Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Ah Thomas zdaj pa vseeno pretirava? - vsaka taka pot ni zastonj sploh, ?e bodo se poslu?evali ilegalnih kanalov. A res misli?, da bodo tro?ili denar in posku?ali ve?krat z vednostjo, da jih bodo vrnili. ?e imajo res toliko denarja, da to lahko non-stop posku?ajo potem verjetno nimajo ekonomskih vzrokov za selitev v Nem?ijo razen, ?e so taki lenuhi, da jih zanima samo socialna pomo?.

Baje so s hitro sprejetim zakonom socialko ukinili.... 

Kaj pa ?e res niso ekonomski migranti ali begunci? Ampak je kaj resnice na tem, kar eni trobijo, da gre za islamizacijo Evrope?  :notworth: Sicer kaj je res in kaj ni, bo pokazal ?as ... Jaz mislim, da je resnica nekje vmes... in ?e bi ?lo res le za begunce, bi se ti ustavili veliko prej... kjer ni vojne... ne pa da vsi rinejo "to ?ermani"  :mi pijemoo:

Evropa je ?e konkretno islamizirana. Sedaj prihajajo ?e kri?arji oz okrepitve v podporo. Zdaj pa vsi humanisti - hitro minuse talat in govort kako nestrpno teslo sem.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

nben dons dirke gledu ?  :zvizga:

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Zjutraj na poti na vransko na pumpi prijel za ?RNO ro?ko in doto?il. ?ez 25km mazda re?e da ji ni ve? v?e? kar ima za zajtrk... Ra?un pove da sem tankal super 100... :vskalo:  Pa je ?el termin pa ?e x stro?kov zraven...

Welcome... naredil enako pred ca pol leta... in potem po sili razmer amputiral dpf.. .

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

3 druzine.

Na ostale tvoje debilizme/kretenizme pa se ne splaca odgovorit.

Glej popolnoma razumem, da ?uti? osebno prizadetost ker si ti ali tvoji bli?nji do?ivljal podobno situacijo. Zato ti tudi ne zamerim da si se spustil na nivo osebnih ?alitev. ?eprav zelo te?ko verjamem, da si res vzel 3 dru?ine bom predpostavil da si jih. Kapo dol. Jaz jih nebi. Vseeno sem pa mnenja, da je tisto pred ?emer si be?al ti/tvoji bli?nji, dejansko beg za pre?ivetje beg pred vojno. To kar pa po?nejo tile Sirci ali karkoli ?e so, pa ni ve? to. to ni be?anje za golo pre?ivetje, to je drugoi. Sem ?e 10x napisal kaj. In temu oporekam. ?e ti no?e?/ne ?eli? tega videt, ok, potem nas je 99% debilov na forumu, ki se bojimo kako nam bojo politiki z*e*ali prihodnost.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bi blo dober da vsi vi ki tle neki gobcate proti beguncem, da se vam enkrat v lajfu pripeti nekaj takega, da ne veste a boste sploh se kdaj doma ali videli najblizje pa pri tem, da ohranite mirno kri....

Sramota!

Kok si jih pa vzel k sebi domov k jih tok zagovarja?? Samo na to vpra?anje mi odgovori in potem ker oba veva kak bo odgovor, za vedno mol?i.

Begunec se ustavi tam kjer nehajo streljati nanj, ne u Doj?landu. Begunec je hvale?en za ponujeno hrano, obleko, karkoli. Begunec ni prepirljiv, ni agresiven. Begunec nima po 500? dnarja v ?epu in najnovej?i Smartfoun z navigacijo.

To kar dopu??a Evropa je ?e davno napovedana invazija, islamizacija, okupacija Evrope. In to bomo ?e drago pla?evali. Vsi mi. to bo bistveno (na slab?e) spremenilo na?e ?ivljenje.

?e nemci mislijo, da so s tem dobili potrebnih 200 000 ljudi kolikor rabijo delovne sile se motijo. Ti ljudje ne znajo delati. Ne znajo ?iveti na?e kulutre. Zahtevali bodo, da se mi prilagodimo njim. In ve?ina ve da imam prav. 

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Evo, vrag jemlje ?alo in heca ni ve? - vojska na meje, prihajajo policijske enote iz tujine na ?engensko mejo. Verjetno sledi vpoklic rezerve.

Na?i bebci se igrajo in zavla?ujejo ter neki zadr?ujejo migrante ter jih trpajo v neke migrantske centre - namesto, da jih spusti? po kordorju tja kamor ?elijo it. Zdaj pa imamo po?iganje, drhal se obna?a kot je navajena doma in to naj bi bili visoko izobra?eni ljudje, kot nam "resnico" servirajo mediji. Tud svojga dreka ne znajo pospravit za sabo.

Sicer pa Nem?ija ?e odkriva posledice kretenoidnih izjav Merklce, ki ji kot marsikateri ?enski pa? uide goflja predno vklju?i mo?gane, njene napake pa bodo morali popravljat drugi, ki pa ?e ugotavljajo, kaj so privlekli pred doma?i prag.

http://www.liveleak.com/view?i=351_1444454633

kakorkoli obrne? bo tole tak bumerang da bo ?lo precej glav. Vsi humanisti ki trobijo po solidarnosti bodo slej ko prej videli kaj je cilj tele mno?i?ne islamske invazije. Takrat bo pa 

?e prepozno. V bistvu je ?e zdaj prepozno, ampak ko to napi?em se takoj usuje kup briht k me ozna?ijo za nacionalista. Pa naj bo tako. 

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Sej, ?e pri nas to uvedejo bo enako... predvsem umaknejo prehitevanje kamionov pa smo skoraj na konju.

saj so dejansko prepovedi ki jih po vzoru ja?i tla?i noben kamionar ne upo?teva.. Psst preve? pa ne smemo ?infat bo Klobasa u luft sko?u.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Saj je tabla pred tunelom Trojane: "Meritev hitrosti v dol?ini 5 kilometrov". To ni dovolj?

Morda. Ampak jaz je nisem videl. Lahko da je tabla pred uvozom Trojane, kjer jaz pridem na AC. ?e je tabla prej je to vsekakor napa?no. ?e sem pa jaz slep, je pa tema brezpredmetna. Lahko da sem tako zaverovano iskal gornji znak da sem ostale spregledal.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control Trojane
Napisano

Sicer po eni strani podpiram uvedbo section control odseka, me pa vseen nekako moti da smo spet napol balkanci in zadeva ni urejena kot mora biti. Kje so table? Zakaj jih ni? Povsod po Evropi so na takih odsekih lepo postavljene table ki obve??ajo o kontroli. Smo spet bolj pape?ki od pape?a?

post-3203-0-07870800-1443767400_thumb.png

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

San Andreas - Lu?tna pravljica za lahko no?

The best of me - vsaj 2 paketa rob?kov ?e ga gleda lep?i spol

Deja Vu sicer star ampak dober film z Denzelom Washingtonom

St Vincent kopija filma gran torino le z malo drugacnim koncem - dober

Instructions not included - dober neholivudski film - spet rabite malo rob?kov

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Politika je tukaj pogrnila na celi ?rti. Saj bo za?elo pokati potem bojo pa vsi gledali ko teleta.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Koliko so to Ameri?ani umetno ustvarili - pustimo stat. Je pa res Evropska politika pogrnila na celi ?rti in predlagam, da si nabavite kompase in poi??ete vzhod, da ko bo padla komanda za klanjanje, da se ne boste iskali, v katero smer je treba... Ni mi pa jasno, zakaj vsi ti begunci ne be?ijo v Saudsko Arabijo, Kuvajt, Ekvatorjalno Gvinejo v Afriki, na Sej?ele, Libijo (ki je imela lani 104% gospodarsko rast!), Bocvano (lani BDP 11.940? na prebivalca), pa v Gabon in podobne. Ne, vsi se usujejo v Evropo. In ker smo Evropejci tolerantni do vseh, jim bomo dali pravice in mo?eje in ?irjatsko pravo in bomo kmalu klanjali, druga?e nas skraj?ajo za glavo. pa tudi kadili in pili ne bomo, ker nam bodo porezali prste... Je pa res, da se tudi pederisali in lezbali ne bodo ve?, pa tudi kurbali in koruzali ne. Ker pri muslimanih glede tega ni heca...

?koda besed ?as bo pokazal kako prav ima? takrat bodo vsi ko teleta gledali kaj se dogaja podobno kot pri lublanski opankarski mo?eji.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kako se toliko ljudi pelje v kombiju, mi tudi ni jasno

https://www.facebook.com/klepacingustincic/videos/980941995301048/

vse za kao boljsi juti in nadaljno islamizacijo evrope ki je politicno pogrnila kot prvosolcek v tejle od amerov umetno ustvarjeni migrantski krizi

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moderni beraci
Napisano

Bom opisal kaj se je v?eraj dogajalo na na?i vasi, morda koga re?im pred nategom.

Od vrat do vrat je hodila smrklja okoli 22-25 let, razlagala da je mama samohranilka in prodajala neke krpice za ?i??enje ne vem ?esa. Da je nezaposlena in da ima 2 meseca stara dvoj?kadoma ki jima nima kaj jesti dati. Va?ke babnice so kar segale v denarnico. Meni je blo vse skupaj malo ?udno, pa sem ?el lepo za njo. ko je prisopsala ven iz vasi kjer je ni noben videl jo je pobral audi modre A3 LJ DM 452, noter pa sta sedela dva lepo rejena fanta podobne starosti, ki sta vidno obiskovala fitnes. Vpra?anje ?e ne bosta fanta kak ve?er pri?la nazaj brez deklice in ?e kaj pobrala.

Nobenih moralni vrednot ni ve?. Potem pa ?e res kdo ki rabi pomo? potrka,  ga pa stera? ko ti takale barabe po?rejo zaupanje.

Jezn k ris.

aja ?e to: Polcaji takim ni? ne nardijo / ne morjo. :) Ker si dal na prostovoljni bazi. KOnc koncev res. Enako nam vsak dan delajo trgovci pa je tudi legalno.....

Jeeee

?e komu kaj dajete dajte vsaj takim ki jih na videz poznate. Ostalo je verjetno nateg. 

post-3203-0-01418100-1441616463.png

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Neverjetno, sploh nismo to opazili

Torej, MUSLIMANI...

Oni niso sre?ni v Gazi
Oni niso sre?ni v Libiji
Oni niso sre?ni v Maroku
Oni niso sre?ni v Tunisu
Oni niso sre?ni v Jemnu
Oni niso sre?ni v Iraku
Oni niso sre?ni v Iranu
Oni niso sre?ni v Pakistanu
Oni niso sre?ni v Afganistanu
Oni niso sre?ni v Siriji
Oni niso sre?ni v Libanonu
Oni niso sre?ni v Bahreinu...

Torej, kje so sre?ni ?

Sre?ni so v Nem?iji
Sre?ni so v Franciji
Sre?ni so v Angliji
Sre?ni so v Izraelu
Sre?ni so v Nizozemski
Sre?ni so v Belgiji
Sre?ni so v ?paniji
Sre?ni so v Italiji
Sre?ni so v Avstraliji
Sre?ni so v ZDA
Sre?ni so v Kanadi
Sre?ni so v ?vedski
Sre?ni so v Norve?ki
Sre?ni so v Avstriji
Sre?ni so v ?vici
Sre?ni so celo v Sloveniji ...

Na kratko, oni so sre?ni v vseh dr?avah,

ki niso muslimanske.

In koga krivijo za svojo nesre?o?

Ne krivijo Islam.

Ne krivijo njihovo vodstvo.

Ne krivijo sami sebe.

Oni krivijo dr?ave v katerih so sre?ni!
In ?elijo jih spremeniti,

da bi bile kot dr?ave iz katerih so pri?li,

ker v njih niso bili sre?ni.
----------------------------------------------------------------------
Oprostite, mogo?e sem idiot, ker to ne razumem . :)

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mam ?e drugega, nekaj bo na njemu pozitivnega. :P

Vedno manj sem zna?kar ampak na korejce zaenkrat iz principa ne pogledam. Ampak bom raje tiho, da se ne bom kdaj najedel zare?enega kruha.

Rece se zapecenega :) poglej par postov nazaj

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tudi jaz se zelim motiti. Ampak glede na sahovsko narodno zavest in na naso

.... Je rezultat precej predvidljiv oz jasen.

A Klokateer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.