DonFilipo 0 Napisano 25. september, 2004 Opogumite se in kaj napi?ite ali prilepite. Napisano 25. september, 2004 Da ti ne bom kak vic o dalmatincih sem gor prilepla potem bo? pa videl, kak?ni kao ste no kr dej, me prow zanima voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo 0 Napisano 25. september, 2004 Opogumite se in kaj napi?ite ali prilepite. Napisano 25. september, 2004 Hmmmm... ampak ve?, da bo dr?alo! "Madzda fahrerji" me "nategujejo" z enim rezervnim delom ?e cca teden dni! Vsi obljubljajo na veliko...ko gre zares, pa rep med noge in jih nikjer ve? ni E draga Maja, krive si nasla, da te nategujejo! Rabis enga ki te bo dobr nategnu, tako kot pra...! (Slisu sm da so baje dalmatinci taki ) p.s. no hard feelings! voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo 0 Napisano 24. september, 2004 Opogumite se in kaj napi?ite ali prilepite. Napisano 24. september, 2004 sploh si nocem v pest pogledat. ne dajam hormonov, ne prodajam testoterona.... vedno pa lahk koga nategnem (beri katero) voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo 0 Napisano 24. september, 2004 Kratek vic Napisano 24. september, 2004 Kako se zacenja ciganski recept za palacinke? "Ukrades 2 jajca..." voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
voli vas Don