Pri nas prakticiramo pri visoki vro?ini kopel v mla?ni (beri relativno hladni) vodi - malo zbije temperaturo in izbolj?a po?utje - pa ne za dolgo (?al)...
Druga?e pa se jaz v takih primerih "naba?em" tablet in v posteljo (sam!) in ?im prej zaspan?kat - jutri bo lep son?en dan in je bolje bit zdrav (zdrava)!
Evo ena za pomo?...
U, hvala za lepo slikico jaz tudi tam pod palmami bla
Druga?e, pa ?e cel dan pod hladen tu? ska?e pa ...pa pomaga, ni?
Spat pa ne morem, ker me poleg vro?ine ?e vse kosti bolijo, ?e hrustance v u?esih ?utim
lp
p.s. Kar se pa tablet ti?e, pa mislim, da sem jih preve? pojedla, se mi nekaj ?udnega dogaja, vseskozi vidim tole kravico :ne vem: ...
Proklet mr?es......mi je uso kri s prsta na levi roku po?u?al ven....sicer je pa do?ivel svoj konc.....trenutno krasi mojo roko ala Pablo Picaso fresa......
LP daVid
P.S. Komar Tomi....te je kej straaaaaaah????
Pa dobr no, David daj se mal umir ti vsako ?vauco ubije? najprej ?ri?ke...sedaj Komarje...potem sem nekje zasledila, da so ?e sosedovi delavci v nevarnosti ...BOGE ?VAUCE
Ne skrb saj ne bomo Itak ne morem spat mam zjutraj en pomemben sestanek, pa sem danes ostala brez glasu zdaj pa piskam in probavam, ?e bo kaj glasu padlo :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No, aja SMAJLI-JI...smo se pa pogovarjali Virage in spoznali, da ima? ti najbolj?iiii okus za izbor Tako, da se pustimo presenetiti...
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani