Skoči na vsebino
Prepis vozila
Napisano

lahko tud to

ce bos motor ustimal prej kot v enem mescu po izteku veljavnosti prometnega ti ga ni treba odjavlat

ker ti potem ni treba placevat odjave in potem prijave pa novih tablic.

smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prepis vozila
Napisano

gres do nekoga ki dela prepise ta gospoda ali gospa ti bo napisla pogodbo (dobis 2 izvoda) in zato zaracunal 5-10? potem gres pa na obcino pogodbo uverit 2?.

zdej ce mu bos pustu registracijo je to to.

ce pa ne potem pa gres tja kjer si delal registracijo odjavis vozilo, s tem da prineses tablice, prometno, in zavarovalno polico. dobis nazaj par ? in to je to.

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

morm se pohvalt da sem v soboto v kocevju med tem ko sem lovil ribe(ujel pa nic) moj avijon odklenil z zago in nism pustu nic sledi :bravo:

P.S.: tega nism delov zaradi dovgcasa ampal je moj predragi ati zaklenu kluce not :whatever:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skuru tubo
Napisano

@Ciko boy sam z mediamarktom je tko ce ti slucan kej crkne in peljes nazaj ker imas stvar v garanciji. po dveh mescih se ni nic in potem se odlocis it gor poprasat kaj je pa ti rece: nasledni teden siher. pocakas 3tedne pa ti gres spet gor pa ti rece: naslejdnji teden ziher. in ko bom sel nasljednji teden spet gor mu bom za vart skocu ce mi bo spet reku nasledni teden ziher :angry:

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

@catya moznost #1: ne sprasuj pa nared

moznost #2: kupi zarnico ki imitira devno svetlobo

moznost #3: prekruto da bi napisal

;)

@boss ne vem to je opel vectra b 1999 se bo ze odlocu kukr mu bo pasal

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta

5398_1.png

trevian

tribal wars

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.