Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?
To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.
Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣
V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.
Ja sam po moji logiki, da gredo čez 29" gumo je itak standardna dolžina pol maš pa še dodatnih +6cm napram klasičnim ki jimajo 10cm hoda,.. kot so ti rekli chopper style incoming
The RockShox SID SL Ultimate 3P 29" suspension fork with Race Day 2 damping, DebonAir spring and Boost dimensions for cross-country riding The weight-optimised SID SL suspension fork from RockShox...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ste pa res pojave 🙈🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani