Skoči na vsebino
Sršeni
Napisano

Pri sosedu so jih zadnji? uni?ili.

Zve?er "ko so se odpravljalo spat". Najprej nek sprej ki je podoben purpenu. Nato veliko vre?o oz. ?akelj na dolgo palico in celo gnezdo noter.

Zunaj so imeli zakurjen ogenj in so to takoj vrgli gor.

Je pa res da je bilo to gnezdo zunaj pod streho. Malo la?ji dostop z dolgo palico.

Pa tole sem na?el: https://www.zurnal24.si/vizita-za-zivali/kako-odstraniti-srsenje-gnezdo-271122

Pi?e da CO2 gasilni aparat in jih zamrzne?  :rolleyes:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V Celje je baje pri?el neki "Tur?ki zvezdnik" in so slike na 24ur kako "babe" norijo.

Potem pa tale slikca zmaga - mali spodaj na sliki si misli: "Kaj za hudi?a ste mene vlekle zravn!"

b6f0a09ba0_62084967.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vprašanje za strojnike - vijak
Napisano

?e sem prav na?el na netu: vijak M10 8.8 naj bi "stri?no" izdr?al cca 2 toni! Torej 4 vijaki to te?o, ki jo bodo nosili, prena?ajo z lahkoto. Torej tudi A2-70 zadostujejo.

Moje mnenje - ?e bi dal zadnji del motorja pod pre?o, bi prej skrivil zadnji del ki je narejen iz cevi, kot da bi odtrgalo vijake.

Ampak, to je moje mnenje  :ne vem:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test LED luči malih suvjev
Napisano

Noben ne prav da je jajc. Ampak se vedno je to potrosni material ki je obcitljiv na spremembo temperature, napetost itd.

Do sedaj je bilo vse v zarnicah in mogoce balast, sedaj se pa to krmili preko triljon senzorjev, led za tako svetilnost tudi potrebuje poseben napajalnik itd

Moj avto je star 10 let. Ima bi-ksenon lu?i ki se "obra?ajo" v ovinek (Active Bending Lights) in je ena lu? cca 1000?.

Torej ob tako starem avtu je ?e ob majhnem ?elnem tr?enju avto totalka.

Pri teh novi lu?eh je pa cena vsaj enaka ?e ne vi?ja. Vsaj dokler je to ?e del dodatne opreme in ni serijsko vgrajena.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za Citroena naro?il  "ohi?je" za ?arnico iz tujine. Po?iljka danes pri?la iz Latvije.

In potem vidim proizvajalca oz. dr?ava kjer je narejeno   :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:

post-563-0-83019300-1478115790_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Sem v jamralnik napisal da sem imel manj?o poplavo v avtu. No, zlagal sem se! Ni majhna :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:

Zama?en "odtok" od stre?nega okna in zato par litrov vode pod sovoznikovem sede?em. Posu?ilo se bo tam nekje do konca drugega poletja  :wacko:  :wacko:  :wacko:

post-563-0-11582100-1477220124_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.