Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Jup jup, pa vreme se spreminja noro hitro!

Pri nas ob pol petih zjutraj +3,6 stopinje! Aha, sadno drevje bo preživelo! Ob pol sedmih -1,8 stopinje, sneži, piha na polno celo noč... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Rad imam našo davčno, sva v dobrih odnosih! Vrnila mi je 11,55€. Ravno za pico. Z veseljem si pa še doplačam za sok! 👍

Popravljeno od Damijani
ne znam pisat :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Ja ja, poznam vse te poti. Ampak na Obolno, kot sem rekel, sem/smo hodili samo po gozdu.

Drugače sem imel pa dostikrat turo, na hitro, od doma do Bogenšperka in nazaj domov. Če je bila kakšna minutka več, pa od doma proti LJ, v Podgradu po D bregu Save po stari cesti do Litije in potem čez Šmartno-Zavrstnik nazaj domov.

Tole so pa moji Velikonočni žrtveni jagenjčki... :D:D:D

spacer.pngspacer.pngspacer.png

spacer.png

spacer.png

Popravljeno od Damijani
dodatek :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

Jaz sem pa že poservisiral kosilnico. Kupil črpalko za črpanje olja, ker nima vijaka za izpust. Jo še malo očistil, zamenjal zračni filter in svečko. Zdaj pa čaka na sezono.

Kupil sem tisti "ta južno", Willager in hudimano dobro dela.

Ti samo glej ,da je agregat Honda ali B&S. Če greš ostalo na kosilnici gledat v detajle, je made in čajna. Ima sosed Makito, sem primerjal in on ima samo malo boljši B&S agregat. Vse ostalo je razlika v barvi. :) Crknjeno Stigo ima pa zraven kompostnika.

Popravljeno od Damijani
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 30 minutami je Nejc1986 napisal:

Bajk je zakon. Lahk se konkretno zmatraš, lahko se samo malo voziš, lahko delaš celodnevne izlete, lahko greš samo na pijačo v sosednji kraj. Meni daleč najljubši šport. 

Saj, zato ga pa pogrešam!

Sem bil na kolesu vsak dan. Mi je bilo prav fino, po LJ. Ne pa z busom se fijakat in še plačevat za to, da stojiš na cesti. Dokler mi ga niso ukradli, sva skupaj srečno preživela 13,5 let in naredila nekaj čez 60k km! Lepi časi so bili. Zdaj pa vsake toliko povprašam ,če ima kdo na voljo za kupit kako koleštro z vsaj 62cm okvirjem in se vsi samo rahlo nasmehnejo. Ampak, zdaj pa vse opravke do 10km opravljam peš. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Glej, smo si različni in tako je prav. 👍 ČE bi bile vsem všeč iste ali enake stvari, bi bilo vse monotono. Lahko tudi morbidno! :)

Za povrhu pa še malo FatBoySlim-a... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.