Skoči na vsebino
Slivka pozdravlja!
Napisano

Kva pa tukaj fali......sj lepo zgleda-drevesa so lepo ravna in pripravljena na veliko snega :P

OBUP!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. :) ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..

ma to je re?eno tako, ker mu pa? ne gre vse kot treba....in kot  mopedist  spo?tujem kar je in bo dosegel. sicer pa  bo v naslednji sezoni lahko  nadoknadil kar je letos  izgubil ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..

Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..

ne rabi? takoj  bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega :P  pa? je komentar  , mi je pa v?e? da so?ustvuje?  s tvojim junakom!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih  navija?ev!!!  :)  ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in  za doktorja ki  nazaduje v pacienta :)  RES ?KODA!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se strinjam.

Gre za to da poznam tole obvoznico. Veliko ljudi tam nakupuje: Markur, Bauhaus, Leclerc, Rutar, itd... Dru?ine, starej?i... Namesto droga bi lahko po?ili v druge avte. Kaj narediti in kako nwm a tam je res postalo noro in ta dolgi ovinek izkori??ajo za rekorde.

Zdaj jim ga je uspelo podret!

Kriv je bil pa semafor ker se ni umaknil .......     sedaj ko se je s5 nekaj hudo zalomilo bojo lahko ukrepali da do tako hitre brzine v tisto kri?i??e ne bo ve? pri?lo.....?al prepozno za nekatere

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

to je bila ena od drirk ki bi jih lahko enostavno prespal. Pa ne zaradi  zmage napa?nega-zaslu?eno zmagal ampak zaradi samega dolgo?asja.

Druga?e pa  super da  bo  toliko kandidatov za naslov p. tako da bo ?e zanimivo ;)

Heh jokica pa nonstop neke pripombe.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ma kaka revolucija neki.....nekam so morali vtaknit to jokico ?al k ducatiju :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dostava Ankaran - MB?
Napisano

Kupujem tole:

http://www.bolha.com/igrace-otroska-oprema/igrace/igrace-za-igro-na-prostem/vozila-kolesa-poganjalci/otroski-traktor-s-prikolico-rolly-toys-1304311087.html?aclct=1460364879

Kdo se potem lahko pove?e s tem  prodajalcem, danes sem govoril z njim (da nebi bil vmesni posrednik) in je  oglas ?e na voljo?

Jaz takoj naka?em ? na TRR

tnx

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dostava Ankaran - MB?
Napisano

Si bom sposodil temo.

Rabil bi dostavo traktorja iz ptuja(zg.polskava) do lj.

Je kateri kandibat ki bo vijugal v te relaciji?

Aja gre za igraco za mulca ha ha

Hvala in lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

http://www.siol.net/novice/crna-kronika/v-vnanjih-goricah-vlak-povozil-moskega-414596 

@uklopko: glih zdaj smo se dogovoarjal, da bo prevzel neke stvari od mene, ker sem jaz v prevelko gu?vo padu...

uuu tega se spomnim  v mojem koncu :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prvo zjutraj zvem, da sodelavca, ki ga nadome??am ta teden, ni ve?. Par let mlaj? kot jest, dva otroka.... Sem videl, da je bil enkrat tudi nekaj mi?keno tukaj na forumu.

poglej iz druge plati ....pri?el si na njegovo mesto....OK

ta je bla grda :(  in pa tudi realna.

Ni bil  moj namen dra?it....ampak nimamo kaj tako je ?ivljenje.......je pa hudo  ko kaj takega izve? :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Takole na vsake kvatre malo preberem forum pa vidim da  postaja za en K.......

O?itno  FB ni dovol kjer  folk objavlja vsako minuto kaj je po?el,jedel,in kako na veliko se je zjutraj usral oz. posral......!  

Ne razumem tega...

skratka  produktivnost foruma velika   efektivnost  pa............!!!!!!  joj joj joj

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ejjj fantje   moto GP je tema ne F1

sam za info.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam svoj mojster
Napisano

Sory slabo sem prebral in razumel tvoje pra?anje. 

Mah lej ?e bi ?e dajal purpen  potem daj tistega ki ga dozira? s pi?tolo in ne iz tube zato ker ta iz pi?tole ne naredi   tolik?nega volumna ko se strdi kot iz tube. Pa potem obre?e? in  potegne? plast silikona da ti ravno  vsak pti? ne bo ?upkal pene ven :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam svoj mojster
Napisano

Moje mnenje  in ?elebajzarsko gledanje ........ne basej purpena v ?pranje, zaradi zra?nega mosta ?e ?e ne drugega.

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Črpalka za vodo
Napisano

Hej.

Glede na to da ste od vsemogo?ega  podro?ja me zanima naslednje.

Zanima me va?e mnenje(ker prebral na netu sem ?e oh in sploh.)

Kupujem ?rpalko za umazano vodo. Naj bo to potopna ali preto?na.

Zdaj nekako  razlike sem ?e na?el   :)  vendar nekako nastane  te?ava katero vzet.(nebi pa se rad zaletel v tri krasne)

Rabil bi ?rpati  vodo iz cca globine max 3h metrov  in potem vodo spravit cca 25m stran od ?rpali??a po 1/2'' ?lavfu.

Nekako s potopno ?rpalko sem poskusil -pretoka ima res veliko   vendar  ko ji poka?e? malo  klan?ka zadeva  po?epne.(po ravnem  in minimalni naklon gre super.)

Je pa nerodna za name??at,  ima pa to prednost da je skoraj NESLI?NA (kar tudi potrebujem) saj bi ?rpal na skrivaj   :)  ko vsi spijo haha

Preto?na  pa je ?rpalka zunaj (la?ja namestitev)  potopi? sesalno cev in  odvodno in gassa ......ima manj pretoka( ok to bom ?e pre?ivel bo pa 1h lavfala dlje), ?rpa? lahko ni?je in jo potiska? lahko vi?je......vendar ne vem kako hrupna je zadeva!?    

Ima kdo kake izku?nje s tem, ?e najraje pa bi  videl ?e bi jo imel kateri za posodit za kak dan  da jaz to sprobam in bi se potem la?je odlo?il katero bi kupil.

Hvala za odg.

Pogoji  so enaki za obe.

?rpanje iz cca 3h metrov .....transport vode cca 25m  in pa dodatna ovira  cca 5m potiska.  

Pa ?imbolj tiho mora delati?  

primer preto?ne

https://www.google.si/search?q=preto%C4%8Dna+%C4%8Drpalka+za+fekalije&espv=2&biw=1344&bih=706&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx7a35r8XLAhXHDCwKHc5OCy4Q_AUIBigB#imgrc=gAVDBrhrhsT8rM%3A

in potopne

https://www.google.si/search?q=preto%C4%8Dna+%C4%8Drpalka+za+fekalije&espv=2&biw=1344&bih=706&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjx7a35r8XLAhXHDCwKHc5OCy4Q_AUIBigB#imgrc=YlrPwzs3DDSbmM%3A

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja ograja
Napisano

To?no to i??em, le da je v hi?i z lesenimi ?tengami bolj naravna lesena, pa mogo?e ?page namest zajl :)

potem pa drugega ne rabi? kot da pri kakem varilcu strojniku ki ?vasa rostfrai  dobi? stebre  ?pago bo? pa ?e sam napel ;) 

Saj ?e ima?  kovinsko ograjo ?elezni stebri on so potem s kako antique farbo pobarvani prid tudi zelo lepo ;)  

Ubistvu inox cevi  gre? nakupit  potem pa samo nekoga ki ti bo vseskupaj ?vasal   postavil jo bo? pa tudi lahko sam ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Notranja ograja
Napisano

meni osebno top notranja ograja je na princip rostfrai stebrov in pa potem napete ?ice vmes. Ka?na je pa cena pa nebi vedel....pa?e pa v moderno postavitev stanovanja.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prostorski zvok 5.1
Napisano

Onkyo je top zadeva, ali pa jamo

imel oboje in oboje igralo  kot je treba.

Tudi pioneer ni slaba izbira

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

win 10
Napisano

Odkar sem zaradi furbca posodobil na wi10

NAPAKA.......i??em ?as za format....da se znebim teh bednih enobarvnih winsov

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kale gospodar vremena...
Napisano

O kom vi to sploh govorite?

Vidi se vam, da ni bil nih?e od vas v Beogradu!

In kak?no priporo?ilo s tvoje strani naj bi bilo, da bi ?li tja dol.

Za 1x nisem ni? ?e izgubil tam   :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

haha symon sem pri?akoval tvoj odg..........''ampak ?e bi imel pa RS-a'' bi pa sam mim padu haha:P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

ni res kar poglejte si kako je vale s kolenom pritisnil Marqezu na spredno zavoro ko je ta se pripeljal mimo  hahahahah zato je padel.

Jaz letos res privo??im  naslov Rossiju  (pa ni moj favorit) potem pa naj se spoka iz moto gp-ja 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.