Kaj menite kdo bo pobedvau na volitvah v Ljubljani in zakaj ravno on.
Po moje bo Jankovi? v prvem krogu, ?eprav nisem ravno prepri?an, da je on najbolj?i kandidat. Ampak o?itno bomo spet volili tistega (mal se ponavljam ), ki bo naredil najmanj ?kode za Ljubljano.
V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Kar neki ?asa nazaj sem staknil avdio masko za mazdo 6 (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2454) . Ve?krat sem tem u?enjakom ?e po?iljal maile z vpra?anjem, kako lahko pla?am masko in jo dobim po po?ti. V ?asu avgusta sem dobil znanstvene odgovore z njihove strani. Mislil sem, da je v ?asu ferra goste na ?ihtu samo njihov golman in da sem zato dobil tak odgovor.
V septembru sem jih ?e dvakrat mailal in odgovora ni. Zgleda da njihov feragosto traja cca 12 mesecev na leto.
Zdej pa problem: ta njihova firma je nekje na sredini ?kornja. A kdo kaj potuje oz. ima posla s kak?no firmo tam dol, da bi se navezala kak?na komunikacija z njimi. Zgleda, da ?e bom ?akal na konec njihovga medvedjega spanja, se bo zemlja okol lune vrtela, men se bo pa mazda razsula, pol mi pa itak maska ni? ne korist.
Kak?na ideja ???
V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Kar je JANEZEK nau?i, to JANEZ zna. v tem je vsa fora tega reka.
sploh pa, ja, le ?emu stadion, za kateri klub? Factor? Olimpijo? stadion bi moral biti ?ele posledica malo ve?jega vlaganja v fuzbal. Dokler pa se pri nas dogaja ?e turbo/gnili kapitalizem, tega ni za pri?akovat.
Bolj pravilno po moje : Odkar pa se pri nas dogaja .... Koncu ni videt kraja
Jankovi? bo s al pa brez prispevkov v ?tirih letih al pa ?e prej zgradu stadion, in sicer tudi zato, da bo lahko sam igral dokler ?e lahko... njegova izjava ko bo ?upan; ?upan pa se ve, da bo
Tole bi bila lohka nova tema: ali Ljubljana sploh rabi nov stadion in ?e da, zakaj :ne vem: . Sicer pa, kolk so meni znani stro?ki takega ?tadiona, je to malo prevelik zalogaj tud za Jankovi?a.
stadion in podobne zadeve ne morejo biti razlog za slabe rezultate. bi se malo preve? butasto sli?alo. Mislim, da mora selektor/trener po?lihtat glave igralcev (in seveda igralci tudi sami sebe), da dobijo motivacijo, ...
druga?e pa taki izgovori, kao kok smo mi majhna dr?ava pa samo 2mio nas je, mi grejo precej na jetra. to mi ka?e zaplankanost in skrivanje pomanjkanja samozavesti z razlogom "majhnosti".
Nisem se pravilno izrazil (ali pa nisem bil prav razumljen). ?tevilke omenjam v statisti?nem pomenu. V majhni dr?avi je tudi statisti?no manj mo?nosti za neko ve?je ?tevilo uspe?nih ?portnikov. Planke pri tem nimajo nobene veze.
kaj bi pa s tem rad povedu?! da Slovenci nismo za skupinske ?porte, saj nismo, kar poglej ko?arko, nogomet....
V bistvu se mi zdi, da preve? pri?akujemo od na?ih ?portnikov. Smo pa? ena ?epna dr?avca, kjer nas vsak uspeh posameznikov prijetno preseneti, ne bi pa preve? stavili in slavili vnaprej kakr?nokoli ekipo ali ?port.
?e manj pa razmi?ljali na ta na?in, da so za slabe rezultate krivi stadion, pa tivoli......
Zanima me, ?e ima kdo ?e kak?ne izku?nje z nakupom po internetu (po EU -npr. Nem?ija) in pla?ilom robe po sistemu PayPal. Kako zadeva deluje (?e deluje), kak?ni so riziki itd. Baje se v SLo PayPal ?e vzpostavlja.
LP Aleksander
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tud jest !
Povezava za deljenje
Deli na druge strani