Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

lahko pa se vseeno z ne?im pohvalim, da meni in moji mami v teh te?kih ?asih stojijo res vsi ob strani, ?e posebaj sestra in brat od o?eta, ki so vsak dan tukaj, tudi rod od mame, kateri so najdva povabili k njim v?eraj na kosilo itd.

Zaj komaj vidi? kako lepo dru?ina skup dr?i

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

vidim da vsi u?ivate in vam lepo gre doma in na morju.

Z mojega morja pa nebo ni?...sem mislil it danes zjutraj ampak sem ravno v?eraj v ?et. pokopal o?eta...

tak je ?ivljenje ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vi?je kazni...
Napisano

nesmiselno je ve?at kazni. Raje naj naredijo kaka koristna dela, kot pobiranje smeti po parku, saj bo tukaj trpel vsak, tudi tisti ki ima zelo debelo denarnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

allyssa kofein je splo?no znan po tem da te po?ivi in z tem tudi pove?a sr?ni utrip.

Marsikje sem bral, da tisti dan ko ne trenira?, bi blo priporo?ljivo spit 1 kavo, da telo tudi tisti ?as malce bol dela in ne samo po?iva.

Bom kopiral ?lanek in prilepil tukaj, saj je veliko napotkov za pravilni tek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Allyssa kolko ma? pa povpre?ni sr?ni utrip?

a ni 160 malo veliko za tek?Moj utrip pri normalnem teku je nekje 140-150max,seveda se pa malo zvi?a ko gre proti koncu treninga, saj se telo iz?rpa. V povpre?ju mam nekje 150utrip, tako mi je en trener rekel da je optimalno.

Jaz be?im nekje 20min skup, potem 5min hitra hoja, potem 15min skup in zopet 5min hitra hoja, potem 10min tek in sem ?e skorja doma :)

pred vsakim tekom ?e delam razgibalne vaje, ker ?e tega ne naredim sem drugi dan gotov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.