomobile in se vozimo samo ?e s kolesom. Pa ?e to samo, ?e prej nismo jedli pasulja, druga?e bo promet preve? onesna?eval okolje z izpu?nimi plini...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ampak zanimivo mi je pa to, da imajo pa ?e vedno tako zelo veliko obiskov... ?e so taki amaterji, zakaj ljudje ?e obiskujejo to stran? O?itno nekaterih stvari ne bom nikoli razumel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.