Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Pol me je pa mal nahecala, k je rekla 2m. Sva dons brale lokacijsko, in je kr mal debel pogledala k je vidla 4m. Sicer nevem ka?ne vloge to ne igra, ker je za hi?o 8m do meje (89l ko se je za?el zidat ni hotu dat soglasja za manj,..zdj mi bo pa ?e prou pr?lo). Znam bit pa js tud packa,..?e mi ne bo dal soglasja,..ma svoje smreke ?e ve? k en meter na na?em (genij jih je posadil to?no na mejo), pa ?e gradil je pol metra stran od meje ene gara?e, delavnce al ne vem kaj...brez dovoljenj in soglasja seveda. Pa bomo vidl kdo bo koga, ?e se bo hotu it na grdo a ne :)

jZ mam v isti obcini nadstresek do ceste.....sem priglasil, sem dobil 10 strani kaj se sme in kaj ne, pogledal ni noben....najbol vazno pa je kake mas sosede. Moji so super in sosed bo naredil enako....:)

So pa razlike dososeda, do obcinske ceste.....etc, ampak odvisno je samo od soseda

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak ze 2dni avtoradio na carini pa miso se pogledal kao carini je odredil pregled paketa. Nesposobni kot da ne vidicon da je to Sam avtoradio. Kr neki

to ni ni? takega...pregledujejo ker je iz hk

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa 50.000 na poti k Deeyanu v nedeljo

P.S. rovinj - Deeyan- MArija reka - tuhinjska 11,5L/100 - ampak to je o?itno max, ker je bila celo pot vvelikih obratih :bravo:

Pohvalno, ker ko sem jo kupu po treh letih stanja se je za?ela tu poraba

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V sredo pa kon?no z miato v Provanso...

Monaco GP zamudim za 3 dni......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tak folk je res ogabn - okol kepe 2x pa sterat s kraja nesre?e bando kmetavzarsko nevzgojeno.

Razumem pa zakaj se to dogaja - mediji, rumeni tisk so skregali folk z resni?nim ?ivljenjem in zdravo pametjo poleg tega pa t.i demokracija, kjer te lahko vsak to?i, ker si mu pomagal je zabila zadnji ?eblji?ek v krsto ?love?nosti in solidarnosti.

Marsikdo se danes raje obrne stran, kot pa da bi pomaga, ker ?e kasneje karkoli zakomplicira po tvoji krivdi ali pa tudi ne te lahko kurac, ki si mu pomagal obere, do spodnjih gat. Odvetniki pa imajo svoj ?ur v tem vrtiljaku norosti.

Boss ju nid a vakejsn :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes je 8 let, odkar sem Cigi pred oltar peljal.........................................................................................................................................................

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

....zato je Miata dobila 1 nov fedr, ostale 3 jutri :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne, sej so cool sam ?tosi so pa precej obrabljeni pa velikokrat ?e videni v njihovih nastopih.

Pa nitt pocen niso.... :glare:

bomo ?li pa na fosile v LJ :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Finance mam dokonca u krizi, a priliv bo ?ele nsledn petk! Mogo?e bo pa pomankanje povzro?lo padec mase ?e za par kg in bom spet na 2-mestni cifri. :D

x2

sam sem si sam kriv, registracija exeo, pav?al na morju..... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Stocktone to Malone.......and the mailman delivers!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ima i TuV :bravo:

post-2637-1306218761_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Moji tud ... smrk, me kr nostalgija daje po takratni ko?arki NBA s fenomenalnim Danom Petersonom kot komentatorjem, ki je s tisto ameri?ko italijan??ino bil ?isti zakon. Na igri??u pa legende kot so Magic, Bird, Jabbar itd.

gres na trote?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

N? ne re?em, vse v imenu showa, ampak tle ni niti en udarec pravi. Sami fejki. Sam je pa palilo, ne glede na vse.

:)

Itak se James Bond je bolj realen. Je pa show...to so bli cajti ko si poleg rtv imel same se koper capodisteia, wwf, magnum, dario divachi musko in smogovce

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:D

He he una je ?e bolj?a

Is this Bono from U2?

I found what you are looking for!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No sej Jure, jz ne lih da sem ga ti??al do skrajnih mej - mi pa? ni bilo tolk do tega, da eventuelno kam odnese s ceste tole mojo ma?inerijo! :P

Aja moram pohvalt Javarja, ki mi je zrihtal krom nalepko od foruma! :punk:

da se ti ne polije pir... :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja Javar, se me je Jurc kr neki ?asa dr?al, pol sem malo pospe?il :P

Ko pa smo pri?li na prelaz (Kozjak) pa sem videl mokro cesto, to pa me je minil ti??at. Verjetno sta tudi vidva potem dost umirjeno peljala, ker sem vidu, da v Sutjeski ko sem na moj makadam lih dobro zapelju, sta se peljala naprej ?ez selo 2 mazdojca (vmes med nami pa ?e nek R19 16v)! :danzoman:

Re?il te je en po?asne in traktor, druga? pa ne vem :ne vem: tale 110KM miata kr neki leti in to na plin, komot sem te dr?al, samo pogj so ovinki, ker v ovinkih ta avto pridobiva, ker je prilepljen na cesto....

P.S. Fedri so pri?li :hudicek:

Ja tista mokra cesta ni bila za ti?at pa po 'prelazu' so pol kraj za krajem....edino table so tok butast ene 100m med seboj, da sem ravno dal gas ko je blo treba spet umirit se.

?e kraje pozna? je drugo, v naselju pa lepo zmerno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Okna montirana, plaval ze 3x. Voda je super cool 18-19C

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Metr, moji najdra?ji danes v BTC-ju ukradli denarnico. Pred enim letom so ji ukradli denarnico v slu?bi iz pisarne. Pa saj sproti me sfolga raznih preklicev kartic in podobnega sranja.

PReve? zgledata bogata k vozita mazdo :hudicek:

P.S. 'REKLAMA' Hypo ravno v?eraj poslal za 9? na leto - kompletno zavarovanje v primeru kraje - + nove kartice izdelava, ureditev preklica, 100? stro?kov mobilca v tujini in SLO, + do 1000? kraje na karticah krite :bravo:

Dobro je to da je vezano na ime in ne ra?un - na primer jaz imam svojo kartico + poobla??en za ?eninega in imam drugo kartico z njenim TRR in moje ime gor - ona pa obratno, in krije tudi to.

Se spla?a povpra?at po taki opciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e bo plac, zakaj pa ne? Ne vem, a je tale tema vidna neprijavljenim? ?eprav je Miata gotovo bolj primerna za tovrstne prireditve in sem 100%, da bi bolj u?ival. :bravo:

Vidna...

itak, sam podhranjenost je mal prevelka... :blush:

Med MPSko in mojo MX5ko je en cel Exeo razlike :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kot tajnik Renault kluba sem dobil pozitiven odgovor od Red Bull-a glede sponzoriranja Renault kluba. :danzoman: Mislim, da vem kaj se bo pilo naslednji mesec na trackdayu, ki ga organizira klub. Da hostesi ne omenjam.

In ko smo ravno pri trackdayu, ?e koga zanima naj mi sporo?i. Ne bo time attack ampak bolj hobi dirkanje tako, da ni strahu pred norci na progi. Bo pa v petek 17.6 od 12ih do ve?era. In, ?e bo kaj frej se lahko kaj zmenimo. Za pla?ati bo pa 30?, najem ?al ni zastonj.

torej tudi dru?inski karavani z navorom ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od Kamnika do Postojne in nazaj, je po stari cest kr orng potovanje! :closedeyes:

na bolhi trenutno ponudba dveh vinjet :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Aha ?ibate na morje, js na?o ?e masiram, k bi tud ?ou dol v soboto popoldne, do ndele vsaj.

Jaz tud mojo da v Nedeljo dobim dovolilnico za Cjele

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava cen
Napisano

A carino ti ?e vedno pi?ijo pol vseukupno?

Carina te vedno pozove da predlo?i? pla?ilo...in ?e si pameten pla?a? ?loveku izdelek posebej (60 USD - toliko je sprejel ponudbo) in 25 USD po?tnino posebej, da? carini samo 60 - kar je fer.

?e ni konec nem?kega updejta:

vsako okno ima poleg sikaflex in v paketu je bila ?e vre?ka Haribo bonbonov!

:notworth::notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ah dej no :unsure: pa si ?e probal da ve??

Ti zagotavljam da ne kadi ?isto ni? bolj....dva dni nazaj je z polnim tankom "?lahtnega" ?kodilak opravil tehni?ni B/P (tudi meritve plinov).....?e ga pa zahodi? na polno pa vsak dizel pokadi ;)

Ok verjamem, o?itno je to navaden sindrom Golf II in III :)

P.S. A ti jutri dela?, mam kar neki robe za prikolco - te okna ki so pri?la.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.