sicer pa ?teje rezultat, ne pa lepota in odprta igra recimo Argentine,ki so jo Nemci prav zato razturili...Ole ,?e premagajo ?e Nizozemsko, grem na dopust v ?panijo...
Da mal obudimo zgodovino: Webber je v preteklosti ?e do?ivel en tak flip-over kre?...?e pomnite bizarno 24 ur le mansa leta 1999, ko so mercedesi leteli po zraku?
Oujea, "moji" 2 ekipi sta obe med 4 (se pa bojim da s tako igro ?panci prot Hansom nimajo kej iskat)!
Ma kaki Hansi neki Arijske rase je v ekipi bolj malo, zato tud tko razturajo, taprava me?anca za prvaka, duhovitost in pa disciplina....Da bi jih le ?panci nabili....
Da so favoriti pokazali manj od pri?akovanega je po moje kriva ?oga. faovriti igrajo napadalen nogomet z veliko podajami in to, ta ?oga onemogo?a. Ekipe, ki igrajo bunker se veliko na bolj?em in ve?ini se potem tudi userje ena kontra in gol.
Na?i so zajebal, ?al se grdo sli?i ampak remi je slab rezultat na to kako so igrali prvi pol?as. ?e sre?o so imeli, da je sodnik razveljavil zadnji gol ameri?anov. Na?i so SPET mislili, da so ?e zmagali, kot takrat proti srbom in to jih je teplo. Namesto da bi stisnili zobe ?e v drugem pol?asu, so za?el igrat dokaj slabo.
Proti Angle?em nimamo realnih ?ans, saj bojo oni na zadnji tekmi napadli ko mutavi, na? bunker pa ne verjamem da bo zdr?al. Edina re?itev bi bila zmaga ali pa remi al?ircev, v kar pa dvomim. Ameri so ?e na pokalu konfederacij opozorili nase, ko so se in skipinskega dela uvrstili naprej, ko jim ni noben ve? dajal mo?nosti in so imeli ?e prakti?no zapakirane kufre za dam. Potem pa pridejo naprej in nabutajo ?pance.
Upam, da se na?im uspe uvrstit naprej, samo ?al tega ne bomo videli. Ra?unice gor in dol, za nas se ?e nikoli niso kon?ale ugodno. Traba je oddelat ne pa ra?unat.
Ja, kot da so se na?i ustra?ili zmagat .. Mislim pa, da bi na?i morali odgovorit na njihovo rokoborbo z bolj ostrimi prekr?ki,pa bi se kmalu ohladili...Sicer pa sodnik ni bil dorasel tekmi, ?e bi ?e prvemu pokazal rumenega za namerni udarec s komolcem, bi bilo druga?e... :ne vem:
Mislim pa da bodo ameri?ani zmagali, sicer bodo F111 zbombandirali Al?irijo, pravijo da so ?e v pripravljenosti v Avianu...
trenutno je webber edini na poti do naslova (psihi?no in tehni?no)
Ja, trenutno glede na razmerje mo?i med mo?tvi, zame je pa letos prvi favorit Hemzi,(na ?alost..),razen ?e Ferrari ne naredi kak?eno "inovacijo" pa Alonsa priklju?i.... :ne vem:
Sej to je glavni razlog, da so v ?asu ?umija pri Ferrariju tako razdelili funkcije v mo?tvu, kjer se je to?no vedelo kdo je prvi in kdo drugi voznik. Zaradi take poteze Webbra in Vettla se namre? lahko zgodi pri RBR, da so ob naslov pri voznikih in/ali mo?tvu.
Seveda bi mu - hamilton bi mu to ziher naredu in Webber bi temu primerno ustrezno ravnal, da ne bi blo trka. Tukaj je bil pa prepri?an, da Vettel ne bo vozil "dirka?ko" in da ne bo reskiral trka zato je nadaljeval kot je. To je po moje podcenjevanje mo?tvenega kolega, ?e? "mali" ne bo? ti mene.
Res je, se strinjam.... Sicer pa grem stavit, da bo Vettel na koncu pred Webbrom(btw avstralc je zaguljen ?e kot tak,meni je ..kr neki...)
Ne vem no... zakaj samo Vettlu? Tukaj je veliko Webbrove krivde. Vettel je ?a bil spredaj in tako se NE vozi proti mo?tvenemu kolegu sploh, ?e je hitrej?i in prakti?no ?e spredaj. Pusti? dovolj prostora za oba. Tako kot je vozil Webber se dela le v primeru , da bi bila zadnja dirka in onadva edina kandidata za naslov in da bi to prehitevanje pomenilo naslov za enega ali drugega.
Sicer je pa tko, da odvisno iz katerga kota gleda?... jaz bi temu rekel deljena krivda... recimo ?umihejter bi pa rekel, da je 100% kriv ?umi, ?e bi se slu?ajno on nahajal v tej situaciji neglede al bi bil na poziciji Webbra al pa na poziciji Vettla.
Jap, res je bil Vettel ?e spredaj,samo prehitro je hotel na idealno linijo in je malenkost popravil desno, ker je ra?unal, da mu bo Webber dal prostor..... Avstralec se bi pa prej umaknil Hemziju kot Nemcu, tko ga ma rad...
Ja Vettlu bodo navili u?esa, RB-ju je odnesel dvojno zmago , je pa res, da je bil Webber nerazumljivo po?asen v dveh krogih pred trkom.... Prehitevat se pa itak ne da, razen ?e eden popusti...recimo Button Hemziju ob koncu.... :ne vem:
Ok, saj ne re?em ?teje samo rezultat, samo tak bunker v finalu....to ubija nogomet, mogo?e bi morali spremeniti pravila; za neaktivno igro oz. zadr?evanje ?oge, bi ?ogo enostavno dodelili nasprotniku, podobno kot je pri rokometu,ali pa bi omejili ?as do kdaj morajo spravit ?ogo iz svoje polovice ko jo imajo v posesti. ..Ma itaq bo po starem... bunker do onemoglosti,dve kontri in to je to
?al se moram strinjat - treba vozit tut z glavo, ne sam z desno nogo do podna, ker tisto prednost v sezoni 07 zapravit, to si res zaslu? Oskarja!
Kar se pa to?kovanja prvenstva ti?e, se mi zdi da je Alonso resn kandidat za prvaka (vozi se skoraj neopazen, z ne najbolj?im avtom), pa ima ?e kar nekaj pik na svojem kontu!
P.S. - se pa orng bojim, da bo prvak vendarle (kon?no) Peter na Veter, se prav Vettel!
Tudi Vettel se mora ohladit in za?et dirkat z glavo, kaj lahko bi ostal brez uvrstitve zaradi zavor...
Hemzi pa na silo tud ne bo n? naredu, ?eprav mu moram priznat, da vozi dobro...
Ja Alonso je pa verjetno prava me?anca agresivnosti in pameti...samo ?e malo izbolj?at avto in to bo to!
Ja, RB me je presenetil v kvalifikacijah, na dirki niti ne, sem mislil, da bo dale? spredaj...Hemzi je pa na vsak na?in hotel imeti najbolj?i ?as dirke, sploh je brezveze forsiral v zadnjih krogih...
Hja, mogo?e bi pa bilo po?teno, da bi tisti,ki bi odpeljal najhitrej?i krog dobil recimo 3 to?ke, pa da vidimo junake v zadnjih krogih, ko je avto najla?ji, gume pa zani?!
Mercedesu pa o?itno manjka hitrost na ravnini.....
Se je zadnja leta pokazalo, najbolj izrazito pa v 2009, da je va?no edino to, v kak?nem avtu sedi?. ?e je bil lani lahko prvak Button, Barichelo (ki je ena najve?jih nul v F1) pa je bil uvr??en tako visoko, bo lahko letos prvak v Brownu tudi Schumacher. To ve tudi sam, saj si v Ferrarija ni upal sesti, medtem ko za Mercedeza nima pomislekov.
glej Paypal si zrihta? v petih minutah, ni noben bavbav,sploh pa na ebayu nikol to?no ne ve? za kolko bo? stvar kupil ?e je licitacija, razen ?e ima mo?nost "kupi takoj". Tu je ?e problem po?tnine,za katero se mora? naprej dogovorit;?e ne ti lahko sploh ne po?lje ali pa zasoli, da te glava boli!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ole, ?panija bo prvak jebe? nogomet hahahahahahahahaha
Povezava za deljenje
Deli na druge strani