Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
:D zelenka doma,zakaj jamralnik,ker je v katastrofalnem stanju :( in me caka kar nekaj dela da bo avtu spet podobna

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:D kaj nihce ni gledal vcerajnsnih kvalifikacij blo je zanimivo ampak spet ne tak huido da bi skakal od veselja

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
:( nic nebo z moje zelenke baba ne spusti cene 1300eur ce met sn ji marsikaj povedo pa ne pomaga grem zaj eno hondo handlat nekaj moram met na hofi ki ma puno poliestra sn odvisen :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ni dost da ma? nastavljive, mor? met avtomatske nastavljive s senzorjem na osi. :whatever:

zarad lu?i so te ?e? mene so ?e 5x s xenoni ustavli pa mi ?e nikol ni moril.

:D pa se ene petkrat te bojo pa tudi nebo nic pol skupaj enejstic pa bos naleto na eniga in bo kazen tukaj :(

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

640? polovi?ka 320? (pol pla?e :vskalo: )

:D mala kazen,glede na to s cim se vozis,ampak zakaj se vozite ce nimate stvari homologirane zdaj pa kazen plus homologacija in bo skoraj 1000eur ze to pa vem da bo zaj za tebe dosti,za te xenone pa bi jaz vsem dal kazen keri majo nadknadno noter samo da bi bil en dan policaj pa mam tu pri nas skoraj 50 avtov ki jih takoj ustavim sem pristas spojlerjev in vse navlake razen xenonk ker te ful slepijo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
:bravo: super dirka polna preobratov skoda da je rossi tam na silo htel it mimo ampak se zgodi drugi so se bolj zajebali situacijo pa so meli stopnicke zazihrane

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
:bravo: za prvo dirko kar vredi,ampak vazno da spet alisica poslusam in da je on tam na vsaki dirki kot pa prej onadva talenta na pop tv,ki jih nisn mogo prebavit

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Fotr pelu mazdico na tehni?enga :harhar: , upam da bo ?lo ?ez :), kok je pa huda zdej k so ?rne feltne gor :ljubezen: sploh k jo vidim ko se pelje :ljubezen:

:angry::angry:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
<_< jaz se bom pocakal me je lani izuclo sn menjal pa je pol 20 sneg padel in nisem nikam prisel po cesti pa se skoz eno krizisce sn kar leto pri rdeci se nisn mogo ustavit tak da sn parkiro na prvem placi in klical v sluzbo da ne morem prit,pa cist nove gume gor kaj ma zaj hanco ampak po snegi ne grejo zal tako da letos pocakam z tem :D mam pa tudi nove zaj sn kupo fuldo bomo vidli ce bojo za kaj

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pozdravljen.

imam vpra?anje ki pa se glasi takole.

kako se dobi sprednji odbija? dol z mazde 323f ba?

vem, za?etni?ko vpra?anje ampak useeno.

hvala za odgovor

:D na vsaki strani pod blatnikom imas vijak,malo te zascita moti ampak gre,pol pa odmontiras luci in sta spodaj na vsaki strani dva vijaka,ter ob strani na blatniku lepo pocasi in bos vse nasel nic na silo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
:D koncno smo bli na probni voznji z ?trausovo raketo avtek gre super :bravo: samo malo se ga je treba na fino nastavit luft pa vzig zaj je to vse na oko te pa pridema na kako srecanje :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.