On bi verjetno res bolj ustrezal za vodjo NPU al pa generalnega to?ilca. V tehni?ni vladi kot pravosodni minister bi bolj pasal ali Pirnat ali Krivic.
Krivic ?e ne za tehni?no vlado on je skrajni levi?ar se mal preve? dru?i z ?trajnom, pa Zokijem in Milan?kom, ?e ?e je potem Pirnat bolj?a izbira manj politi?no obremenjen, se vidi v njem ve? strokovnosti in neodvisnosti.
Poleg tega pa je delal v neki dr?avni skupini ki bi naj pisala zakone in kake zakone veste sami tako da on je preve? politi?no opredeljen, ?e ko so ga vpra?ali kako komentira delo svoje mame, ?e? bila je ministrica, je stisnu rep med noge, ker ve, da ni bilo vse tako idealno ni pa se ?elel zameriti lastni materi, pa saj ga po eni strani ?isto razumem. Samo ne hvala tak ?lovek, ki ni sposoben imeti svojih stali?? zame ni neodvisni strokovnjak.
Vid, ?e ?e govori? o ekstremizmu. Vlada je naro?ila Sovi, naj preu?i organizirane skupine skrajne?ev, potem pa tega poro?ila Sove vlada ni hotela obravnavati. Razlog - Sovi je uspelo najti le organizirane skrajne desni?arje. Pa novjo zdaj s SDS podmladkom tako grdo delal pa jih po vladi vla?l.
Sory Maru?k skrsajne?e ima? tako eni kot na drugi strani polti?ne opcije in tako eni kot drugi so lahko nevarni, ker do katastrofe lahko pride, samo ?e se ti eni in drugi skrajne?i spopadejo med sabo, potem bodo nastradali tudi oni naivne?i, ki vodijo na te polit?ne shode tudi svoje otroke in so s tem popolnoma neodgovorni do svojih ni? krivih otrok, kaj se otroci krivi za vse to????? Pa zato, da mora Ku?an do smrti prejemat 80% pla?e tudi po zaslugi enega izdajalca iz NSI in vseh na levici (SD in PS), navaden delavec pa bo dobil manj kot 60 svoje mizerne pla?e, mislim da bi va? Ku?an tudi lepo lahko ?ivel s temi slabimi 60%. Pa toliko o tem kako smo vsi enaki pred zakoni in komu se gre za ohranjanje privilegijev in ne po?teno je to sploh, ker velja samo za enega in edinega Ku?ana in ne bo veljalo ve? za Turka in Pahorja, kaj pa sta ona manj kot ta stric iz Murgel Ku?an, ki ni delal niti en dan skoz je in je ?e vedno pral mo?gane svojim dr?avljanom, razen par izjem ki nam jih ne bo nikoli, ker mene ne bo nikoli prepri?al nekdo, ki je vladal v nedemokrati?nem sistemu in je bil izvoljen vedno z 100% glasov pa ?eprav na volitve ni pri?lo vseh teh 100% volilnih upravi?encev. Druga?e pa se pri nas zelo znane skrajne skupine tudi v ?portu in to so va?i ?abarski GREENDRAGONSI in MB VIOLE in ti se pojavljajo na vseh teh protestih z njim znanimi metodami (bakle, petarde, itd,)
No pa res moj predlog, dajte nehat s to poltiko, ker o?itno je to tako ali druga?e rde? forum, saj je polno rde?e barve in raje kaj takega kar vsaj upam, da nam daje vsem skupaj veselje.
Klemen?i? je car, na faksu nam je kot asistent predaval kazensko pravo, ki je samo po sebi dokaj dolgo?asna zadeva, samo je ?lovek zadevo zelo obvladal in nas znal pritegniti. Velik strokovnjak . Tudi kot ?lovek je oseba na mestu, ni? vzvi?en, dostopen, komunikativen, res 1A (vsaj bil je 10 let nazaj, verjetno je ?e zdaj, vsaj po tem, kako nastopa pred kamero). V ?ivljenju se mu je zgodila ena velika tragedija, zato se je ?isto vrgel v pravo.
Takrat tudi ni bil politi?no opredeljen, vsaj ne da bi jaz vedel. Eni ga povezujejo z JJ, ker njegova ?ena zastopa JJ v procesih proti medijem ipd. (za vse ostalo je Matoz), drugi z levico, ker je pod Kresalko bil dr?avni sekretar.
On bi bil res pravi ?lovek za enega izmed ?lanov tehni?ne vlade na podro?ju prava (MNZ, pravosodno ministrstvo,mogo?e kaj tretjega), ?e bolj bi mu pa pristajala vloga enega izmed "untouchabless", kot so bili Eliott Ness in kompanija, ki je za?ila Al Caponea
Bla Bla kdo pa ga je nastavil na polo?aj, kdo je njegova draga pa nima veze pa vedi, Jan?a ima ve? razli?nih odvetnikov in vedi, da bo ta poteza ?kodila njenemu poslu vsaj kar se poslovnega odnosa med Nino in Janezem ti?e. Jaz ?e nebi zaupal nekomu, ki je povezan z nasprotno stranjo in te je pripravljen za ceno polo?aja tudi diskreditirat. Politi?no je bil zelo povezan z levico, to da je njegova Nina zastopala Jan?o pa ni noben znak za politi?no povezavo med njim in Jan?o, to je tako kot bi bila dva partnerja eden levo usmerjen in drugi desno pa vedi, da tudi taki pari obstajajo v na?i dr?avi naivne?. Ma se samo bojim da je kdo tu ogr tudi med tistimi, ki grozijo z umori in ne vem ?em vse, ?e mene je ?e malo strah kam ta skrajno levi ekstremizem pelje bojim se da v ?ase najbolj trde diktature podobne kot je bila po letu 1945 in je samo ?e kje na Kitajskem in v Severni Koreji, kjer imajo tudi ?e likvidacijska sodi??a in ljudi, ki ne mislijo kot si vladajo?a partijska nomenklatura ?eli pospravijo na drugi svet tudi s pomo?jo politi?no nastavljenih sodnikov in theBill kak?en demokrati?en pravni sistem je to, da ?lovek ne dobi poro?ila v pogled in nima mo?nosti prito?be????? To me spominja na neke druge ?ase in to so ?asi enoumja in diktature najhuj?e oblike.
Zdaj pa ?e eno za ta drugega pa naj doka?eta na sodi??u....
?e bo v poroti Vid bo zoki obsojen, JJ pa bo dodeljena najvi?ja od?kodnina v Slo.........
Mislim da je pri?el ?as ko moram po?as izkoristiti funkcijo ignore ker mi za?enjajo sivet lasje.
?e bo? pa ti v poroti bo pa Zoki nedol?en Jan?a pa obto?en po na?elu rekla kazazala kar se ?e po?ne v primeru Patrija, samo tam bodo vlekli tako dolgo da bo zastaral, ker pa? vejo da nimajo nobega dokaza. Pa tvoj idol Karba ti bo spet prodajal pravljice la?i na DELU http://www.regionalobala.si/novica/karba-se-vraca-na-delo
Samo kdo pa bo pla?eval za njegovo la?no pisanje, ko bodo izgubili to?be, pa vedi, da se tega mo?no zavedajo, prvo bojo pla?a?i Rodetu, potem Jan?i pa ?e kdo se bo na?el, ki pa? ni iz njihove leve polti?ne opcije in ga je treba medijsko uni?it.
Fantje kapo dol za zmago in prvo mesto v skupini. Pa upam, da bo sedaj Deni? spregledal in bo Pro?t prvi golman, ker on je povzdignil ekipo do te pomembne zmage, res sicer da s pomo?jo igralcev .
To je vse, kar trenutno slovenska politika rabi vedeti o tem kak?no mnenje imamo ljudje
Ja samo na volitvah te glasovi na koncu ne ?tejejo na?alost ali na sre?o.
Pa, ko so bili mediji tako polni, ko je bil Jan?a sedaj v Azerbajd?anu, tudi Turk gostil Azerbajd?askega predsednika , kjer je korupcija na istem nivoju, samo ker pa? je Turek bil njihov ljubljenec se to pa? takrat ni tako povdarjalo gostil pa je pri nas istega ?loveka, ki je sedaj gostil Jan?o in se vam ne zdi to ?udno, da enkrat tak rompom pom kak je isti predsednik podkupljiv drugi? pa vse tiho, to je tisto kar eni o?itno ne vidite. http://www.protokol.gov.si/si/fotogalerija...a2fa5618e1e4fa/
In kdo je dr. Mitja ?tular, da razlaga pravne zagate poro?ila KPK. Ne re?em, da ne sme zazlagati svoja stali??a na to temo, vendar pa je za mene glede tega poro?ila veliko bolj pomemben dr. Rajko Pirnat, ki ?eprav izhaja iz desnih vrst, je glede prava pokon?en in ne dopu??a, da ga ideolo?ka pripadnost pri tem ovira, tako kor ne velja za dr. ?turma.
?tularja ne poznam toliko, vendar sklepam, da ge le nekoliko nese v desno (predava na Pu?nikovih dnevih) in to vpliva na njegov zamegljen pogled v svojem izlaganju, ki ga lahko pri?tejemo ko delu "izreljenih nabojev" v obrambi lika idela velikega J, ki mu pa ni re?itvve.
Glede novodobne demokracije pa samo to. Namesto, da bi vlada poslu?ala glas ulice, ga posku?a deformirati in prikazati kot orodje levice za njeno ru?enje. K razvoju demokracije pa prav gotovo "prispeva" tudi lov na ?erovnice, "organizatorje" ljudskih vstaj, katerih osnovno sporo?ilo je: dost imamo politikantsva, partitokracije in grabe?ljive politike, leve in desne. Ampak Vodja "ne sli?i dobro" obljublja svojim, da bodo nasprotniki njegove uzurpatorske politike kaznovani. Kot je nedavno obljubljal neki drugi (pokojni) Vodja vzhodno od nas.
Ja tako ko va?ega zgodovinarja Repeta nese skrajnoooo na levoooo.
Pa vedi, g. ?trum pri?akuje opravi?ilo od g. Klemen?i?a, ?e ne je ?e napovedal to?bo tako da bo ta ?e zelo zanimiva, mislim, pa da bo scenarij na koncu tak, da ne bodo nikomur ni? dokazali, ker bodo vlekli spet tako dolgo da bo zastaralo, da slu?ajno ne bi potem bil kriv na koncu prav va? ljubi levi g. Klemen?i?.
Druga?e pa a zate je glas ulice manj kot 10000 ljudi???? Pa malo anketo poglej, da ima SDS v tej anketi katero stranko bi podprli ki je bila izvedena po Kleme?i?evwm lin?u med 15.1.2013 in 18.1.2013 je za SDS glasovalo 10162 ljudi. Torej??? Pa ?e te zanima koliko ljudi je podprlo Zokija in PS 3833 ljudi, Luk?i?a in njegovo SD pa 6877 ve? pa ne bi ti ?kodovalo, ?e si res malo pogleda?. http://www.24ur.com/specialno/ankete/
Zaprl bojo pa tebe enkrat od te rde?e barve. Sam res pa je da ne vem kako se temu zaporu pravi na celjskem koncu. V ljubljani je to Studenec....
Da ne bodo tebe zaradi la?i, ki jim verjame? in tvoj ljubi novinar DELA Karba se vra?a komaj ?akam na kako njegovo novo zgodbico za strice iz Murgel in vas njihove slu?abnike, ki nasedate na te zgodbice.
Samo me zanima kdo bo potem zaradi teh la?i pla?eval na sodi??u???
No pa ?e ena zanimiva aketa na 24ur, kjer je ve?ina va?ih rde?krajev, ker jaz jih druga?e ne gledam vsaj kar se poro?il ti?e, ker so zelo o?itno skrajno levo trobilo. Tam za koga bi volil si malo poglejte, pa tam je lahko glasoval enkrat.
Ja ?e dlje pa je demokracija za vas vse okoli Ku?ana in to SD, PS in podobno sranje, ki komaj ?aka da lahko zapre svoje nasprotnike vsaj mene to malo preve? spominja na neke druge ?ase, ki se jim re?e diktatura.
Pa ?e eno mnenje iz zadnji Financ pa to niso ne leve in ne desne, so ?e napisali tudi kritiko ?ez Jan?o za vas naivne?e in nevedne?e kdaj.
Vid in podobni "slepi" me nekoliko razka?ijo. Delujejo kot pravi talibani s posebnimi potrebami, vsi ki ne nosujo rumene kravate so neverodostojni in nevredni opravljanja funkcije, na katero so imenovani. Kdo naj bi ob odhodu Kosa imenoval nevega predsednika komisije (najeverjetneje nek zbor su?njev za republiko (katero??)???? Zanimivo kako je bil Klemen?i? sprejemljiv ko je Komisija za prepre?evanje korupcije Republike Slovenije izdala na?elno mnenji glede najema stavbe NPU, pri ?emer je ugotovila koruptivno dejanje. Takrat je je bil verodostojen, ko pa izda mnenje o njegovem Vodji pa je vse samo ?lovek ne.
Kaj je naredila Kresalova, ko je dobila mnenja KPK?
In kaj Jan?a?
Dragi moji Vidiviti, dale? je ?e sonce demokracija za talibane SDS.
Dana?nji odli?ni dose?ki na?ih ?portnikov, vsa ?ast jim.
Se pridru?ejem ?estitkam in mislim, da bi bilo bolje da se objavlja to kot neka la?na medijska propaganda, ki ji eni tu ?e preve? nasedate.
Zato bravo, Robija Kranjca. Tino Maze in Jakova Faka.
Boss dokler je kristalno jasno kdo je imenoval tega levega kvazi strokovnjaka me ne bo? prepri?al v svoj prav, pa da ti malo osve?im spomin kdo je bil Goran Kleme?i? preden je bil imenovan za predsednika PKP.
ah ja ... seveda, ?e tale posnetek ni bil zmontiran s strani stricev iz ozadja so leta 1990 slovenski delegati protestno zapustili 14. izredni kongres ZKJ - tudi Ku?an je bil med njimi razen, ?e je nekdo to grdo zmanipuliral in potvoril, da je bil v bistvu JJ tisti, ki je popeljal delegate s kongresa in za?el z razpadom Jugoslavije.
Moram pa re?i, da propagandni stroj SDS-a in prisklednikov deluje s polno paro. Goran Klemen?i? sin Nade in Vlada Klemen?i?a? A si je spremenil spol in ime, ker tedva imate samo tri h?erke? Al je pri desni?arski kamarili dovolj le to, da je priimek enak potem pa lahko vsakega z vsakim pove?e? in so dovoljene vse vrste manipulacije, zavajanja in trosenja la?i.
Sej druga?e ne gre, ?e nekdo bere le Demokracijo (ustanovila jo je celo stranka SDS ) in Reporter, kjer je leglo la?i in propagande po vzoru velikega maga manipulacije Goebblesa.
Dragi SDS-ovci prenehajte s takim brezsramnim laganjem pa vam bomo drugi za?eli tudi kaj verjeti in vas spo?tovati. Dokler pa greste po principu " da so za dosego ciljev dovoljena vsa sredstva tudi, ?e se gre preko trupel" boste pa od velike ve?ine do?iveli tak?en zani?evalen odnos, ki si ga roko na srce tudi zaslu?ite.
Ko boste enkrat ugotovili, da vas je v to popeljal veliki Kim IL Jan ?a in ko se ga boste enkrat znebili bo lahko tudi SDS naredila kvalitetni preskok na bolje.
Do takrat pa kar pljuvajte po uradnih komisijah, zani?ujte pravosodje, etiko in moralo, zmerjate vse druga?e misle?e s komunisti. Ni? vam ne bo pomagalo ker tko veliki ?ef Majer kot Zoki KraŁ bosta morala pojasnjevati tudi na sodi??u kako si predstavljata demokracijo in po?tenost ter nekoruptivnost. Bo zanimivo.
Ja boss pa si ti pozabil kdo sedaj vlada v Ukrajini Luka?enko, ki je na ?rni listi v EU zaradi svojih diktatorskih metod in ker uvaja enopartijski sistem, ker svoje nasprotnike pa? lepo zapre na na?in kot si ga eni o?itno ?elite tudi pri nas in enim pri nas ni tuj. Druga?e pa upam, da veste da sta o?e in mama va?ega heroja Klemen?i?a NADA KLEMEN?I? :
(mati Gorana)
je bila predsednica Zavarovalnice Triglav (pod sodni?ko lupo),
VLADO KLEMEN?I? :
(o?e Gorana)
je bil vodja SIB banke (propadla)
GORAN IN NINA KLEMEN?I?
?ivita v neprijavljeni hi?i Gursu in verjetno ne pla?ujeta davka na zemlji??e....
In eni take tajkune podpirate.
Ojej ojej, Majerjeva prijateljica, ki ga je podprla leta 2011 ima spet te?ave:
Zakaj niso ?e napisali kaj v resnici pi?e na transparentih, kateri podmladek je (nekaznovano!) zganjal pizdarije itd...? Ker tole je pa res iz dneva v dan bolj bolano. ?koda ker so pozabili napisati, da po?tenega desni?arja Jan?o obto?ujejo zaradi bogih 200 tiso?akov, levi?arja, komunista in barabo Jankovića pa za 2 milijona. Jan?a je lul?ek! Da ne omenjam, da je tole ?ista la?:
Vid, ti si res biser, edini na forumu ki vidi? Resnico. Pretehta? VSE novice, iz vseh strani, levih, desnih in izlu??i? kaj je prav in kaj ni.
Ma Symon mogo?e pa je to forum rde?karjev, v?asih dobim ?e tak ob?utek, zato pa ...
Ja sem zagret komunist, bajto mam rdeco, otroka vsak vecer pred spanjem pogledata ruske filme o holokavstu....
Ne podpiram jankovica, ne podpiram janse, podpiram Slovenijo!
Vid tebi pa priporocam total recall, mogoce bos potem snel sliko janse s stene in verige z vrat.
Do takrat pa pazi in glej pogosto nazaj, saj ves v ozadju so....
Mene samo moti va?a dvoli?nost, pa saj ni ?uda ko je tako polno iz ve?ine medijev in tu je velik dokaz, da se niti ne zavedate, kako manipulirajo z vami, stric iz Murgel pa se vam lepo smeji, ker mu vse kar si je kadar koli zadal uspeva. Ogla?ate se ne ko pi?ejo eni la?i v Evropo, sedaj, ko pa nekdo napi?e, ki pa? ni levi pa vik in krik, zakaj in zakoga ?e??? Pa, da ne re?em da ?e vam je res iskreno za Slovenijo potem ne delajte tega, kot dela Virant, ker se zaradi njegovega po?etja zadol?evanje spet podra?uje zaradi nestabilnih politi?nih razmer v Sloveniji, ko pa je ravno ta vlada pokazala voljo za nekaj pozitivnega s sprejetjem pokojninske reforme, ki vsaj kar se mene ti?e ni najbolj idealna so pa ti trendi bili druga?ni, zadol?evanje je bilo cenej?e. In vsega tega va?i strici niso bili sposobni dose?i niti v 3 letih Pahorjeve vlade in ja vem spet boste krivili zato Jan?o, kdo pa je zahteval in zbiral podpise za referendum in kdo pa je glasoval proti menda ne samo Jan?a, samo to vam tumbajo mediji no? in dan in vi jim nasedate.
Adijo pamet, odfuk ?e zadnjega razuma totalen....mene bo sram po tujini hodit in re?i da sem Slovenec....a ti si s tam,kjer je ?e komunizem pravi vlada....
A prej ko so ?olniki pisali la?i v Evropo pa je bilo vse lepo, pa oni kvazi kulturniki. Jaoo s tem samo ka?ete svojo enostranskot in koga v resnici podpirate vsaj eni.
Jankovi? ima vsaj jajca stopiti pred ljudi!!! Tle mu dam plus....una lisica se gre pa v brlog skriti
A on je pa ?ist?
Tu se pa malo moti? Jankovi? je bil en dan tiho potem pa znana zgodba Jan?a pa je pri?le na nacionalko (RTV 1) v ODMEVE in pojasnil svojo plat zgodbe. Toliko o tem kdo se bolj skriva, oziroma kdo rabi ve? ?asa da da izjavo bi se bolj pravilno reklo.
Dela na planet TV, ?e ve? kdo tam vle?e vajeti, pol ne pi?e? takih neumnosti VID-oviti.
Al pa vsaj napi? kje si to prebral.....
Pa a ti res ne ve? kdo so ?efi na planet TV in da so prav ti ljudje zamenjali odgovornega urednika Vinka Vasleta, ki ga prav vi tako vidite ob Jan?i, s ?lovekom iz Kanala A (SVET NA KANALU A), ki je skrajno levo usmerjena oddaja, tako da ne vem ali imate eni res kratek spomin ali pa ste res tako naivni in nasedate la?em levih manipulatorjev, ki vas zelo o?itno obra?ajo koliko jim je volja. ?efi na Telekomu so ?e iz ?asov Pahorjeve vlade, ki jih nastavil Golobi? (ZARES) tako da mokster ne mi nekih pravljic govorit. ?e ne ve? vsega in potvarjat resnice, ?e pi?e? samo kar si sli?al in to brez argumentov in samo na osnovi rekla kazala, ker si pa? to nekju sli?al.
Najhuje je to, da ve?ina tistih, ki danes vpije ho?emo nove volitve blablabla, bi potem volila Jankovića in PS.
Zato dokler se ne oblikuje neka nova perspektivna opcija (in s tem niso mi?ljeni ?trajn, ?osić in podobni kljukci) novih volitev ne rabimo, ker ne bodo prinesle ni? novega.
Gospodarstvo bo raslo ko bo folk zapravljal in se bo denar obra?al....najve? denarja imajo ljudje (ko se?teje? vse skupaj) ...in kaj ta vlada dela? Nabija davke na obresti (iz 20 na 25%),sedaj bo davek na vse transakcije (vsako nakazilo s polo?nico, procent za dr?avo od vsakega nakazila kredita ki ga ti jemlje? ipd. ipd.), bolano, razen za posle Z BORZO..wtf??....ljudem gledajo koliko denarja imajo na trr kjer ?parajo, tako da jim doklade re?ejo in vrtce kenslajo, in folk pobira denar iz bank, banke tudi zato nimajo denarja za kreditiranje (lani je bilo pobrano ve? kot 250mio eur iz SLO bank)....in to je namerno sesuvanje gospodarstva, in to delajo v tej vladi, kar kot ka?e nekomu pa?e da se zadeva ne premakne.
Tko da VID mal na ?irok glej...ne se samo opirat na to kar ?elavi re?e.
Pa nisem politi?no opredeljen, mene boli kurac kdo je na oblasti, sam teli so isti kot prej?nji...jebe se njim za nas vse, kdor pa verjame ali tem ali prej?njim je pa ena navadna ovca...nau?it se je treba s svojo glavo razmi?ljat.
In Grega kdo je potem zate re?itev? Jo sploh trenutno imamo? Jaz je ne vidim, smo prepu??eni na ?alost sami sebi kot je to ?e kar predolgo. In kako lahko izbira? potem na volitvah, ?e so vedno eni in isti obrazi??? Menjajo vsaj dolo?eni stranke in se skrivajo za nekimi kvazi novimi obrazi, vsaj do sedaj je na ?alost bilo tako.
Gospodarska rast pa zadol?evanje ni eno in isto ve?.
Btw, ?lan katerega klana si pa ti?
Druga?e pa vsi gospodarski pokazatelji so potrdili gospodarsko rast, pa ?e ne ve? gospodarska rast ni isto kot zadol?evanje. Kar se pa tega ti?e gospodartvo, pa tudi ni dr?ava in pri nas smo ?e takrat imeli kar nekaj gospodarskih dru?b v tujih rokah.
Sam svojega klana
Me pa zanima katerega si kaj ti, da tako zvesto podpira? v?asih prav dolo?en klan, ki niti ne vidi? kako dale? sega.
Dej drugi? vsaj poglej kaj in preber. Starci so okol Pirjevca ki nikoli ni bil v Partiji za razliko od JJ khm in morda tudi Zokija.(za njega res ne vem). Mene motita okoli njega ?trajn in ?osić.
Kot sem ?e napisal in kot je zahteva naj odstopijo iz politike vsi ne samo JJ. Rabimo politi?no neobremenjene kadre. Ja Pirjevec je morda to lahko, Cerar mlaj?i tudi- ?trajn pa pa? ne. Ampak to je samo moje mnenje.
?e pa misli? da vse poteze iz ozadja vle?e pal?ek in strici se pa dr?i belega viteza na konju.
Sam ne pol jokat kako ma? nizke pla?e in kako je slabo v Slo, ker ti bo razlo?u da mor? stisnt zobe in bi vesel da ma? slu?bo, itak je pa to zarota udbo mafije.
In ?e vedno ne ?tekam zakaj je bencin v Avstiji cenej?i kot pri nas. Jebene Murgle .
Pa dej res po?asi po to?ki in to?ki preberi letak in si pod?rtaj kjer pi?e desni in levi, sam tolk da dobi? filing.
Res pomga jaz tko na?i desetletnici razlagam matematiko, kadar ma opisne naloge. Probaj ?e ne pa prosi kakega starej?ega da ti pomaga.........
Pirjevec zame ni noben nov obraz vseskozi se ?tuli okoli Ku?anovega klana, pa tudi Cerar mlaj?i ni, ko so ga vpra?ali kaj je naredila njegova mamica, ko je bila pravosodna ministrica, da bi se sprejela zakonodaja, da bi lahko vsaj sodili tajkunom je bil samo tiho, ker pa?, se ni upal zamerit njej in njenim nadrejenim, torej kako je lahko tak ?lovek sploh nov obraz, ?e za njim stojijo ludje okoli Ku?anovega klana?
Ve? tudi starej?i, ki misli?, da bi mi lahko pomagali niso tvojega mnenja, mogo?e bi pa lahko tebi, da bi stvar videl malo ?ir?e in ne samo skozi o?i 24ur in njim podobnih, ki so hlapci Ku?anovega klana. Pa ti hlapci so bili na oblasti pribli?no 60 let in niso naredili ni? za malega ?loveka in ?e ti ?e ni jasno, v to da bo kdor koli od teh ali kdor koli od bodo?ih, ki bodo stali za to staro falango okoli Ku?ana ali da ne bom samo enostranski tudi Jan?e na kratek rok ne bo naredil ni?, je pa vsaj upanje pri Jan?i vsaj kar se mene ti?e malo bolj?e na dolgi rok, ker pa? ?e ni bil na oblasti niti ve? kot 10% vladavine Ku?anovega klana, pa ko je bil je imel vsaj kaj malega za pokazat (gospodarska rast v njegovem prvem mandatu, najni?ja stopnja brezposelnosti, pa ?e kaj bi se na?lo), Kaj pa ima za pokazat po tvojem tvoja rde?a falanga s Ku?anom na ?elu?
Daj pazi da strici ne pridejo ?ez dimnik pono?i, so vsepovsod, ps rde?e se obla?ijo....
Ja sam res te strici imajo toliko za ?ez cerkev, potem pa morajo njihovi hlapci ma?i, ja toliko o njihovi verodostojnosti, mislim, da bi samo spoved pri njih bila dalj?a kot najdalj?a ma?a. Druga?e pa jaz ?e vem kateri so zakamuflirani komunisti?ni strici in kdo so pravi Bo?i?ki tako da ni treba te zame skrbet, znam sam zase, raje skrbi za koga drugega.
Dej ne seri...kak?ni levi pa desni...a si ti prebral zahteve?
Zakaj pa se potem ?trajn in njegovi z njimi slikajo in jih pozivajo protestom, ali pa jaz ne vem in imamo ?e kako novo resno stranko brez stricev iz ozadja ali ospredja?????
Pa to tako levi kot desnih.
Zakaj pa potem mediji tega ne poro?ajo, poro?ajo samo kako starci okoli ?trajna bodo re?ili Slovenijo, jok ti niso moja alternativa, so ?e dolgo strici iz ospredja vsem mogo?ih levih strank, ki so jih zamenjali kot spodnje gate, kar je tipi?no predvsem za te kaviar levi?arje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Krivic ?e ne za tehni?no vlado on je skrajni levi?ar se mal preve? dru?i z ?trajnom, pa Zokijem in Milan?kom, ?e ?e je potem Pirnat bolj?a izbira manj politi?no obremenjen, se vidi v njem ve? strokovnosti in neodvisnosti.
Kar pa se Cerarja ti?e dela za barabo Senico
http://www.senica.si/si/strokovnjaki/zunan...ar/default.html
Poleg tega pa je delal v neki dr?avni skupini ki bi naj pisala zakone in kake zakone veste sami tako da on je preve? politi?no opredeljen, ?e ko so ga vpra?ali kako komentira delo svoje mame, ?e? bila je ministrica, je stisnu rep med noge, ker ve, da ni bilo vse tako idealno ni pa se ?elel zameriti lastni materi, pa saj ga po eni strani ?isto razumem. Samo ne hvala tak ?lovek, ki ni sposoben imeti svojih stali?? zame ni neodvisni strokovnjak.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani