Skoči na vsebino
Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :rispekt:

BARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

Jebem vam sunac! :harhar::P

Nazdravljam :pepsi: na dolgolasega (zajebanega) gorenjca ! :punk:

P.S. - A ga gremo deca opit pa postri?t na nulo? :vesel:

Swap nardimo na MPS-ki ko bo mrtvo pijan, (damo od golfa II dizla not) pa mu bojo zjutraj lasje sami odpadli! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

jaooooooooooooo kok sm se pa zdej nasmejal :bravo::bravo:

Tak?ne so vse ko grejo od iceman22-a. Jih zgoni do konca, pol se jih pa znebi! Hehe :hohoho::lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

Don, ?e bi js takrat mel nakraspan dnar skup bi bla ?e zdej taka :D

Tudi men je ?al, da je nisem prodal komu, ki bi jo ?uval... Kaj ?e?, ?e finance odlo?ajo... Mudilo se je, pa je ?la s prvim, ki je dal dnar. O?itno se ?lovek res lahko na marsikaj nave?e... Hehe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja biv?a
Napisano

Ko sem jo zagledu, sem se skoraj razjoku ... V Izoli je bila parkirana, vem pa ne ali je lastnik iz tam ali ne ...

Vidi se kak?en je lahko avto, ?e je pri "pravem" lastniku in izgleda skoraj kot nova ne glede na leta ... sramezljiv

Potem pa lahko vidi?, kaj se z avtom naredi v cca. 1 letu :o

Zbledela barva, vsa opraskana ... eh, ?koda besed ... :angry:

Pa ?e primerjava:

post-1124-1304445802_thumb.jpg

post-1124-1304445904_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

ZAKAJ SEM PROTI MALEMU DELU?

Podatki ka?ejo, da je le 10% malih delavcev je v Nem?iji pre?lo v redno delovno razmerje, tako da je brezupno pri?akovati, da se bo brezposelnost mladih zmanj?ala.

Po podatkih iz Avstrije 71% malih delavcev ?ivi na pragu rev??ine. V Sloveniji bo maksimalni letni zaslu?ek malega delavca padel pod ?tevilko 6535?, kar je letni prag rev??ine za eno?lansko gospodinjstvo v letu 2008.

Zaposleni na Ministrstvo za delo, dru?ino in socialne zadeve so dobili »doma?o nalogo« prepisati in prevesti celoten nem?ki Zakon o malem delu, namesto da bi prepisali in prevedli nem?ke protikrizne ukrepe.

Pozivamo Vlado RS, da ukine Zavod za zaposlovanje, ki ima pribli?no 1000 zaposlenih in je v letu 2010 pomagal najti zaposlitev 400 delavcem izmed 130.000 brezposelnih v Sloveniji!

Financiranje in namestitev informacijskega sistema, ki bo slu?il vodenju centralne evidence o malem delu bo stala 2.000.000 ?, samo vzdr?evanje in nadgradnja sistema pa ?e dodatnih 700.000 ?. Verjamemo, da je tudi sam ponudnik ?e dolo?en in da se bodo na ra?un dijakov in ?tudentov napolnili ?epi vsaj dveh aktualnih ministrov.

Neodgovorno je bilo dejanje vseh poslancev koalicije, ki so 26. oktobra 2010 glasovali za sprejem Zakona o malem delu. Vedeli so, da bo sprejem zakona v tak?ni obliki, privedel do zbiranja podpisov za referendum, zato bi morali stro?ke referenduma nositi sami.

V tujini je 40% ?ensk zaposlenih v obliki malega dela, kar pomeni, da so brez vseh osnovnih delavskih pravic, kot so finan?na nadomestila v primeru bolni?ke odsotnosti, stro?ki prevoza in malice, odpravnin.

S sprejetjem Zakona o malem delu bo zaposleni upokojenec v pokojninsko blagajno prispeval 9% svoje pla?e, medtem ko sedanji odstotek prispevka v pokojninsko blagajno zna?a 24,5%!

Status ?tudentskega dela se ureja hkrati z upokojenci in nezaposlenimi, tako da je zakon »prikrit in?trument«, ki ?eli zmanj?ati strukturno nezaposlenost v Sloveniji. Hkrati se z Zakonom o malem delu prikriva nesposobnost vodenja Vlade in ministra Ivana Svetlika, ki ne najdejo re?itve za nas ?tudente. Re?itev je v novih delovnih mestih, ne v Zakonu o malem delu!

?tudentje bodo zaradi nizkega ?tevila ur, opravljali samo dela, ki ne zahtevajo uvajanja in s tem na trg dela vstopali z manj delovnimi izku?njami.

Zakon ne zagotavlja ve?jega nadzora nad zlorabo izdaj ?tudentskih napotnic. Ponovno naj se vzpostavi elektronsko poro?anje o vseh izdanih napotnicah In?pektoratu za delo., kot je veljalo v ?asu Vlade Janeza Jan?e.

V ve?ini ?tudentsko delo izkori??ajo »fiktivni« ?tudentje, zato je potrebno ?tudentsko delo prepovedati oz. odpraviti z dopolnjenim 26. letom starosti in uvesti enotno evidenco vpisa ?tudentov.

Maksimalni letni zaslu?ek malega delavca pade pod ?tevilko 6535?, kar je letni prag rev??ine za eno?lansko gospodinjstvo v letu 2008.

Zakon mladim ne omogo?a ve?je mo?nosti redne zaposlitve po opravljeni fakulteti, ampak jih pahne v isti bazen iskanja zaposlitve skupaj z upokojenci, kar razvrednoti pomen pridobljene izobrazbe oz. diplome.

Maksimalni letni zaslu?ek demotivira predvsem ?tudente naravoslovnotehni?kih fakultet, da bi iskali in razvijali tehnolo?ko napredne sisteme in mehanizme ter jih zavarovali v obliki patentov.

?tudij bo z malim delom postal privilegij premo?nej?ih. ?tudij pa ni privilegij, ampak je na?a pravica!

Ker je zakon z omejevanjem (14ur/teden, 720 ur/leto) sporen z 14. in 49. ?lenom Ustave, ki govori o enakosti pred zakonom in svobodo dela.

Proti Zakonu o malem delu zato, ker delodajalcu ne bo potrebno izpla?ati finan?nega nadomestila v primeru bolni?ke odsotnosti, stro?kov prevoza in malice, odpravnin!

Ker bo ?tudentsko delo posredovano preko pravnih oseb zasebnega prava in bo s tem ?e naprej v ve?ji meri omogo?eno bogatenje redkih posameznikov. ?tudentsko delo naj posreduje dr?ava, s ?imer bo hkrati dobila tudi neposredni nadzor z in?pekcijskimi slu?bami.

Zakon ru?i medgeneracijski solidarnost! Upokojenci prejemajo pokojnino, le petina ?tudentov pa prejema ?tipendijo.

?tudentje bodo z njim uvr??eni v isti razred (izena?eni!) z brezposelnimi in upokojenci, ki bodo pri delodajalcih v bolj?em polo?aju zaradi svojih delovnih izku?enj in obse?nej?ega prostega ?asa. Nedopustno.

Pa ?e to ... Kakr?nokoli je ?e pa? va?e mnenje o malem delu, se le udele?ite volitev ... ?e vam ni vseeno seveda. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

Don :bravo:

Zato je vpra?anje ZA ali PROTI pri tej stvari enostavno butasto.

?e bom obkro?il proti, ?e ne pomeni, da sem proti reformam. Proti sem le tem idiotskim ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo delo
Napisano

:prstgor:

:prstgor:

Ukrepi kot so Pokojninska Reforma in Malo delo, sta nujno potrebna. Sam ne v obliki, kot jo je skup zmetala na?a sedanja nesposobna vlada :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

To sem ?e pozabil... ker sem deloma zelo navdu?en nad forumom in samim delovanjem, bi pa zaradi tega modela dal forumu oz. moderatorjem velik minus, saj bi tak?ne osebke na drugih forumih ?e zdavnaj odslovili.

Podpis <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Po imenu sode? tale Piki ni nek bullmastif ali kaj podobno velikega :P

Za Lojza je po moje ?e to preve? ... ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Stari, edino kar ne sme? met na tem tvojem super avtomobilu so zatemnjena stekla. Namre?, ko bo (kdorkoli ?e pa?) zagledal tebe, bo za?elo >>puf puf, plenk plenk, pok pok reskk, krrrr, ?krip puf pufff itd....<< ;)

"Pi?ka" se za tabo ne bo ozrla, tako da brez bojazni. ?e pa ?e, bo hitro pobegnila, ko bo? odprl usta, ker bo sli?ala same bedarije in sranje klamf ... <_<

V tvoje zadovoljstvo ti lahko povem, da resni?no in zelo uspe?no "onesna?uje?" sicer zlo dober forum ... ?e to po?ne? zaradi dolg?asa, ti predlagam, da nabavi? kak?ne video igrice ali kaj podobnega (nabavi psa - hitrej?i na?in, da pride? do "pi?ke) in se raje tam zamoti?. ?e pa to po?ne? zaradi kakr?nihkoli kompleksov, ki so posledica ne vem kak?nega odra??anja, pa priporo?am obisk psihologa ali psihiatra. Mislim, da si resni?no zrel za kaj takega ... :)

Nesramen sem bil izklju?no in samo zaradi enega razloga. Posku?al sem se spustit na tvoj nivo in te imet za norca, tako kot ma? ti o?itno vse nas ...

Brez zamere. :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Alt Gr + 5 in potem C in ti izpi?e °C. :P

Po klancu navzdol in bremzanje to je recept za uspeh ja. ?e bom to storila kaka mamca bo zablokirala bremze svoji kanti brez ABS na starih gumah in evo katastrofo zahvaljujo? ?lanku. Ki ga seveda napi?e nekdo, ki nima pojma o avtomobilih. Pa nazadnje je bilo re?eno, da zaviranje z motorjem privar?uje gorivo IN zavore ne vem od kdaj je treba dajati v ler. :vskalo:

Pa ?e nasvet ... ?e je ?e klanc prestrm in morate zavirat, ne potem v dolini (recimo na semaforju) stat na bremzi ... Ni druzga, samo avto lahko pol pri zaviranju trese ... pojma nimam pa zakaj! :ne vem: :P

Aja, pa hvala za ° !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kotaljenje bu? po slovensko.

Ampak sej niso edini... ?ist vsako leto pred 15. novembrom vsi pi?ejo o tistih famoznih 7°C in o nadnaravnih sposobnostih zimskih gum, ki naj bi bile "must have", ?e sploh ?elite pre?iveti zimo. :blink:

Ampak res ne vem zakaj glih 7°C? Zakj ne 8 al pa 9 al pa 6- ne glih 7 je kot da bi mele gume notri eno stikalo in ko pade temperatura pod 7°C se to stikalo vklopi in gume ratajo trde in nevozne kot to trdijo mediji in neki kvazi strokovnjaki.

Ampak najbolj nesramno pa je da lastnost slabega oprijema pripisujejo letni gumi, a da pa je v povpre?ju zavorna pot od 100-0km/h pri zimskih vsaj 6-8metrov slab?a pa ni vredno povedat in s tem opozorit voznike na pasti, ki jih nosi zimska guma s seboj. Aja seveda - vulkanizerji in gumarska industrija teh resnic pa? ne dovoli objavljat, ker bodo nehali ogla?evat v medijih, ostali pa so itak papagaji, ki samo ponavljajo neko stvar, ki jo nekdo pred leti objavil, danes se jo pa reciklira na miljon razli?nih na?inov.

Ko pospe?ujete, storite to odlo?no in ne me?kajte, bolje je nekoliko pohiteti, dose?i izbrano hitrost ter nato nadaljevati z vo?njo z enakomernim tempom.

... ja, do blokade v prvi, pa bo v 3 minutah tako zagrelo, da boste lahko nagi v avtu, ?eprav bo zunaj -78C

?e je cesta zahtevna, strma in ima veliko ovinkov, je bolje voziti v ni?ji prestavi, ?e pa spust ni zahteven in ne zahteva veliko zaviranja, pa lahko prestavite v prost tek, motor se bo vrtel pri nizkih vrtljajih in prakti?no ohranjal pri ?ivljenju le samega sebe.

... najprej govorijo o ?utu za so?loveka in podobne "bu?e" (kot pravte temu), potem pa vozimo po klancu navzdol v leru. Ne vem kak?na je razlika, ?e avto stoji pri miru in je v prostem teku, ali ?e avto miruje ... Poraba bo (to je dejstvo), ?e bomo zavirali po klancu navzdol, ali pred semaforjem, pred cestninsko postajo, pred izvozom iz AC itd. z motorjem, se pravi s prestavami MANJ?A! Pa ?e na zavornih plo??icah bomo pri?paral, ?e smo picajzlasti ...

Mimogrede, ob vsej tej "pameti", ki sem jo pravkar raztrosil sem ugotovil, da ne znam napisat stopinj celzija z znakom ... kdo ve, kako se napi?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Torej, zanima me, ?e pozna kdo program kjer lahko snema? dogajanje na zaslonu.

Obstaja program Camtasia Studio, ki pa je v trial verziji in traja samo en mesec...

?e ma kdo kak?no skrekano verzijo tega, ali podobnega programa mu bom zelo hvale?en ?e mi ga kakorkoli zrihta ... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Vse naj naj!

Zdej vsaj zastopm (glede na to kaj si kupu) Zakaj si Sakerja II prodaju! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V dolgih letih avtomobilskega razvoja,

honda?i postali so klasa svoja.

Predelali so hondo, polnoletno kripo.

vse kar se je dalo,

iz avta tip je spipo.

Avto je spustil, ?ajbe zatemnil.

Da je bol zaj****, felne pritrdil.

pre?rtal po?itnice je prmomajske,

za ta denar dobi ?e "enđelajske"

Namesto poletja na pla?i in na morju,

menjaval je tipo tesnila na motorju.

Avto je star, servisi pa dragi,

raje vlo?i v avto, okrog pa hodi nagi.

Iz denarnice ?e zadnji cent je stisnil,

ko si je ?mrkavec "bad-look" omislil.

Na takem car-u to je treba met,

na cesti in na hofu pritegne? s tem pogled.

Fra?e iz ser?a na civica so nore.

pri 15 letih njen si ?e amore.

?e civica ima?, in po mestu kro?i?.

tako fra?o v hipu ti polo?i?.

avto se sveti, kot "?temajzl" se trese,

na tuning bo treba, druga? je brezveze.

Tam te ?akajo, daj, vun se me?i.

Vsi so tvoji - enakomisle?i.

Na car-wash ne sme?,

se rje boji?, poi??i si plac,

da burn-out naredi?.

Pozornost bo tvoja, to je nedvomno.

Naredi tak show,

da folk si bo zapomno.

Poberi par idej, kaj lahko ?e spro?i?,

kam lahko ?e ostalih 12 ?ukov vlo?i?.

Seveda ne pozabi na ?love?ko nevednost,

avto zavaruj takoj na novo vrednost.

(Ne morem si pomagat, da ne bi objavu. Jst jih mam tok rad ... :harhar: )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

ali pa matkurja :)

Samo ta ni iz trbovelj. Sicer pa matkurba, je v Trbovljah vsaka druga beseda ... Pa?, pogovorno, namesto "ej" ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tebi so to o?itno uspe?no to prikazal na druga?en na?in. ?e se bo pa nekdo kopal z dvema homosekcualcema, pa mu tega ne bo? mogu nikdar dopovedat. Pa ne mi re?t, da je odvisno kaj je prav in kaj ne. Kle se gre potem za neko podzavestno deformacijo, ki jo potem nekateri imenujejo bolezem. Celo da se nekateri, ?e tako rodijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.