Včasih so z Novoletnimi okraski počakali vsaj toliko, da je šel mimo Dan mrtvih. Pa OBI ni edini, v Merkurju v Kromberku že prodajajo plastične smrekice...
Svet je znorel...
Haloween-sveče-jaslice-srcki-Pirhi je pravilni vrstni red jim povej
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa kaj je to za en "kanarček", k ima streho tam, kjer imajo ostali pokrov motorja?
Samo hecam se - ne me frderbat!!!
Ne gre lopata not
A kdo ve kke se da dobiti razne zarnice za osvetlitev gumbov. Se pravi ne T5 za dash ampak ma ene take navadne zarnice z dokaj dolgimi nogami cca 4-5cm. Zgleda pa da so diodne, ker je polarizacija +/- pomembna
Seveda se da zlotat marsikaj a bi rad nasel enake oz ustrezne. Bom probal najti kako sliko, pozabil ko sem odmontiral. Sedaj sem prelotal delujoce tja ker je pomembno, 2 pa sta temna
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Od menjave, to je prejsnji vikend zdrzi dan ali mogoce dan in pol, se pa ne greje vec ob polnjenju, sem pa nasel na netu da je veliko pritozb skoraj identicnih po zadnjem apgrejdu firmwarea. Roll back pa ni mozen. Tako da se se malo igram na poti domov, probal bom se izklopiti bt in povezavo na fon, ce najdem kakorkoli razliko oz morebiten vzrok/izvor...
Ce pa ne pa adios
Ali pa nimaš sreče. Moja Garmin gre velikokrat v sneg, celo poletje je v morju, tečem z njo, kolesarim, delam z njo. Pa še vedno teče in baterija zdrži precej dni.
Zgleda da res, moja je prej drzala 14 dni zdaj dan do dva, dela samo ne bi bil njen suzenj za polnjenje
Ne hvala....tudi Garmin ma podobno usodo pri kolegu, po dveh ma zdaj festino , ne vem mogoce niso delane za motoriste vlaga, treslaji, temp razpon.....pri meni se tedensko xray
z žalostjo sporočam, da sem dobil baterijo, jo zamenjal, ne zdrži dva dni.....očitno nekaj v uri dela turbo. po moje sem zaključil s pametjo in grem na klasiko. to je že druga ki je shodila, prva po 2,5 letih, ta po 1,5
Servus, če koga zanima vodeno organizirano potovanje, z lastnim ali izposojenim motorjem se lahko obrne name. Smo skupina izkušenih prijateljev, ki delujemo kot vodiči, kmalu pa mogoče celo popolnoma na svoje.
Specializirani smo na:
- Balkan
- francoske Alpe
- Dolomiti / Švica
- Španija
- Maroko
- Tunizija
Vse smo dali že preverjeno skozi. Letos se končuje, mesta za 2025 pa se pričenja zanimanje.
Popravljeno od jures
Po 15 in pol letih zamenjal avto . Bye Xsara, hello Fiat Tipo (letnik 2020). Naj dela vsaj pol tako dobro kot je Pixna. Priznam da se je bilo težko peljati h kupcu Xsare... Nekdo bo kupil top avto za drobiž.
Cestitke in welcome to club. Zadnjic sem prav pogledal v cem se vozim (taxi) tih in uglajen dizl, super zvocna izolacija v mestu (Barca ni tiha) pa zgledna armatura in stevci. Bil je tipo, velik avta za to ceno danes
Dej Jure, ko boš tole mal stestiral poročaj a je fejst razlika.
Po prvih 40km - rolling resistance je znatno manjsi, cutis pri pritisku v klanec, kot tudi na spustu. Govorim o asfaltu, zaviranje je tud zelo drugace je guma zaenkrat s super gripom (ki mu pomaga moja teza)
Ko speljes se pozna tudi manj vibracij na balanci
Tako, in vse te pametne ure ala Apple Watch bodo šle v kurac zgolj in samo iz baterijskega razloga. Ko je mojo tako pregrelo, da je nisem mogel imet več na roki, sem se zamislil nad tem sranjem.
Ko si pa omenil ravno baterijski sesalec... sem ga gledal philips, top shit, vgrajena baterija... NE HVALA....raje bosch, kjer lahko uporabim dejansko enako kot v bormašini...
Zapomnite si ljudje, vse bolj potrošniška družba vse skupaj ratuje, samo tako naprej
Mojo zdajle buh ne daj da dam na polnilec, USB 5V pa rata toplotna crpalka
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Haloween-sveče-jaslice-srcki-Pirhi je pravilni vrstni red jim povej
Povezava za deljenje
Deli na druge strani