Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

vcerej mi je zacela dpf lucka utripat. pismo. bo treba servis naredit by by 300e. klicem mocnika pravi da naj se ne vozim dalec,ali naj preprosto ignoriram lucko se ene 500km. k ni glih najboljse stanje ta teden.

V navodilih tudi pi?e kaj je treba narediti....sicer ne vem ali ko utripa ali ko gori - preberi, mora? iti na obrate za dalj ?asa

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?e kdo rad li?e, je v ?kofji loki skipan cel tovornjak union-a. :hudicek:

Ni treba, ker je ze v zraku pri vas 0,5

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez vikend sva z bratom polo?la 40 kvadratov laminata z vsemi obrobami in zaklju?ki pa ?e ena vrata sva vgradila in dnevno sobo sestavla.

Zaenkrat ker ne pla?ujem zlatarskega dela in ve?ino delam sam z ob?asno pomo?jo doma?ih sem pri?paral:

- knauf strop 800?

- vsa elektrika, stikala, vti?nice in lu?i 400?

- izravnalna masa po stenah in vsa slikopleskarska dela 600?

- laminat in obrobe 250?

- male pizdarije (vgradnje vrat, sestavljanje pohi?tva ipd) 200?

Skupaj 2250?

Res, da se zajebavam ?e skor en mesec, ker se sprot u?im pa tud nimam vsega orodja ampak vseeno sem nadvse zadovoljen. Naslednji? naredim v pol tolk ?asa pol pa odprem s.p , ker kle je biznis. :harhar:

priceless

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Danes je bila formula 1, vi pa o nekem fuzbalu. ?zmeden?

jebe? to ker je Mercedes konkuren?en le samemu sebi, da se koljeta za 15 mesto............pol pa crkne...pa ?e na ?tartu trokiral

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e se ne motim, je tole ?e zdavnej padlo v vodo, Barca gre v sklopu priprav na audi cup na alianz areno in touro po ameriki.

Hajduk si kot prvo tekme sigurno ne more privo??it, kot drugo Messija 100% ne bi bilo, ker bo na ju?noameri?kem pokalu, isto Milito, Alves, Adriano, Mascherano. Ostalim je to kon?no leto ko so frej in ni kakih tekmovanj (EP, SP, ali pokal konfederacij), tako da Barca bi v primeru da gre v Hajduk, igrala z rezervisti in kakimi novimi nakupi.

Danes bilo na 'narodni radio'...o cenah kart in tako naprej :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Barca je potrjena da pride na tekmo ob obletnici hajduka v split.

Igrati mora vsaj 80 posto igralcev iz finala kaze ugovor....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

B A R C A!!!!!

Bolj ko veselje nasih me je negativno presenetil manun. Brez igre brez presinga pred njihovim golom. Imeli smo prostora kot proti nekem levem klubu. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Exeo danes star 1 leto.

- Izredni strosek 0eur, razen rocaj roloj (vzmet) 23e ki sem ga sam zlomu

- menjava olja na 5k zastonj

- servis 15k 88ojro

- servis 30k 95 ojro

:bravo:

Lahko bi dal long life olje na 30k ampak naj ima DPF sveze zveplo.....

sam tale pasivna in aktivna regeneracija je zakon zadnje case hodim samo v vrtec in dam pa no problem :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A si ziher? Ne vem ?e je Nem?ija ?e ma Mpeg4 :ne vem:

http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T

ziher, nastavitev podro?ja (men dela na vseh EU) dolo?i le frekven?ni pas, mpeg pa je le kodiranje videa - kompresija in podobno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

pove?an pogled nekega cukra, ali je to sedaj marcipan, kokos ...itd se pa ne da povedat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Tist na stebru k ne vidm kaj je to?no?

klima :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

ok, ampak da se razumemo v durres/drac ne bos sel ampak juzno se...vlora ali ce ti rata saranda...

jug je taka scena

Objavljena slika

itak, V duressu sem ze videl tankerje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja sj sem dal,bom se enkrat bolj to vse skupaj preveru,nekje je regija ampak slovenije ni nikjer,je nemcija,italija itd..austrije pa ni..

nemcija je ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

november zna bit ze mrzel za kopanje

jaz planiram, zdaj junija najprej po jadranski do pristine in potem iz pristine cist do juga albanije...za par dni

ne bom se kopal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo da se mal pohvalim, ucerej dobu radio ga namontiral,meni zgleda super,8 incen lcd..grafika je super,skratka vse se ujema..

slike prilozim kasnej...

jures ti pa bos imel mal dela,z navigacijo,pa nekej me dvbt jebe. Ne najde programov.

nastavi najprej regijo, mora biti mpeg4, potem pa ko gres avtomatsko iskanje - FTA OnLY spremeni v ALL

thats it

aja pa anteno priklop :)

Ja je,vsaj mislim da je..takrat sem se spraseval na forumu..bom kasnej preveru. Mogoce so krive antene k sem jih dal cist spodaj pod sipo. Ceprav imajo pogled zunaj. Sj ves kaj mislim...

v nastavitvah se vidi jakost signala - vsaj 68% mora biti

drugo pomembno v nastavitah mora? imeti vklju?eno napajanje antene z avtoradia, druga?e ne lovi ni?

tretje, sedaj mi bo? verjel da je signal v SLO v kurcu - in pa tudi ?e je mpeg2 najde kanale samo ni slike in napi?e video not supported

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugani kaj je na sliki...
Napisano

Da malo zbudim igrico - skriti predmet je povsem desno....

post-2637-1306479067_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

Novembrske po?itnice padejo letos dol!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

V tej temi predlagam ,da se zbirajo te?ave ki nas pestijo pri uporabi ra?unal....

Moj prvi: kaj bi blo narobe z USB vodili, da mi no?e skopirat Filma na USB klju?ek? Poskusil sem 3 klju?ke in 2 USB diska. Skopira se cca do polovice potem se ustavi. Poskusil sem tudi ve? razli?nih filmov. Manj?e fajle ?e nekako skopira (npr slike), razen ?e jih ne ozna?im preve? (500MB+) kjer se tudi obesi vse skup. Umre pa vse, ?e word in internet, tok ga obesi vse skup, leprav je nek Quad prcesor. Comp ni ravno star, je ?e v garanciji.

Ideje?

Thnx

Marsikaj od problemov v windowsih, antivirusni program (Norton?) do HW problema na usb.............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

heh iz monte carla v nico...hudi ovinki pa se lep razgled...

upam, da mi kdaj spet rata neki tazga ponovit

Komi ?akam ?e nekaj dni.... :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je to. Pelje se kar drugace - bolje avto no prenizek, ravno pravsnji. Ta prav test pa se pride :)

post-2637-1306399538_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne,..sm pa kr Vodi?anka :hudicek:

Sozalje... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V isti ob?ini kot kdo?

Zaenkrat nikjer, je samo ena od miljon mo?nosti, ki jih pretresamo zadnje ?ase. In po?as mam ?e tok poln kufr vsega da ne morm sploh povedat.

In bolj k berem zakone, predpise, ureditve in ne vem kaj, bolj sm zmedena.

A nisi Medvo??anka :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Kaj mu bo zdaj 10 golov v tekmah, kjer se ne odlo?a o ni?emer.... sam pesek v o?i si me?ejo.

Druga?e pa sm vse bolj ?iv?n. Upam da ne bo SAF ?pilal kak?nega bunkerja in da bomo gledal tekmo kot se zagre.

JA murino mu svetuje..........tako da........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram se pohvalit, da sem se iz?lanil iz kluba te?kokatergornikov 13X, prav tako iz 12X in sem sedaj ?lan 11X! :jupiii:

Grejo kar dol ?tevilke. ?e malo pa bom v klubu dvo?tevil?nih...

Jo?a, kako gre tebi? ?e na cilju?

Pohvalno!! Kar tako naprej - pa te kaj zdravje ob tem daje? kolegico je ?ist zvil med huj?anjem......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.