Danes v Četari jedel PICABURGER, uf kako je ta zadeva nasitna, pa sem nekaj od dedca in jedca (OK, nimam več 100kg, pa vseeno), skratka če boste lačni po Savinjski, pojdite na to jedačo; 8eur
Mene je bolj strah teh mulcev na električnih skirojih, ki že sedaj "letajo", zaenkrat po cestah, ampak naslednja generacija teh hipster vozil, bi znala it že po luftu, tisto bo šele divje, heh
Letno naberem ene 3 žaklje povratne embalaže smeti, ko folk meče to čez okno
In fora je, da pri sosedih tega ni, ker zbiralci vidijo plastenko, jo poberejo in odnesejo na reciklažo
Tudi jaz pri sosedih v kempu zbiram embalažo in ko grem v nabavo odnesem tisto vrečo, 5 eur pa 5 eur lej
Imam tudi dober občutek, da vem, da bo šlo ziher v reciklažo
Točno tako, npr. Hrvaška mi je zanimiva zbirati te pločevinke in plastenke ter kasneje dati otrokom, da iz "smeti" kupijo sladoled. O kako so veseli, ko se smeti spremenijo v SLADOLED. To pa je nekaj!
P.S. Ni boljše vzgoje, kot da že malim daš vedeti, da so odpadki lahko koristna zadeva.
Danes naš domači GETZ praznuje POLNOLETNOST. Matr kakšen nakup za takratnih 10000€. 239000km brez vsakih težav, kapo dol! Tehničnega pa itak z lahkoto in mimogrede opravil ta mali stroj.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
DeSUS člani, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani