Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Da od tega zavoda sploh ne za?nem,..

V zadnjih treh mescih odkar sem na BIC-u in mam posledi?no vse "so?olce" skor iz zavoda,..se mi ?elodec obrne ?e samo ko sli?m besedo "zavod za zaposlovanje",..

?e posplo?m,..niso sposobni najdt slu?be nekomu, ki ho?e delat,...

So pa ve? kot sposobni podpirat in pla?evat ?olanje tistim, ki nimajo niti namena delat,..ever!

1000000% strinjam! :rispekt:

Sem ?la v pondelk na zvod po knjigico (tam je bla 2 meseca), ker grem s 1.7. v novo slu?bo in ko sem ji povedla po kaj in zakaj sem pri?la sem misla, da bo ?enska pri?la izza ?alterja in me za?ela objemat itd... "kak fajn, da ste si na?li ?iht", "pa kak vam je uselo?"....itd....Mal je manjkal, da ji nisem rekla da vi mi ga tak nebi nikol.....

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qverty
Napisano

Vse najbolj?e, ?inki :D lepo in po?teno praznuj in pa dobrodo?el v svet "odraslih"!

Aja, pa ?imprej izpit pa ubost kako fino Mazduro :bravo:

:rozico::rozico::rozico::pepsi:

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fantje, vi ste bolj iz unih koncev... Jutr morm it v Kranj (?en?ur) pa me zanima ali naj grem po AC skozi Lj ali naj grem na Vranskem dol in skozi Kamnik? Pa kolk ?asa pribli?no bom rabla...grem pa zjutraj, v KR morm bit ob 9ih. Aja, iz CE grem...

Tnx :rozico:

Icewoman is here!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.