Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jures,seveda vem kje je to,sicer sem pa razpet med Barbarigo in Fa?ano.u Pineti mam kr skos ?otor,se ?vercam not,ko grem dam pa pospravm pa skrijem pri sosedih pav?alistih:-D u Barbarigi pa poznam lastnika lokala ob pomolu in kr pr njemu parkiram;-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Grem z dru?bo v Bohinj, mal rekreacije, mal pole?avanja..Zve?er pa upam, da bo kombi ?e iz servisa, da grem mal delat, v nedeljo pa v hribe in je vikend popoln :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne vem, kdo sploh ?e ?evape s pirom zaliva..kot prvo ni zdravo, na plo??i pa tko ne rab? zalivat z ni?emer, niti z oljem ne. v lastem soku se spe?e perfektno. Sam ?ar je treba taprav kupt :P Sm bil par tednov nazaj v Bosni na te?aju peke na ?aru in sm marsikej odnesu :bravo:

Boss, ?e bo? ?u k Elplinu, prej pokli? kaj majo na zalogi pa za kok dnarja. ?e si dobr pogajalc, ti bo kej ?enku sigurn, men je npr. ?enku zravn ?e za??itni pleh proti vetru in pokrov za ?ar :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

plinski je cist dobr,sam znat je treba spect.oglje da svoj okus,ki pa ni nujno vsem po godu,pa se saje niso lih zdrave.ce kdo kupuje plinski zar,jih majo na viru pri domzalah,trgovina elplin,kok ces za dobro ceno.tud take s kuhalnikom zraven.bauhaus jih ma tud,na vrtnem oddelku,sam tist je podn,mal gnara mal muske,kot ponavad.razen profi varjant,tist je pa mal prevec ojrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ker sem zaradi tujine sedaj omejen s ?asom sem se spravil na prikolico - zasikafleksal NIK 1 kanal na zunanjo stran, napeljal kable iz notranjosti na streho, kjer je montirana DVBt antena, Radio antena in tudi sedaj TP-LINK antena.

Imamo DVBT, internet WiFI (TP Link deluje obenem kot klient in AP) in Radio TO GO - fiksno samo ?trom priklopi? :jupiii::jupiii: !

jst si bom pa za avtodom kr lepo laptopa kupu 17", pa usb dvbt tuner in to je to. Pri kolegu preverjeno deluje BP! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

nisi tukaj napisal da gres, sem ze alexom na hitr srecal....

jaz sem sedel gor, pa je bla kitara dosti mocnejsa od basov, ampak boljs tko kot ce bi blo obratno :)

glavno da je igral "war" :bravo:

sem se ?ele par ur pred koncertom odlo?u, da grem, mam take neodlo?ne kolege rokerje, da je kr konc :angry2:

se strinjam, War je the best komad, sploh ritem kitara mi je v?e? :ljubezen: za publiko mi je pa Crowd Chant ?e zmeri zakon, pa ?ist vsaki? ga zaigra druga?e :bravo:

Sem presene?en nad tem, kok starej?ih komadov je zaigrou, kar mi je ugajal..se pa pri?akoval ve? iz novega albuma <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A zakaj jamralnik - jutri naj bi ?el na Triglav.... :glare:

to bi moralo sodit v temo "pohvalite se", ?e ne, ti pa predlagam, da raje ostane? doma :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

mo?nih je ve? te?av, ?e so ti na novo vlekli kable po hi?i za internet, je lahko povezava kablov med sabo napa?na. najbolje preverit z drugim ra?unalnikom, najbolje laptopom, ?e se ta tud ugasne. ?e to prvo ne dr?i, je pa problem v mre?ni kartici. a ma? integrirano na mati?ni ali posebej vgrajeno? probi si jo sposodit ali pa kupi novo (5eur), pa prej v biosu dej Onboard LAN disabled.

Pr mojmu fotru je bil problem, da se xp-ji vsaki? peti? niso hotal bootat. ko se je pojavil napis windows xp, je comp ?u v stand by in je pomagu sam reset. najprej probam grafo, n?, zamenam mre?no, opla!dela :bravo: s tem, da je net ves ?as delu normalno, samo vsako peto rundo se ni zalaufu :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Velika No?
Napisano

vsak let grem u vas na njivo hren zruvat, letos bo isto, sam ne grem ve? k istmu kmetu rabutat! :P

Jaz pa letos ne bom farbal jaj?ka, ker je bolelo pa ?e dol ni ?lo skoraj dva tedna... :ne vem:

mogo?e zato, ker si jih namaku u ?ebulo? :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica - pa ne sladoled :)
Napisano

Naj 'popravim' ugled planice, ni ve? taka pijanica, so pa seveda posamezniki, ki slabo vidijo na dale? in si izostrujejo vid s substancami. :bravo:

Vsako leto sem, tam zadnji 2 leti z otrokom, in nikoli ni panika glede tega, pa vsaka jim ?ast za organizacijo parkinga, prej ko pride?, vi?je parkira?, hitreje gre? dam :bravo:

Da ti kr iz prve roke povem, da danes je bil zaradi ?tevil?nih otrok v Planici dan brez alkohola, kar pomeni, da se ga ni dalo nikjer kupiti. Seveda pa to ne velja za tiste, ki so ga pripeljali s seboj. Sem opazil precej prepitkov, tu so prednja?ili predvsem Poljaki in Nemci...;))

Rekorda pa verjetno tudi letos ne bo....re?ija res malo preve? pretirava z zni?anjem naleta..Sem videl v ?ivo R?morenov polet pri 230,5m in je bil pristanek povsem lahkoten. Zatem so pa drasti?no zni?evali nalet do obeh najbolj?ih avstrijcev ter Ammana, ki pa seveda brez vzletne hitrosti niso zmogli takega poleta.

?koda za Kranjca, kljub lepi daljavi...ob takih pogojih, kot jih je imel R?moren, bi ?lo preeecej dlje...:))

se pa razume, da bo v naslednjih dneh alkohola v Planici spet na pretek...?e danes nas je bilo okoli 13.000 gledalcev, v soboto in nedeljo napovedujejo ?ez 30.000....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e se ne bo ata pohvalo se bom pa jaz namest njega... :bravo: Kupla sta kon?no avtodom... Po vseh letih biti prikoli?ar je pred hi?o kon?no to... Je pa Ford Transit 2.2 TDCI 130hp, 6 le?i??,... itd...

Zadeva zlo super... Kupla sta 2007 letnik z 90k km in se pelje ko u sanjah... Ohranjen v piko, oz. tu in tam kak?na kozmeti?na pa to... Vse ostalo 1A

skor mal pre?voh motor za tako velik in te?ek kamper...vem s prve roke, ma kolega Fiat Ducato kamper, 2.8 hdi 130hp pa ga je po avstrijskih prelazih zmeri po?teno zmanjkovalo...;) zdej ?e se tastara bl po ravnem vozta, je pa tole vrh glave.. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e dobr, da sankanje ni na listi adrenalinskih ?portov, ki se jim obeta, da se ne bodo krile vse zdravstvene po?kodbe nastale iz takih dejavnosti :blush:

zanimivo, da ni na seznamu, glede na to, da se ogromno sanka?ev po?koduje na t.i. turnih sankali??ih kot je npr. cesta od doma pod Stor?i?em! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.