Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Danes v Četari jedel PICABURGER, uf kako je ta zadeva nasitna, pa sem nekaj od dedca in jedca (OK, nimam več 100kg, pa vseeno), skratka če boste lačni po Savinjski, pojdite na to jedačo; 8eur :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Misliš na električarje? Že sedaj so dobri v tem. 

Mene je bolj strah teh mulcev na električnih skirojih, ki že sedaj "letajo", zaenkrat po cestah, ampak naslednja generacija teh hipster vozil, bi znala it že po luftu, tisto bo šele divje, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 1 minuto je Matick napisal:

Nasa reprezentanca pa mal pofl ratuje..

Brez Luke je tole ekipa, ki jo res nabije vsak, kateri premore člansko reprezentanco, grozno :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 11 urami je NevLado napisal:

Živim ob glavni cesti

Letno naberem ene 3 žaklje povratne embalaže smeti, ko folk meče to čez okno

In fora je, da pri sosedih tega ni, ker zbiralci vidijo plastenko, jo poberejo in odnesejo na reciklažo

Tudi jaz pri sosedih v kempu zbiram embalažo in ko grem v nabavo odnesem tisto vrečo, 5 eur pa 5 eur lej

Imam tudi dober občutek, da vem, da bo šlo ziher v reciklažo

Točno tako, npr. Hrvaška mi je zanimiva zbirati te pločevinke in plastenke ter kasneje dati otrokom, da iz "smeti" kupijo sladoled. O kako so veseli, ko se smeti spremenijo v SLADOLED. To pa je nekaj! :)

P.S. Ni boljše vzgoje, kot da že malim daš vedeti, da so odpadki lahko koristna zadeva. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!

Morda takrat že PO ZRAKU? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Še razloži zakaj bi bilo to dobro. Oziroma za koga bi to bilo dobro in kaj bomo s tem pridobili.

Ko grem s Poganjalcem naokrog, ogromno embalaže leži po raznih zakotnih krajih in grabnih.

Če bo kavcija recimo 20€ centov, ALI je prvi sploh ne bo odvrgel ALI pa jo bo za njim nekdo pobral, v smislu teh 20 centov. ;)

Ko sem živel v Nemčiji, kjer je kavcija 0,25€, verjemi NIKJER ne vidiš odvržene embalaže! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes naš domači GETZ praznuje POLNOLETNOST. Matr kakšen nakup za takratnih 10000€. 239000km brez vsakih težav, kapo dol! Tehničnega pa itak z lahkoto in mimogrede opravil ta mali stroj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 49 minutami je Bini napisal:

Nas je bilo veliko takih in bi vsi jamrali, da imamo zjebane nosove.... 😉

Ok, se popravljam; zadeva je bila koristna. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 minutami je Bini napisal:

Ne serji ga.... 😂🤣😉

Kaj, a tebi je pasalo tisto RUDARJENJE? Daj ne me ..... :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.