Skoči na vsebino
pred 3 urami je Tilen5 napisal:

Pa jih imam...premium🤣

20240828_135026.jpg

pred 4 minutami je TBA napisal:

Lepo. Kaj si mel pa prej?

Se fotke mojga z eno "malo" nadgradnjo. (Premze in diski)

20240822_104634.jpg

20240822_104637.jpg

Fanta, tok dnarja za bicikelj, potem pa zmanjka za odsevnike v kolesu, odsevnike za sedežem in na balanci, zvonec, etc

Ejejejej 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

5xxx ryzeni pridejo tudi na 95 stopinj med uporabo ko res dela

zato je fajn imet neoriginal hladilnik + zna se sam neki navit ko mu ni vroče

jaz sem popravil samo krivuljo na grafični preko amd adrenalin aplikacije, da je bolj navpična

me ne moti če tuli, pa je tam okoli 60 stopinj pri full loadu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

a nima kasko?

mene zanima kakšna odškodnina ker nimam pojma, hvala bogu še nikoli nisem zavarovanja koristu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Razen, da si v prvo predrag in kupec kupi cenej varjanto od tvoje, tak kupec je odšel in ga ni nazaj, ko ceno spustiš🥴Malo moraš bit realn.... :nevem:

Te oglede za trojko je naredila hčera, jaz in še kak cenilec, ki določa vrednost za razbito trojko... 

IMG_20240821_144606.jpg

To bi se dalo popravit, škoda je tega avta, motor se je pa tudi komaj ulaufou

Če boš pa po delih prodajal, pomoje interesa za motorčke špeglov bo precej 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 13. 8. 2024 ob 19:33 je Boss napisal:

Vročina? Resno? Jaz pa na biciklu. Prav prijetno je bilo - ok je ob pol enih sem zaključil in takrat verjetno kej več kot 31 ni bilo.

go go pogi team

ob 13:00 z oprijetimi hlačkami na žgočem soncu po sredini ceste, aaah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No no fantje, recimo da kupuješ nov bmw, pa je naročnina za gretje sedežev 85 na leto

Avto kupiš in ga voziš 4 leta (tako kot npr naš @Bini), potem pa prodaš naprej

Verjetno je permanenten odkup dražji kot 4x85

Nevem no, meni se zdi povsem smiselno za te nemške lizing nakupe :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

@sportman333 je že 10krat povedal da bi imel plug&play kišto, ker se mu ne da zajebavat z ničemer, tako kot se enim ne da zajebavat s privat servisi pa peljejo na slabši pooblaščen servis. OK, smo ga opozorili, zdej pa pač nehejte človeku usiljevat mnenje, al kaj :D Bo pač preplačal za malo slabše komponente, mu bo pa ušeč, če zadeva rikne, da bo nesu na servis in jim jebal mater, ker so prodali neko sestavljeno celoto :) 

Najbolj mu boste pomagali tako, da mu najdete vnaprej narejeno škatlo in to je to :D

Tale mi je ok, ampak nima windows, sem ga hotel predlagat predno si komentiral - https://anni.si/osebni-racunalniki/racunalnik-anni-gamer-elite-r7-7700x-rtx-4070-ti-super-32-gb-2-tb.html

PREDLAGAM TI, DA VZAMEŠ https://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/racunalnistvo/namizni-racunalniki/namizni-racunalniki/gaming-nvidia-rtx/93377/

A zakaj? 4070Ti z 16 gb rama.... pri teh nvidiah je boljše, da ima več rama, ker uporablja dlss, umetno zna generirat fps... žal so pri drugih PC-jih "posodobljene" 4070 z 12 GB rama... seveda bi tudi pri tem po naročilu preveril, če je res notr 4070ti in ne 4070s :) bila je cela polemika o tem, ker so namerno zadušili grafično in so bile cene drame po internetu, ker je folk znoru

Rame lahko vržeš vn, pa damo naknadno notr 2x32gb, če bo potreba, tudi napajalnik je OK antec, je pa pač bronze, kar pomeni slabša krivulja izkoristka, če bo potreba se ga pač zamenja in je mir

Predlagam da pošlješ poizvedbo, pa izvemo kje smo, moraš dobit vsaj nekaj popusta pri tej brutalni ceni...računaj da za ta denar bi dobil 1 rang boljšo grafično, če bi sestavljal doma. Sem preletel še mimovrste in amazon.de, pa so vse povsod samo nvidije v konfiguraciji...precej žalostno no, da takole načrtno prodajajo svoja precenjene kartice

V splošnem se pa ne sekiraj, če boš potreboval kdaj kakšno pomoč pri nadgradnji ali karkoli se lahko dogovorimo pa bomo stvari uredili :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 14 minutami je g.Wankel napisal:

A za video produkcijo so dobri omenjeni?

Ne, za procesiranje raje vzami intel

https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/y6dlat/difference_between_ryzen_5800x_and_5800x3d/

prednost teh x3d procesorjev je v njihovi zasnovi večjega keša, ki je vertikalno naložen na procesor, kar krepko pripomore v igrah, ko je treba manjkat sprocesirat nek ukaz, ker ima stvari že pri roki

recimo med 5800 in 5800x3d profitiraš ogromno, nemogoče kakšna razlika je, ko sem jaz sprobal to zadevo nisem mogel verjet

še graf, recimo 5800x3d v samem vrhu 189 fps, trenutno še vedno najboljše ever ever 7800x3d, ker igre ne znajo izrabit 7900x3d :D 

dXQmGZbdFLC5izEoqZVB8Z-970-80.png.webp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 1 uro je godlike napisal:

Ravno je kolegu Ryzena skurlo.

Ni bil pozoren na novice in ni Biosa posodobil pravi čas.

Samo za info, ko se je tak po Intelu pljuvalo.

https://www.theverge.com/2023/4/27/23700688/amd-ryzen-7000-x3d-cpus-burnt-out-am5-motherboard-fix

prilepi še od tega tomshardware graf performanc ryzen in intela pri 1440p gamingu, pa potem še toplotno obremenitev in ceno čipa, pa tudi ceno porabljene elektrike, pa se bomo potem naprej pogovarjali kako pa kaj :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 14 urami je sportman333 napisal:

Kupujem za sina (7r OŠ), da ima pc za recimo 4-5 let in da bo recimo še nekaj igric igral kar nima na PS5.

Mnenja in komenatrji dobrodošli, ne iščem pa sedaj super heavy duity igričarske škatle....

Hvala!

-> 

1. NE KUPUJ VODNEGA HLAJENJA ZA 7 LET STAREGA OTROKA, ker bo več drame, če se kje kaj butne

2. A iščeš nujno pri Anni?

3. Če sam sestaviš ta računalnik te bo prišlo 30% ceneje

4. Se strinjam s screamer, jaz ne bi kupoval drugega kot 5800x3d ali 7800x3d, ostalo je metanje dnarja stran

Lahko ti po službi prilepim kak link

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov TV
Napisano
pred 4 urami je Jaka32 napisal:

Hvala @NevLado za tale seznam, super!

Ubistvu sedaj kar gledam oziroma sem se zapičil v @dvorjan idejo, ampak malce novejši model - Hisense U7KQ.

Ima Hisense dobro spletno stran, lahko vsaj nekaj podatkov primerjaš med njihovimi TV. Važno mi je ubistvu da ima EON in A1 Explore TV aplikacijo, pa Youtube. Drugega ne potrebujem (poleg Wi-Fi in pa občasnega zrcaljenja iz telefona na TV), bi pa seveda rad za ta denar najboljšo sliko ki jo lahko dobim v tem morju raznoraznih TV (vikend gor/dol, tudi na vikendu ne rabim biti kot v kamp prikolici).

Vmesnik pa tudi gor/dol, nisem zahteven uporabnik, tako da se tudi vsega da naučiti. Tako da mislim da bo tale Hisense čisto okej opcija.

A1 aplikacija je meni tak nateg, da adijo pamet.

Ko so jo dali ven, so oglaševali da je brezplačna... EJ SUPER, men je to amerika... zakaj?

1. Rabiš samo še en dalinc, vse je integrirano v TV kot aplikacija

2. Ne rabiš A1 boxa, ki ti na mesec pokuri 2 eura elektrike

3. En box bi lahko odjavil in privarčeval mislim da 4 ure na mesec ali nekaj takega

No na koncu se izkaže, da je bila to samo neka začasna akcija, in še vedno moraš plačevat 4 eure na mesec, samo vrnit jim moraš box, oni ti pa vklopijo aplikacijo kot glavni vir... in drugič, aplikacija se je sesuvala kot nora

Če ti bo delal in so kaj spolirali ok, ampak katastrofa od katastrofe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov TV
Napisano

Predn se oglasi @skritikrt ki ima ziher kje kakšno raziskavo pripravljeno bi samo rad povedou da ne kupuj google tv ker je baje obupen vmesnik.

Jaz imam Samsung QLED ker so bili takrat OLED še dragi, 55 inch, ima boljši procesor in soliden sistem, vse appe ki potrebujem in je bil takrat cca 800 eur. Tole kar je @dvorjan prilepil je literalno kopija mojega samsunga, edino da ima pač drug OS.

Sedaj bi verjetno že dobil OLED-a za ta denar... jaz definitivno priporočam da gledaš da ima dober procesor, ker to so dan danes že pravi računalniki ki bodo na dolgi rok zastarali zaradi procesorske moči, crknil dvomim da bo panel. Je pa vprašanje, a to res rabiš za na vikend.

DRUGAČE PA KAR TI RABIŠ JE SAMO PRELETET TA SEZNAM IN JE TO TO - izbereš kar ti ustreza: 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

Dobro jutro! Me zanima kje kupujete KRANJSKE KLOBASE, v smislu v kateri trgovini imajo dobre? Hofer ali Lidl se mi zdi je imel pred leti dobre, zdaj pa ne vem kakšno je stanje.

bloška klobasa je najboljši približek domači, vse ostalo mi je šrot

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Jaz mam 18 let staro 😀

Gledam te nove - 

WWW.CASIO.COM

Take control of speed and intelligence with a solar-powered analogue-digital combination EDIFICE. Inspired by formula car suspension, the...

saj veš, iz prve roke so info najboljši

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima v stanovanju ...
Napisano

jaz imam fujitsu, bi priporočal; ali pa mitsubishi

če bi iskal low level, bi vzel teslo, vedi pa, da je tam zunanja enota pri 3,5kw pol manjša po širini kot pri fujitsu ali mitsubishi

sepravi al boš dal 300 eur al pa 1400

ostalo vmes da gledaš je pomoje džabe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
dne 20. 7. 2024 ob 9:03 je godlike napisal:

Piva iz dopusta!

20240705_190107.jpg

20240706_191559.jpg

20240708_193325.jpg

20240708_193452.jpg

20240711_120113.jpg

20240714_211528.jpg

20240716_211059.jpg

20240717_195313.jpg

So v vrstnem redu, kot so bila "uničena".

In še box za domov 😎

20240718_183109.jpg

te od garden pivovarne so meni vrhunski

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust tako ali drugače
Napisano
pred 50 minutami je skritikrt napisal:

Predvčerajšnjim 2x giros plošča,1x1/2 piščanca na žaru (na oglje!)+priloga +1x grška solata=49,30€

IMG_20240716_181003.jpg

Še en dan prej 2x ligenj na žaru in mousaka +pijača 72€

Dražje a vrhunsko😋👍...še zame,ki nisem lih pristaš musake (grške), sem jo hčeri malce ukradel😁

IMG_20240715_173822.jpg

Tole zgleda top!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 17 urami je Z M A J napisal:
WWW.24UR.COM

V občinah na jugovzhodu Slovenije bo po večjem številu incidentov, od nasilja v šoli do napadov, v katere so bili vpleteni pripadniki romske...

Dokler jih ne bo na metelkovi, se ne bo zgodilo nič :)

Približno tako kot je s kočevskimi medvedi, jah po LJ jih pač ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.