Jp.-.-- jaz tudi v?eraj zamenjal. In uporabil sem neko superduper strgalo za kerami?no plo??o.... je ?la v 3 kosih dol.... ?e enkrat s tem strgalo je ?lo 90% lepila dol... in ?e malo aceton?ka in je bla ?ipa ?ist ko nova...
Je pa tudi res da je pri meni bla zape?ena ko 100 mater.... .moj avto gleda son?ek nonstop...
David je prejel papigo za rojstni dan. Papiga je v celoti gojila slab odnos in slab?i besedni zaklad. Vsaka druga beseda je bila opolzkost. Tiste, ki niso bile grde, so bile najmanj nevljudne. David je posku?al te?ko zamenjati pti?ji odnos in je ves ?as govoril vljudne besede, predvajal mehko glasbo, karkoli si je zamislil ni? ni pomagalo. Je za?el vpiti na ptico in ptica nazaj. Pti? je bil ?e bolj jezen in bolj nesramen. Kon?no, v trenutku obupa, je David dal ptica v zamrzovalnik, le za nekaj trenutkov. Sli?al je ptica klicati, brcati in kri?ati, nato pa nenadoma, je bil tiho.
David je bil prestra?en, da se lahko po?koduje ptic in hitro odpre vrata zamrzovalniku. Papiga mirno stopi ven in re?e: "Mislim, da sem te morda u?alil s svojim jezikom in nesramnimi dejanji. Bom se potrudila takoj popraviti svoje vedenje. Res mi je resni?no ?al in prosim tvoje odpu??anje." David je bil za?uden nad spremembo v odnosu in je bil tik na tem, da vpra?a, zakaj se je papiga odlo?ila tako dramati?nih sprememb, ko je papiga nadaljevala, "Smem vpra?ati, kaj je naredil pi??anec?"
Pri Alfi je pa zanimivo.... ?e pritisnem tipko ASR se izklopi samo kontrola pogonski koles... ?e tipko dr?im 3 sekunde se sklopi vse, vklju?no s stability control....
Kdo je bil hud-grozen, samo se mi je pa fino zdelo da alfa ni kresnila.
Quga si pol najdu gara?o al ste kr zakurl vse skupaj ?
U gara?o je ?la za 5 ur in kresnila s prve.... Zanimivo je blo da je cca 30 avtov na parkingu zmrznilo.... samo doma?ini so furali gor pa dol... baje imajo dodane neke aditive v nafti ki zdr?ijo do -40 stopinj...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp.-.-- jaz tudi v?eraj zamenjal. In uporabil sem neko superduper strgalo za kerami?no plo??o.... je ?la v 3 kosih dol.... ?e enkrat s tem strgalo je ?lo 90% lepila dol... in ?e malo aceton?ka in je bla ?ipa ?ist ko nova...
Je pa tudi res da je pri meni bla zape?ena ko 100 mater.... .moj avto gleda son?ek nonstop...
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani