Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ja, preveri če je računica. Se pravi da nimaš delne kombinacije ampak samo kasko, pa odkup prve škode recimo. Potem prvič ne izgubiš bonusa, plačaš pa odbitno, ki pa zna bit dražje potem. Razen če maš odbitno 0% :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Ja saj sem zdej ujagal eno k prodaja ravno ta model town 7XL, parkrat vožen za ene 50eur manj. Ker so iz Komende me zdej zanima če so bili poplavljeni, ker prodajajo tri take , dobili so sicer 1 električnega ,samo vseeno je čudno naključje :)

Vprašanje je, ali je pametno kupit poplavljeno skirco...ne samo avto, tudi skiro :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

A se kdo kaj spozna na skiroje? Ne električni, navadni, z velikimi kolesi. Tamali morm enega kupit za v šolo in nazaj, ponudbe je cel kup, z nožno zavoro , z ročno, z diski ali brez,...z amortizerji ali brez :)

A znamka Hudora je kolikor toliko v redu, bi bila to v redu cena? Okoli 80eur vidim 

WWW.ENAA.COM

Skiro Hudora Big Wheel 205 se lahko pohvali z nosilnostjo do 100 kg. Preveri nižje cene in akcije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, saj eni majo, al pa dolge rokave čez ipd....ampak je vseeno , če je opcija bom rajši brez, sej trak je še za kej druzga koristen, recimo za na kolo, da daš uro na balanco ipd :) Eni igrajo pri nas tut z uro gor, brez dodatne zaščite, sam tega se rajš ne grem. Sicer če je penzič igra ni take bojazni, kot če se gre bolj na nož :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Garminov je malce overkill, ima tudi to funkcionalnost, večina mogoče ne rabi tega, komu pa pride prav pri aktivnosti, kjer pač načeloma naj ne bi imel ure gor - kontaktni športi ipd...

Ta mislim da lahko 18ur beleži samostojno.  Recimo plavanje , kjer je bil slab signal ipd, tudi to potem reši.

null

image.png

null

image.png

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

9 hours ago, sportman333 said:

Pas zelo dobro drži, lahko si ga tudi nastavljaš, tako da ni treba na cm natančno...jaz sem mislil, da mi ne bo to držalo....ampak kot rečeno se lepo drži, ne rabiš niti zelo zategovati...če želiš realen pulz, je to edina natančna zadeva....ostale opcije so približki...

So kar v redu. Težava, če rečem težava je pri hitrih prehodih, kaki intervalni treningi in podobno, ko potem na zapestju malce zaostaja se pravi ni tako hitrega odziva. Sicer je pa ok. pri tekih ki so enakomerni ipd, ni težav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Napisano (urejeno)

Aja, te je zamikalo 🙂 Ja, od časa do časa si paše mal čistega vina nalit hahahahha, da vidiš pri čem si ...tko zase za gušt :) Pa da malo vidiš kje je laktatni prag ipd..

Ugotavljam, da bi lažje popravil svoj rekord na 21km kot pa na 10km. 

Na 10km mislim da sem tekel s takistim tempom - okoli 4:20, ampak sedajle si ne predstavljam tako tečt 10km. BI pa mogoče lažje tekel 21km s tempom 4:45 - 4:55, kar bi bilo dovolj za rekord :)

Popravljeno od SpEkTr
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
9 hours ago, Boss said:

Jaz začnem s košarko v sredo pa da vidimo kolk je košarkaška kondicija padla. Kolesarska je namreč na vrhuncu mojih zmožnosti, ampak neki je bicikel neki druzga pa basket. :nevem:

Jaz pa še čakam kaj bo, ker nam je dvorano zalilo, pa ne vem če bo za silo še za kako rekreacijo 😑

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
24 minutes ago, Boss said:

Ne vem kaj naj si mislim - hčera, 12 let stara pravi, da bi raje šla gledat film Oppenheimer kot Barbie. :nevem:

Sej men je kul, sam en tak dvom pa vseeno ostaja.

Jaz sem ga zadnjič gledal, zanimivo, res pa da kar precej skače zgodba naprej in nazaj, tko da je treba kar sledit :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Gremo 1-2x letno, da se dobimo s prijatli s tistega konca, pa da se otroci 'zgonijo' na tistih igralih, ki so jim res všeč. Drugače kar se tiče samih pizz in podobnih hitrih zadev, so nekje v povpreču, mogoče pizze še malce pod, ampak ok. To še nekak preživim :)

Ne vem pa kako je malo višje v njihovi a-lacarte restavraciji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tam ja. Ja ja, saj to razumem, je treba vzet vrč, ga oprat...Čeprav, mi smo jim nosili istega nazaj napolnit :) Skratka, nisem bil zaradi tega jezen, ampak kot zanimivost. Zadnjič pri nas v Cerkljah, je bil en dotični kelnar nadut do amena in zelo konflikten,  in je hotel računati postrežnino pri kosilu - za kozarec vode s pipe 0.5 eur, medtem ko če prideš na kavo, dobiš vodo zraven gratis. Kava je 2 eur, za kosilo za 2 bi dal sigurno 30eur. Pač ni logike. 

Naslednjič ko smo prišli tja - po dolgem času :) , in to pred odhodom na morje , je hotel bit spet nekaj pameten, pa sem jedva ženo umiril, ker ne bi šel rad lačen na pot hahaha - ko sem plačeval s kartico, je hotel napitnino. WTF, sorry stari s takim obnašanjem seveda ne. Pritisnil sem gladko na 0%, on zadaj gleda in reče - veste, naslednje leto bo to obvezno , kao amerikanizacija...hahahaha. Sem si mislil svoje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nam so včeraj na prepihu tudi računali 5x1eur za vsak liter vode v vrču - postrežnina pač. Pa smo seveda pojedli in popili za 100eur. Se pravi 5% je samo za nalito vodo iz pipe :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

On 8/2/2023 at 6:47 PM, Nejc1986 said:

Karbon je bolj udoben in dejansko se čuti razlika . 

Danes si za vikend sposodim testno kolo - lapierre xelius sl 7.0 ultegra di2..Cena je kar ornk zame, sploh ker nisem imel namena toliko dat, so pač neki argumenti za malce dražje kolo, me pa predvsem zanima občutek, ker še nikoli nisem vozil kaj takega. Tako da za vikend bom poganjal :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.