An incredible gravel bike for an incredible price – the Grail 7 delivers the optimal gravel-riding combination of rock-solid stability, agile handing, and a wide gearing range ready to spin up the steepest climbs...
Tale je. GRX 600 samo crank je namesto GRX 600 46/30 Rotor 46/30. Kao ima shimano probleme z dobavo in so bli primorani to menjat.
Sam se vozim tko 80% asfalt, 15% makedam pa recmo 5% gozdne poti. Trenutno me najbol skrbi, da je razmerje 30/32. Sem pa bolj zacetnik in "se" nimam neke moci za klance. Ampak, z vajo in rednim kolesarjenjem bo tudi to prislo
Sedaj moram it v lov za pedala in cevlje. Najbol se nagibam na CrankBrothers DoubleShot 1, da je kombinirano pedalo, da lahko grem tud v slapah na en kofe
Sam sem tudi narocil ciscenje klime (2 klimi), cene na zalost ne vem vec.
Je pa gospod prisel pomoje iz ajdovscine z neko masino. Celo klimo razstavil, jo ovil v folijo, celo presprical (voda se je zbirala pri njemu v posodi), nato se vse posesal in sestavil nazaj. Je kar vzelo nekaj casa in ni bilo samo tko ... malo posesat.
Preprodaja superg, vinilk, koles (poznam da kup cist pocen specialko, samo spuca, malo uredi, oblepi rocaje in proda za *10), znamk, kovancev, ..... pac kar koga zanima.
Nekaj nazaj sem pisal da mam vrocino. No potem je vrocina zginila ampak sem sel vseeno do zdravnika. Rece, da sedaj itak na polno vse razsaja in nisem edini. Ampak je pa ze dolg minilo odkar sem naredil nek splosni pregled (nad 30 let ti pripravda na 5 let). In me pac naroci.
Prejsni teden v cetrtek sem dal kri, jutri imam pa se EKG, glezni index (neki pretok krvi) + se par testov.
No danes pa malo šok. Ob 19:20 me klice zdravnik, da je prejel rezultate krvi in da je raven hormona scitnice zelo nizek in me naroca na pregled scitnice. Tako da imam se ta mesec pregled na poliklniki. 😐
Tako da ocitno res ni bil kovid (kar je potrdilo vsaj ene 8 testov).
Stric je ql ni blo panike, samo vseeno imam slabo vest in sem obljubil da pogledam kako, bi se dalo popravit.
Problem je ker res ne vem kaksen material je. Mogoce bi probal tole od Scr3am pasto, drugace pa nalepko cez.
Nalepka ce je mal bolsa, bi bila kar ok resitev, ker mi je omenil da so enkrat ze menjali vrata ker je stol naredil raze. Tako da ocitno so tole nekaj noro obcutljiva vrata hladilnika.
Da ne bojo samo avti in babe, danes odpiram se mal druge teme
Stric ima stanovanje na obali in smo seveda to izkoristili ter sli cez vikend dol. In ker pac trije otroci pod 10 niso lih taki, da bi zelo pazili na opremo se je na hladilniku pojavilo par prask.
Na hladilniku je bil magnetek odpirac in tamala (1,5 let) je itak to drgnila gor in dol ter naredila raze. Nato pa jaz kot pametn fotr vzamem gobico in z ono crno stranjo to podrgnem in je blo se 100* slabi.
Slikce spodaj kako to zgleda.
Ima kdo izkusnje kako tole sanirat?
Meni je padlo na idejo par opcij:
1. Nova vrata - to bi se rad izognil
2. Poliranje - kaksen material je ne vem, ampak mogoce bi tole bila opcija
Se mi zdi, da ste tukaj pravi fantje iz hribov doma in bo zih kdo vedel.
Pocasi (po 10 letih) bi si rad uredil jedilni kot in bi potreboval kotno klop. Ker je precej specificna pac te lesnine/rutar/.... nekako ne pasejo. Ali ne gre dimenzisko, ali je problem ker je pod eno klopjo radiator ali pa so preglomajzne.
Klical mizarja, ki mi je naredil kuhinjo in po dobrem letu pregovarjanja je raje povedal naj najdem drugega ker on res nima casa. Drug mizar je rekel, da letos niti pomerit ne pride.
Torej sedaj bi nekako sel v simpl, clean ter preprosto izdelavo.
Vcer zvecer sem potem dobil odgovor in danes sel na uradni HAG test. Seveda sem povedal vse znake in je blo receno, da tole ni covid in sem narocen za pregled pri zdravniku v torek (ce do takrat ne bo ok).
So pa vseeno test naredili in je tudi negativen.
Je pa res tako, da drugace mi nic ni. Nisem ne zmatran, nic me neki ne boli, ne kaslam, ne smrkam, .... samo vrocino mi nabije. No danes se kar dobro drzim in vztrajam na 37.0.
Ma nekako je cudno za prehlad. Prehlad ponavadi nimas 1 teden vrocine. Pa nos ti pusa pa kaslas. No jaz to 0. Samo vrocino mam.
In zdej ze par dni je kar podoben vzorec. Zbudim se ok malo pod 37, ob 11h sem ze na 37.2, tam ob 15h sem ze na 37.5 potem pa tja do 18h-19h prileze na 38.
Sam sem pisal dohtarju danes, pa se nisem prejel odgovora.
Jaz doma ze 1 teden s konstantno rahlo vrocino. V petek zakuhal na 38, kar je vztrajalo tja do ponedelka, potem pa med 37,0 in 37,5. Pa rahel glavobol. Testiral se skoraj vsak dan .... vedno negativen.
Pa dobr ... saj nima samo falenih stvari. Vecino kar pove je precej logicnih, samo oni zagreti "anti" mal narobe vzamejo.
Recimo tole kar se zdaj grejo ... prvo bomo trgovino sprostil pa nek tak bullshit ... a da bi pa v razredih v solah (kjer so bel kot ne mehurcki) ukinil maske pa ne. S tem da se 3 krat na tedn cohajo po nosu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To s padanjem vem so me ze vsi opozorilo. Nisem se mel in bo to prvic. Bom treniral na dvoriscu da se navadim Nekako je treba zacet.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani