Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

no,kon?no je na?la novga ?oferja! Ta jepa ?e res celo ve?nost gor ;) Le glej,da se nis/nou? nasmolil z nakupom kt sem se jest,k sm krvavo na hit rabu en low bugdet car :(

Le ?imprej jo predstavi ?irni publiki! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

UUUU,pa res :hudicek: Sploh nism porajtu,hehe! Nono,sej nism n? tazga mislu; le naj ti slu?i s ?immanj problemi :punk:

Hm, pa kdo lahk dobrodu?no dela pri takem vremenu?!? Jutr pa tut pou dneva na ?ihtu, k je ?efe pun?ko dans dubu :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Klical so me z LPP, da je ?e izdelana moja tablica po naro?ilu, katero sem naro?il ?ele v ?etrtek, 28.4.2011 - to pa je brziiiina! :danzoman:

@Si?i, ribe so ?e fajn za videt, sam kaj pa je tamav naredu na u?ku, k tole ne zgleda ni? fajn? :(

Hav ma??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Okej,kje lahk pogleda? na kompu,kaj se dogaja v ozadju, k n? tazga ne po?nem a je procesor vseeno na nekje 50% delovanja? Poj pa kr na1x normalno vse dela! So xp-ji na notebuku <_<:(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Stara mama mi je dons pravla: pridejo Romunu (ki so na sezonskem delu) mim na?ega dvori??a in vidijo F-ko brez tablc in jo spra?ujejo, ?e je za prodat. Stara mama jim pa? re?e da ne, pa pravjo kok da ne, ?e je brez tablc :hohoho::hohoho:

pol so jo spra?eval ?e kdaj bom kej doma, pa ?e jim da mojo cifro, itaq jim je ni dela :D

Ne bit poj presene?en,?e avta kr na1x ne bo ve? <_< To ponavad mal tipajo,poizvedujejo, poj pa hopa cupa odpelejo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne, ob?asno skrnem mal medice, ki sem jo navaril! :P

Da nima? ti slu?ajno ta zatruplen med,glede na zdej?nje pomore ?ebelic :S?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej drga? ni bil mo?en dostop od ?etrtka naprej :bravo: Zgleda,da je bo?tjan bil bitko z boti :bravo:

Ma ka je s tem kompom? Kr naenkrat ?teka vse poj ta isti moment pa dela kt urca :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.