Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Ja, sam sem kljub temu danes pričakoval manjši zaostanek verstappna oz.sem ga pričakoval kar pred hamiltonom. Točke se nabirajo!

Ni mi pa jasno kam tone ferrari. Bodo mogli očitno vpoklicat nazaj njihovega zadnjega svetovnega prvaka😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hja, kaj pa vem. Če ga ne bi botas zadrževal bi bil mogoče kaj manjši zaostanek. Se je pa videlo, ko ga je ham.prehitel se je zaostanek začel večat čeprav ga je potem držal nekaj časa na dobrih 1,5 sec.( verstappen) Pa vsaj na tej progi je bil mercedes na ravnini hitrejši od redbulla.

Upam, da se trend zmag hamiltona konča pa da verstappen tudi zmaguje, ker drugače bo spet boring. Mogoče pa še Kimi kdaj zmaga odstopil je že😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtičkarji
Napisano

Js mam hondo, šasija je McCulloh. Sem letos pošvasal en nosilec, ker se je odlomil( manjše skale) in zamenjal klino. Čakam, da trava zraste. Imam pa še nahrbto nitkarico Stiga in sem zelo zadovoljen. Prej sem mel navadno tudi Stiga pa je po enih 10h letih glava šla in sem zanjo dobil 35€ ter kupil novo. Za to sem dal slabih 300€ in zaenkrat dela odlično. Kupil pa sem še vidia klino za žaganje manjšega grmovja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
dne 2. 2. 2021 ob 9:22 je Bini napisal:

Iz moje najljubše Mazda šalce 😀

IMG_20210202_091533~2.jpg

IMG_20210202_090634.jpg

Haha, meni so po pomoti poslali kr dve šalci. Tako, da imam eno v službi in eno doma.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Partis neki ne dela...baje je neki gorel.

pred 21 urami je Nejc1986 napisal:

Ni film, je pa nanizanka... A gleda kdo Chicago fire ali pa Chicago police? Nikoli spremljal nanizank, ampak tole dvoje mi je pa top. 

Sem gledu ja, ko je blo po tv. Je še?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
dne 16. 12. 2020 ob 20:03 je Z M A J napisal:

THE LOFT iz 2014 leta si poglejte, napet triler.

Hud film k pes. Ravno gledam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.