Tamala ma?ka se mi je tretjić polulala na trenerko-je ?e tretja ?la direkt v pranje v enem tednu! majo ma?ji mladi?ki te?ave z mehurjem a so samo kdaj lahko ?leht?! grrrrrr
The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Jaz bi se pa javno zahvalil tisti pizdi, ki ji je ratal na popolnoma praznem parkiri??u (za supernovo na Rudniku) moj avto podrsat. Seveda je usrane spizdil - no ja sej se mi kar smili, ker kolk mora? bit ubo??ek, da se zaleti? na praznem parkirplacu in potem ?e nima? jajc, da bi po?akal - low life od folka - trailer trash wanker.
grrrr :/ verjetno, skoraj 100% ni bil mazda? in ne bere foruma....upam, da te popravilo ne pride preve?!
Posebna pasma "stropnih" ma?k - primerne za tiste, ki imate premajhna stanovanja.
Druga? pa samo tole - u?ek mu bo? morala ?istiti tako kot mi po?nemo z na?im ma?kom, ki ima to te?avo ?e od rojstva.
poky- mal se mu je ?e upulilo med ujetni?tvom hehe...ne, ma druga?e sem obrnila fotko, ampak o?itno programu neki ni blo jasno
boss- hvala, baje da mu trije antibiotiki niso pomagali...ampak bo kolega pucal, ?ist se je zaljubu vanj - ga ?aka obisk k kitty doktorju ta teden....macuh pa se mu je ?e prvi ve?er k glavi zleknil, tko da se je zbudil “ z ma?kom“
ku?iji pa res pomagajo, da se mucki ne po?utijo tako doma?e okol hi? ja....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
opala welcome to the club ?estitke zaenkrat, pa u?ivaj samsko ?ivljenje- je ?udovito hehehe (vsaj neki ?asa pa?e, pa dobr je za mo?gane prevetrit)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani