No ja rekord proge je malo težko primerjat, ker razmere ta vikend niso bile idealne, treningi slabo vreme nizka temperatura...
Tudi debate kaj bi bilo ČE bi bilo so brezvezne, tudi če bi letos MM vozil bi lahko recimo dobil korono ali pa drisko... In pol ne bi zmagal.
Pač letos se je pokazalo da je tudi MM iz kože in mesa, in z malo smole se lahko dirkači grdo poškodujejo.
Če pogledamo kolikokrat je že padel in se ni poškodoval, je imel do zdaj dosti sreče. V življenju pa vsi vemo kako je lahko imaš samo 1x smolo in si invalid, ali pa....
Tsta prva lsika je bila iz neta. Zdaj prilagam mojo tabelo da se bo bolj videlo kaj hočem.
Hočem da se lahko enostavno izbere katero vrednost v tabeli naj sortira od največje do najmanjše ali pa se npr izbere da pokaže samo vrednosti ki me zanimajo npr.v mojem primeru samo olja ACEA C3.
Nekako mi deluje samo z standardnim Filter funkcijo, vendar ta deluje samo od zgoraj navzdol, jst bi pa rad z leve proti desni, imam jst tabelo kontra narejeno in se mi ne ljubi jo popravljat, verjetno se da kako uštimat, samo jst ne znam🥴
Danes je bila spet dirka presenečenj. Rossi z mrzlo gumo odletel v prvem krogu, Quartararo se je v dežju čist izgubil.
Škoda mi je Millerja ki se je dobro peljal in je imel še rezerve, sumim malo da je tovarniškim Ducatijem kril hrbet, ke ko se Rins približal in ga prehitel je takoj nazaj prehitel, Dovija pa cel čas ni napadel. Ampak je imel smolo da je mel okvaro.
Petruci zasluženo od začetka do konca odpeljal kot je treba.
Alex Marquez me je pozitivno presenetil odlično odpeljal dirko, pravtako je pohvalno odpeljal Bradl ki je Hondin testni dirkač in nima motorja optimalno nastavljenega, ker mora testirat dele.
Vinales spet polom od poloma, ta pa vedno v dirki zmrzne.
Letos je nasploh težko napovedat zamgovalca, prvenstvo pa je odprto še za prvih 5.
Fa... Na tej dirka sta Vinales in Rossi imela neverjetno srečo, če bi katerega zadel motor bi se zagotovo končalo tragično.
Sama sreča da se je nesreča končala brez resnih poškodb.
Glede predstave Vinalesa pa je imel probleme s sklopko, se je med dirko videlo ko je bil posnetek iz njegovega motorja ko so ga vsi prehitevali, da je motor vrtel v prazno. Tako da ni vse njegova krivda vdaj na tej dirki ne.
Totalno me je razočaral Quartararo ki je naredil grdo napako in padel na zadnje mesto, imel je hitrost za vrh, ampak si je dovolil preveliko napako in šel v pesek.
Škoda mi je Rinsa, ki se je dobro peljal kjlub poškodbi in podhranjenem Suzukiju, ampak v ovinkih je imel neverjetno hitrost, žal je ob prehitevanju za vodstvo pretiraval in izpadel.
Dovizioso je pametno odpeljal, lepo dirko tko v njegovem stilu brez pretiravanj, mi ga je pa škoda ker je ostal brez sedeža.
Sem 99% da bo Dovizioso podpisal, on se zaveda da drugam ne more it, Ducati pa tudi ve kaj z njim izgubi. Ok to sezono mu ne gre najbolje ampak ni še konec.
Lorenzota Ducati noče nazaj, tako je pred časom izjavil šef Ducatija.
Melandri pa si ne zasluži pridt v Motogp, če že bi bila bolj logična izbira Reddinga potegnit iz WSBK.
Marqueza ni za odpisat, sem ziher da bo v Brnu že zelo hiter če ne celo najhitrejši.
Sem pa bral da znajo Yamahe imeti težave z motorji proti koncu sezone oz. mogoče že prej, ker so odpečatili že po 4-5 mašin na dirkača, če še katera crkne, so v rit...pol pa štartajo iz boxov in adijo Quartararojev boj za prvaka.
Evo imamo prvo orientacijo časov iz FP3, Vinales postavil nov rekord proge, Quartararo pa je tudi čist blizu, tak da za Poleposition se bosta pomoje onadva udarila.
Marquez na 20tem mestu, vendar še verjetno ni šel na polno, tak da nekaj rezerve ima, vprašanje pa je kak bo zdržal dirko.
Presenečenje Nakagami ki je nizal dobrečase.
Ok Miller ni glih presrnečenje, se vedno dobro pelje z Ducatijem.
Rossi malo razočaranje se pričakpval več na tem treningu.
Bravo za Quartararoja, odpeljal lepo dirko brez napak, zaskužena prva zmaga.
Vinales se je malo zajeb...s sprednjo gumo.
Dovi je še dobro izvlekel 3mesto.
Marquez pa zelo hiter ampak preveč samozavesten, pr prvi napaki se je videlo da vozi na 120%, dokler ni naredil še druge napake, ki ga je stala dirke oz. verjetno par dirk.
Po zadnjih informacijah ima zlom nadlahtnice in je potrebna operacija, tako da je pod vprašajem tudi naslednja dirka. Več info bo ko ga prepeljejo v Barcelono kjer bo operiran.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tudi upload je šel gor iz 150 na 300😎
2008 Mazda 6
2004 Mazda 3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani