Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jp.-.-- jaz tudi v?eraj zamenjal. In uporabil sem neko superduper strgalo za kerami?no plo??o.... je ?la v 3 kosih dol.... ?e enkrat s tem strgalo je ?lo 90% lepila dol... in ?e malo aceton?ka in je bla ?ipa ?ist ko nova...

Je pa tudi res da je pri meni bla zape?ena ko 100 mater.... .moj avto gleda son?ek nonstop... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ok moja izku?nja.... ki je pri vseh avtih bla ista....

Nobenega abvta ne ?param....vse avte sem kupil z namenom da jih bom uporabljal, pa ?e to pomeni makadam, pesek, asfalt... ni va?no.

Bolj ko ga "ganja?" bolj?e dela.

Sme?no mi je pri alfi, ker opa?am po forumih da ve?ino ljudi ima nonstop neke te?ave s tem pa z onim pa s tretjim.... pri meni... tok tok tok... NI?!

Eeee....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

S fotrom se zmen, men se ne da morm ?raufat, bencinarje seveda z n... sem zaklju?u.

Po honey pa lahk vseen pride?, sam povej katerga nuca?, da po?ekiram ?e je kej robe.

Bencinarje z n... ? Ka te to je pi?uka? :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec vinjet?
Napisano

hahahaha bossman... pa ti ma? to 800? u roki...dej da te kdo ne ugrade zdej.... :aaaaa: :aaaaa:

Jaz sem jih danes ?el kupit 6 za sluzbene avte... woohoooooo.... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pazi moj rekord, 6 X pihal v 3h urah in razdalji manj kot 200km. <_<

Moj osebni rekord je da sem na relaciji Portoro? - Ankaran pihal 3krat...... torej 20km razdalje.

Vedno 0,0 alkota... :bravo::aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

David je prejel papigo za rojstni dan. Papiga je v celoti gojila slab odnos in slab?i besedni zaklad. Vsaka druga beseda je bila opolzkost. Tiste, ki niso bile grde, so bile najmanj nevljudne. David je posku?al te?ko zamenjati pti?ji odnos in je ves ?as govoril vljudne besede, predvajal mehko glasbo, karkoli si je zamislil ni? ni pomagalo. Je za?el vpiti na ptico in ptica nazaj. Pti? je bil ?e bolj jezen in bolj nesramen. Kon?no, v trenutku obupa, je David dal ptica v zamrzovalnik, le za nekaj trenutkov. Sli?al je ptica klicati, brcati in kri?ati, nato pa nenadoma, je bil tiho.

David je bil prestra?en, da se lahko po?koduje ptic in hitro odpre vrata zamrzovalniku. Papiga mirno stopi ven in re?e: "Mislim, da sem te morda u?alil s svojim jezikom in nesramnimi dejanji. Bom se potrudila takoj popraviti svoje vedenje. Res mi je resni?no ?al in prosim tvoje odpu??anje." David je bil za?uden nad spremembo v odnosu in je bil tik na tem, da vpra?a, zakaj se je papiga odlo?ila tako dramati?nih sprememb, ko je papiga nadaljevala, "Smem vpra?ati, kaj je naredil pi??anec?"

-------------------------------------------------- ----------------------

Vsaka podobnost z mano zgolj naklju?na? :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri Alfi je pa zanimivo.... ?e pritisnem tipko ASR se izklopi samo kontrola pogonski koles... ?e tipko dr?im 3 sekunde se sklopi vse, vklju?no s stability control.... :bravo:

V?e?! :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

DSC je pomagalo ne pa da dela ?ude?e ?ez ovinke :hohoho:

Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo sramezljiv tako kot to po?nem jaz!! :lol:

Bu?eeeeeeeeeee........:aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

...naj pride tak?na mi?ka na 2 nogah, bo super :bravo::bravo:

No ?e pride taka mi?kula... si takoj kak zobek spulim lastnoro?no..... :aaaaa:

Objavljena slika

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sre?no 2010
Napisano

:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

U bistvu to je isto kot novoletni ?ingulingu ?in ?in.....:hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Uuuuu, vrhunsko! :aaaaa: Se bova zmenila, pa mi bo? lahko noge umil :rolleyes:

AAAAAAAAAAAA BUSTEEEEEEED :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Kaj lahko to pridem gledat pa magari snemat pa ?evape zdraven jest? (sam tolk da mal labija razjezim.... :hohoho:)

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e en trik kako lahko uporabi? vinjetko na ve? avtih...

Preden jo nalima?, jo nama?e? s kremo za roke ki je malo mastna, in voilaaa.... jo da? kot magnetek dol in hop na drugi avto... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formatiranje leptopa
Napisano

Pa sej ne morem verjet... ma kaj lahko pridem jaz gledat ta show zdraven?

Ker ?e meni rikne laptop me edino ajvar re?i... jebemti mravlje mazda?ke..... :angry:

:aaaaa: :aaaaa: :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kdo je bil hud-grozen, samo se mi je pa fino zdelo da alfa ni kresnila. :blush:

Quga si pol najdu gara?o al ste kr zakurl vse skupaj ?

U gara?o je ?la za 5 ur in kresnila s prve.... Zanimivo je blo da je cca 30 avtov na parkingu zmrznilo.... samo doma?ini so furali gor pa dol... baje imajo dodane neke aditive v nafti ki zdr?ijo do -40 stopinj... :aaaaa:

Kakorkoli... Ajvar... ?e enkrat hvala.... :bravo:

LP D

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.