Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
  dne 16. 3. 2025 ob 15:21 je Slivka napisal:

A poznate tisti občutek, ko naročite tole:

Diapozitiv1.JPG

dobite pa tole:

Diapozitiv2.JPG

Pa še niti cele tri litre ga ni prišlo ampak samo 2,8 litra...

Sem hotel danes do konca sestaviti in zagnati "projekt obnove", pa imam za v motor zgolj olje za solato...

Razširi  

Neki si zajebu.... 😁🫣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ker bo premalo elektrike bo posledično manj avtomobilov in problem zastojev na cestah bo rešen brez gradenj novih cest! 

Polnili in vozili se bodo samo previligiranci visoko po družbeni lestvici in izjemoma še tisti, ki bodo samooskrbni s svojo sončnico. 

Upam, da bo to šele čez kakih 20 let, da me  nebo bolela glava.... :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
  dne 14. 3. 2025 ob 9:17 je Slivka napisal:

Mislim, naj govorijo ljudje, kar hočejo, ampak Ameriški dom za starostnike je, vsaj za moje pojme, med najlepšimi na svetu...

Zajeta slika.PNG

Razširi  

In še TESLIN salon imajo v njem, bravo... 😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
  dne 14. 3. 2025 ob 8:24 je Janez007 napisal:

Sem zjutraj v dežju zapeljal našega najmanjšega, 14 let starega Cliota Storia, ki še nima 30.000 km na tehničnega in je padel - počena zadnja vzmet. Pa ravno zato sem ga peljal v dežju, da bi se čim manj ukvarjali s podvozjem ... 🥲

2 leti nazaj je počila sprednja vzmet ... 

Avto je že pri mehaniku.

Razširi  

Tako je prav, vse mora štimat, da je varno. To je bolezen Renojev, pri 10let starem Twingecu je šla vzmet spredaj na desni, čez leto še drugana levi.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 13. 3. 2025 ob 7:11 je Janez007 napisal:

Koprski policisti so med kontrolo prometa ustavili voznika ...

Vozilo so seveda izločili iz prometa, voznik pa si je prislužil plačilni nalog za 6.750 evrov.

Ves lastnikov prihranek z manipulacijami vozila in še kaj poleg je tako odplavalo po morju.

@Alex, jaz bi se na tvojem mestu bal vaših policistov. 😁

WWW.ZURNAL24.SI

Koprski policisti so med kontrolo prometa ustavili voznika zaradi uporabe mobilnika. Sledile so komaj verjetne ugotovitve, kakšno...

Razširi  

Ta je še iz 80'let prejšnjega stoletja, takrat je bilo to skoraj vsakdanje.... 🥴😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
  dne 9. 3. 2025 ob 12:53 je jures napisal:

Kot je rekel ce so si te izbral za tarco, bodo vlomil. Zato velja nepisano pravilo - bolj kot varujes, opozarjas, bolj pravis da varujes vrednosti in si bolj zanimiv....

Enako z avtom, kolesom, motorjem, ce so si izbral tvojega ga bodo...ne glede na alarm, ketne ..

Ta je dobra, objekt je varovan s psom :) :)

Nasega 40kg lahko najprej vzamejo, ce ga zbudijo prej.

Pa spet ta lepa slovenija, kljub temu da mas opozorilo, kljub temu da mas ograjo, ce vlomilec stopi notri ce mal opraska vlomilca mas celo stalo, velika verjetnost da psa moras oddati na koncu.

Sosed v preski je mel tako stali ko je prodajalka krompirja stopila za varovano ograjo z napisom, rotič jo je pa samo na tla podrl in čakal da pridejo lastniki. Brez ugriza.

Policija, veterinarska inspekcija, odvetniki. Psa so komajda obdrzali, kazni uh la la. Ce ne bi imep cepljenj bi pa takoj sel oz bil odpeljan.... 

Enako je ce zalotis vlomilca v bajti. Buh ne daj da se zadereš čez njega, maš pizdarijo...če ga pa fizočno pa lahko tud sviras v arestu, ne samo dinčke plačaš.

Takle mamo

Razširi  

Kdor pri nas vlomi izgine, ga ni več in tudi ni razloga za razne odškodnine itd.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.