Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 55 minutami je Bini napisal:

Prva v tem tednu.... 🤗😉

17415955953776741184513531271697.jpg

Moja je bila prva ob 5:00 :D

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Gledam tele zgornje slike vrat in me zanima, kako imate varovana okna in druga vrata, do katerih se lahko spleza? So tudi protivloma? 😃

Jaz mam sosedo 24/7 nadzor trga ni šans, da mi kdo vlomi, pa četudi pustim doprta vrata 🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je Z M A J napisal:

Pohvalit moram naše ZLATE smučarske skakalce, norooo! :)

Pogija pa kar pozabiš? kaki si...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 14. 11. 2024 ob 8:26 je Tilen5 napisal:

To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.

Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣

V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je TBA napisal:

spodnje so 110mm imajo pa tud 100mm

WWW.BIKE-COMPONENTS.DE

The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...

image.png

pa še nekje mal cenej :)

FOX za 500€

null

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

sid 

666€ pa mal drobiža

WWW.BIKE-DISCOUNT.DE

null

image.png

image.png

Hvala za info, ampak itak se bo cena 10x spremenila ko bom dejasko šel v nakup(ko bo regres bom videl), bomo takrat malo raziskali bolj natančno

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 6 urami je Alex napisal:

Alora nič. A boš vseeno prišel na obalo, da se pridružiš nam "odpadnikom" na enem giru? 😊

Mogoče bolj na poletje, nimam opreme za hladnejše dni pa tudi treba nazaj v formo, glede na to da sem čez zimo spravil kolo.

pred 56 minutami je robertk6 napisal:

Maš pa skiro🤣🤣

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.