Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Recte mi, a obstaja bolj nagnusn pozdrav, kokr prej ko se kolega od mene poslovi "?av - ?av", me je skor zvil, no useen bi blo vrjetn ?e huj "?av?i" - mamumujebm! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vrjetno si se ustra?la, da se zna mo?erad spremenit v aligatorja, po sistemu blazine "Turbo maximus" iz reklame, pa si jo zato ucvrla? :blink: :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je pa reeees ?e neki druzga; prele sm ?ist po naklju?ju "izumu" novo zlo prijetno vonjavo za v sobo! :P

Hotu sm Nutello namazat na kruh, pa je bla v mal napa?nem agregatnem stanju in jo (odprto) za neki cajta odlo?u na radiator! Ko se je za?ela spreminjat v teko?o snov, je tut soba fuul zadi?ala po tej dobroti! :ouje::ljubezen::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jz sm pa u?eri dobu neke vrste vajenca - pomo?nika (gospodi?no), za kamen fugirat, pa naju je pol tema ujela, ko sva bla preve? "po?re?na" glede kvadrature in me je dans, podnev prov strah kako izgleda izelek! :ne vem: <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

In tudi BO, sicer zna bit "teli?ek", sam tokrat ve, da rabi samo 6. mesto al tko nekak. Mi je pa pubec v?e?, ker borben pa je fuul in bo vseeno ?el na zmago! Bi blo pa prov zanimiv, ?e bi Massa pa Hemi vozla v istm avtu, jz si kr mislim, kdo je ve?ji talent! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja pa Alonso je ful dobr "?tarter", vsaj ponavad je biu, zdej verjetno v navalu sovra?tva do Hemija, bo zihr dau 105 % od sebe, da ga zajebe! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zaenkat dobr ka?e, pa tut Ferdinand je zlo n dobri poziciji (upam sam d nav jutr kej Hemija s steze rinu, matr milo)! <_<

No naj se dan po jutru pozna! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jz pa zelo pridno uporablam bicikl, v nasprotju z napovedmi, pa sm prov veseu d ga mam! :D

Kot dokaz da je od mojih ute?i in bicikliranja nek efekt ?e zdej, pa prilagam slikco! :danzoman::hohoho:

post-342-1224319476_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.