nisem u?aljen.. samo ?e si ti tak?nega ?loveka kot je Rossi ozna?il za pacienta, potem ni panike ?e tudi jaz tebe enako.. ne so?ustvujem pa z nikomer. Ker denarja imajo vsi ti top dirka?i zadosti, da jim je to vse samo igra..
ma to je re?eno tako, ker mu pa? ne gre vse kot treba....in kot mopedist spo?tujem kar je in bo dosegel. sicer pa bo v naslednji sezoni lahko nadoknadil kar je letos izgubil
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
meni se pa letos MM sploh ni zdel tako superioren. Je vozil bolj zadr?ano in bele?il manj odstopov, to pa je vse.. Na dirkali??u je bil po moje Rossi letos najbolj mo?en. bolj kot lansko leto, kjer je bil vedno slab?i pri normalnih pogojih..
Pacient si edino ti, Rossi je svoje ?e zdavnaj dokazal, vozi ker mu je fajn..
ne rabi? takoj bit u?aljen in tega takoj vzet resno in osebno ker oba veva da ne ti ne jaz nimava ni? od tega pa? je komentar , mi je pa v?e? da so?ustvuje? s tvojim junakom!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Bravo in ?estitke iz na?ega tabora martin?kovih navija?ev!!! ?al pa mi je za vas ki navijate za jokico (jorge) in za doktorja ki nazaduje v pacienta RES ?KODA!
Gre za to da poznam tole obvoznico. Veliko ljudi tam nakupuje: Markur, Bauhaus, Leclerc, Rutar, itd... Dru?ine, starej?i... Namesto droga bi lahko po?ili v druge avte. Kaj narediti in kako nwm a tam je res postalo noro in ta dolgi ovinek izkori??ajo za rekorde.
Zdaj jim ga je uspelo podret!
Kriv je bil pa semafor ker se ni umaknil ....... sedaj ko se je s5 nekaj hudo zalomilo bojo lahko ukrepali da do tako hitre brzine v tisto kri?i??e ne bo ve? pri?lo.....?al prepozno za nekatere
Prvo zjutraj zvem, da sodelavca, ki ga nadome??am ta teden, ni ve?. Par let mlaj? kot jest, dva otroka.... Sem videl, da je bil enkrat tudi nekaj mi?keno tukaj na forumu.
poglej iz druge plati ....pri?el si na njegovo mesto....OK
ta je bla grda in pa tudi realna.
Ni bil moj namen dra?it....ampak nimamo kaj tako je ?ivljenje.......je pa hudo ko kaj takega izve?
Mah lej ?e bi ?e dajal purpen potem daj tistega ki ga dozira? s pi?tolo in ne iz tube zato ker ta iz pi?tole ne naredi tolik?nega volumna ko se strdi kot iz tube. Pa potem obre?e? in potegne? plast silikona da ti ravno vsak pti? ne bo ?upkal pene ven
Glede na to da ste od vsemogo?ega podro?ja me zanima naslednje.
Zanima me va?e mnenje(ker prebral na netu sem ?e oh in sploh.)
Kupujem ?rpalko za umazano vodo. Naj bo to potopna ali preto?na.
Zdaj nekako razlike sem ?e na?el vendar nekako nastane te?ava katero vzet.(nebi pa se rad zaletel v tri krasne)
Rabil bi ?rpati vodo iz cca globine max 3h metrov in potem vodo spravit cca 25m stran od ?rpali??a po 1/2'' ?lavfu.
Nekako s potopno ?rpalko sem poskusil -pretoka ima res veliko vendar ko ji poka?e? malo klan?ka zadeva po?epne.(po ravnem in minimalni naklon gre super.)
Je pa nerodna za name??at, ima pa to prednost da je skoraj NESLI?NA (kar tudi potrebujem) saj bi ?rpal na skrivaj ko vsi spijo haha
Preto?na pa je ?rpalka zunaj (la?ja namestitev) potopi? sesalno cev in odvodno in gassa ......ima manj pretoka( ok to bom ?e pre?ivel bo pa 1h lavfala dlje), ?rpa? lahko ni?je in jo potiska? lahko vi?je......vendar ne vem kako hrupna je zadeva!?
Ima kdo kake izku?nje s tem, ?e najraje pa bi videl ?e bi jo imel kateri za posodit za kak dan da jaz to sprobam in bi se potem la?je odlo?il katero bi kupil.
Hvala za odg.
Pogoji so enaki za obe.
?rpanje iz cca 3h metrov .....transport vode cca 25m in pa dodatna ovira cca 5m potiska.
meni osebno top notranja ograja je na princip rostfrai stebrov in pa potem napete ?ice vmes. Ka?na je pa cena pa nebi vedel....pa?e pa v moderno postavitev stanovanja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no le dej...sem zainteresiran
Povezava za deljenje
Deli na druge strani