Nekaj utrinkov s tekme, kjer je bilo vzdu?je enkratno, sploh Jankovi? je s svojo prisotnostjo dvignil navija?e ("Je*i se Zoki." in pa napis "Prej odcepitev ?tajerske pade, kot bo Jankovi? predsednik vlade."-Nekaj v tem smislu).
hec...mam kr nekaj kolegov iz LJ, pa tut za ostale ne morem re?t da mi pri njih kaj ne pa?e (razen ?e so preve? polni sebe in imajo preve? za povedat ?ez ?tajerce )
Aia...kako ?e gre ona... Sem walk-u dog-a po street-u, pa sm vidu cat-a kok po roof-u climb-a (upam da nisem kaj narobe napisal )
Tako je Boss, pri nas se zelo pozna vpliv Avstrije, saj je ve?ina na?ih izpeljank iz nem?kega jezika. To se potrdi ?e s tem, da v ve?ih besedah namesto v-ja izgovorimo f
Pravkar dobil sms od Simobila, da bodo v naslednjih dneh pri nas in na?i okolici nadgrajevali omre?je in se opravi?ujejo za motnje v signalu. Izbolj?ali bodo pokritost, zmogljivost in hitrost sirokopasovnega mobilnega interneta.
Sem se spomnil ene fore ki je vrjetno ?e stara, pa vseeno: Kdo ve kako se po te?kem dnevu osve?i Steven Hawkings? (sej se mi smili ?lovek po eni strani)
Zaenkrat je google+ ?e vredu. Ko pa bo spet vsa mularija navalila bo pa isti ?morn ?koda da se ne da starostno omejit dostopa na 18 (ali pa ?e kaj ve?). ?e pogledam sestrine vrstnice... pa tudi svojo sestro...smo meli kr hudo debato glede facebooka. Nekatere mladoletnice nalagajo take slike da se res mora? zamislit. Sestra sicer ?e ni prestopila kriti?ne meje, amapk je bilo dovolj da so neki 30 letni ?udaki pisali neprimerne stvari, jo vabili nwm kam, itd. V?e? mi je bil sistem pri ii2 ali kaj je ?e bilo, ko so slike z veliko komentarji/ogledi preverili in po potrebi zbrisali sliko/profil.
V avtu sem imel pravo ?alost kar se glasbe ti?e... Delal je samo en zvo?nik, ?e sem hotel da malo "butka" je ?e ta hotel umret. Vas zanima kako se za nekaj ?asa po?tima stvar za 0,00?? V dnevni so ?e lep ?as na steni viseli zvo?niki od hi?nega kina (predvajalnik krepnil)... tako sem jih lepo razmontiral, 2 po 2 zvezal skupaj in pripravil kable. Nato sem jih lepo zmontiral v vrata, dodal ?e woofer in preizkusil.... Sedaj ima tudi moja mazda BOSE sound sistem
PS:Za delo sem porabil okrog 2 uri, ni? ?, nekaj izolirnega traku, ter seveda zvo?nike in kable
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaj utrinkov s tekme, kjer je bilo vzdu?je enkratno, sploh Jankovi? je s svojo prisotnostjo dvignil navija?e ("Je*i se Zoki." in pa napis "Prej odcepitev ?tajerske pade, kot bo Jankovi? predsednik vlade."-Nekaj v tem smislu).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani