Recte mi, a obstaja bolj nagnusn pozdrav, kokr prej ko se kolega od mene poslovi "?av - ?av", me je skor zvil, no useen bi blo vrjetn ?e huj "?av?i" - mamumujebm!
Je pa reeees ?e neki druzga; prele sm ?ist po naklju?ju "izumu" novo zlo prijetno vonjavo za v sobo!
Hotu sm Nutello namazat na kruh, pa je bla v mal napa?nem agregatnem stanju in jo (odprto) za neki cajta odlo?u na radiator! Ko se je za?ela spreminjat v teko?o snov, je tut soba fuul zadi?ala po tej dobroti!
Jz sm pa u?eri dobu neke vrste vajenca - pomo?nika (gospodi?no), za kamen fugirat, pa naju je pol tema ujela, ko sva bla preve? "po?re?na" glede kvadrature in me je dans, podnev prov strah kako izgleda izelek! :ne vem:
In tudi BO, sicer zna bit "teli?ek", sam tokrat ve, da rabi samo 6. mesto al tko nekak. Mi je pa pubec v?e?, ker borben pa je fuul in bo vseeno ?el na zmago! Bi blo pa prov zanimiv, ?e bi Massa pa Hemi vozla v istm avtu, jz si kr mislim, kdo je ve?ji talent!
Ajoj kiri teli?ki, naj si na svojo rt nalepjo vinjeto, kreteni blesavi - ogro?ajo, sebe in vse udele?ence, zarad enga posranga papir?ka, k ni vredn pol ?katlce ?ibic!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?etrtstoletniki se kar vrstijo! Ejga ?estitke fant, na zdravje!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani