Jaz ne bom sodil a je dobro al ne, dokler ne sprobam v ?ivo. Vidim, d apa zna bit problem, ?e se na za?etku ne razvsti? pravilno, bohnedej pa da se vmes v rondoju premisli?, kje bi rad ?el ven.
Nekaj podobnega je v Dunaju, samo da gre ?est cest vstran. Prvi? sem mel problem, ker sem se narobe razvrstil, naslednji? pa je ?e ?lo super. Semaforji samo olaj?ajo vso stvar.
Vsak si misli - nee meni pa se to ne more zgoditi - tudi ti na videih so bli menda takega mnenja, ampak...
Jaz sem se enkrat napil, ampak ko so ble vse gostilne zaprte, smo jaz in ?e moji somi?ljeniki mogli it naprej pit, pa smo se pelali v Mursko na tank?telo, ki je bla nonstop odprta, pa se tam oboro?li s pivom. Jaz sem bil ?ofer - seveda najbolj?i - in ko smo ?li iz Murske, sem preve? hitro pelal, pa sem en nepregleden ovinek sekal, ni se ni? zgodilo, k sre?i. Mesec dni pozneje, pa smo pokopali kolega, ki je bil zraven takrat - umrl je v prometni, ko ga je vzel en zraven, da sta ?la naprej pit.
Takrat sem si za?el mislit o tistem ovinku, samo en bi se nasproti prpelal, pa bi bli vsi mrtvi. To je bil prvi nepregleden ovinek, ki sem ga sekal, alkohola pa tudi ne konzumiram, ko vozim.
Ko bo kdo dal link gor - Hitrost ubija - bom pa absolutno proti.
Po eni strani je dobro, da so bili psi vrnjeni, so vsaj oni naredli pravi?en konec. Po moje ljudje s tak?nimi nagnenji bi mogli bit na nekem zaprtem oddelku.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vse naj naj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani