Hja, kaj pa vem. Če ga ne bi botas zadrževal bi bil mogoče kaj manjši zaostanek. Se je pa videlo, ko ga je ham.prehitel se je zaostanek začel večat čeprav ga je potem držal nekaj časa na dobrih 1,5 sec.( verstappen) Pa vsaj na tej progi je bil mercedes na ravnini hitrejši od redbulla.
Upam, da se trend zmag hamiltona konča pa da verstappen tudi zmaguje, ker drugače bo spet boring. Mogoče pa še Kimi kdaj zmaga odstopil je že😉
Js mam hondo, šasija je McCulloh. Sem letos pošvasal en nosilec, ker se je odlomil( manjše skale) in zamenjal klino. Čakam, da trava zraste. Imam pa še nahrbto nitkarico Stiga in sem zelo zadovoljen. Prej sem mel navadno tudi Stiga pa je po enih 10h letih glava šla in sem zanjo dobil 35€ ter kupil novo. Za to sem dal slabih 300€ in zaenkrat dela odlično. Kupil pa sem še vidia klino za žaganje manjšega grmovja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Leclerc minuto zadi. Presenetljivo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani