Pravi se oglaša ja,cela Evropa bo precepljena mi pa ne,ker smo 'fb geniji' ....😳
ej tud ne spremlajm kej velik kar po FB pisejo, ker me ne zanima, to kar po televiziji govorijo je tud en kup bluzenja, ostrahovanja pa izkazovanje ega in nadvlade ...
ukrepi so totalno nelogicni in neutemeljeni ...
nej en junak pokaze ze dokaz o lociranem in izoliranem virusu, kokr sm jest uspeu raziskat ga ni, ga nima ne WHO, ne EMA, ne laboratoriji po svetu, pa ce se prov spomnem so tud pri nas povedal da ga nimajo, pa mi odgovori zakaj bi se cepu proti neki bolezni, ki je sploh ni dokazane da obstaja ... pa nehi ze 1x to agonijo furat iz precepljeno evropo sam mi ne ... si slabs k stara baba k hoce neki grozit z totalno nelogicnimi izjavami ... takim jest pravm manipulatorji
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Razen to, da je okoli nas vse polno bolnih, takih in drugačnih in da vsaj vemo kdo je kriv za tako stanje... 🥴
točno to, nič novega, ko da prejšna leta pa ni bilo nikoli bolnih ljudi, še večji šok zate je pa najvrjetneje info "da jih je blo po par let nazaj" po par tisoč na intezivnih negah ...
.... dejte že glavo vn potegnt iz peska, pa pogletej kva se realno dogaja .... slabši ste ko furmanski konj
6 hours ago, Shrek said:
Evo...finančna nagrade zdravnikom, ki cepijo...
Pa naj še kdo reče, da ni vse v denarju...
itak da je use sam zarad dnarja .... dons pač sistem tko deluje, dela se samo tisto kar se splača za profit, pa da je čim več profita za določene, za dobrobit ljudi in ostalih stvari jim pošteno dol visi, da že za sabo po tleh vlečejo ... pa naj mi kdo dokaže, da se motim ...
Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!
?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
rabim pomoc usposobit električni pomik, zic sm dobu od @Damijani, ki pa zgleda da je zapustu forum ...
se komu sanja kje bi lahko najdu elektricni diagram za sedeze od Lancia Kappa, ker se mi ne sanja kater konektor je za elektricni pomik ... predvidevam pa da konektor na 4 pine, in je drugi na 2 pina za gretje sedeza ...
ce zica ne usposobim, grem v iskanje drugega zica, tokrat z rocnim pomikom ...
to si sam ti reku .... use kar je treba je samo umret, use ostalo je opcija in odločitev ....mene pa silu nebo noben v nekaj kar jaz osebno nočem .... pa pika amen
a, drudi strani je umrlo pri nas več kot štiri tisoč ljudi zaradi kovida. Kako bi bilo, če bi vsak primer z imenom in priimkom od teh štirih tisočev umrlih objavljali vsak dan skupaj z njihovo sliko? Mislim, da bi se marsikdo zamislil. Tako so pa le statistika, ki se jo objavlja vsak dan mimogrede.
kako lahko zagotovo trdiš da je pri nas umrlo 4000 ljudi zaradi kovida, a ni uradna stroka rekla, da so smrti bile zaradi takih in drugačnih bolezni in tudi dogodkov npr. tudi prometna nesreča ( saj ni res pa je ) štete pod kovid smrti zato ker je test pokazu, praktično neglede nato kaj je biu dejanski vzrok smrti ....
to se pravi ma oseba karambol z smrtnim izidom, mu po hitrem postopku porinejo palčko v nos in je test pozitiven in zaklučujo vzrok smrti kovid .... dej mi to razlož ....
ali pa ljudje, ki so imeli pridružene bolezni in bili že 70 - 80+ let stari .... človeka je realno ruknu infarkt, zdravstvena služba zaklučila poročilo smrt zaradi kovida .... poznam par primerov takih ....
pa vrjamem, da se je tako zapisovanje vzroka smrti v tistem odbdobju pred cepljenjem kar aktivno izvajalo ....
Sankcije zaradi neuporabe zaščitnih mask v zaprtih javnih prostorih brez zakonske podlage datum: 08.10.2021vir: Vrhovno
Vrhovno sodišče RS je presodilo, da za izrekanje prekrškovnih sankcij zaradi opustitve nošenja zaščitnih mask v zaprtih javnih prostorih ni bilo zakonske podlage.
Verjetno je Bini bolj mislil, da zelo izstopamo. Ja, nas 2 MIO ne predstavlja niti pol % Evropejcev ...
aha ... iztopamo ... moj nacin razmislanja nasplosno je "zakaj bi moral biti isti kot drugi, se z njimi primerjat, se celi cas nekomu nekaj dokazovat da smo vredni, tekmovat z drugimi da smo vsaj toliko dobri kokr oni ce ne boljsi" ... kot civilizacija smo cisto pozabili oz. ignoriramo to, da smo usi razlicni, usak zase drugacen in zaradi tega nic boljsi in nic slabsi, ampak enakopravni ... zakaj smo pozabili, da je stvari treba delat tako, da je za vse dobro, ne sam za tistega, ki je pri koritu, da ce so neka pravila so za VSE ENAKA, da ce naredis napako prevzames odgovornost in se nekaj naucis iz tega in ne tako kot je danes, da mi imamo en konvoj sleparjev enih pravil k se jim moramo drzat, ker drugace nas kaznujejo na usakem moznem koncu, ko za samoklicano elito ne velja nic in je vse dovoljeno brez sankcij, v kaksnih absurdnih primerih so se "nagrajeni" z dolocenimi polozaji da lahko skupaj sistem, ki ga mi podpiramo in placujemo oni ozemajo, pa naj bojo to levi al desni, je cist isti kurac k so usi isti ...
pa se eno vprasanje ... a ce JJ in vladna svetovalna skupina rece, da se morate iz streh blokov in stoplnic dol metat, da boste edino na tka nacin premagal korono, boste to naredil ???
pa se mal crnega humorja zravn
(don't take it personal, it's just black humor)
Popravljeno od canyon
In to je nivo komunikacije. Tega se jaz dejansko najbolj bojim.
zakaj ??? bojis zaradi cesa ?? a sm kej tazga naredu ?? ok se strinjam, da zapis ni zavit v celofan in posut z rozicam ampak jest nebom vec kej velik stvari v celofan zaviju pa olepseval, zato da nekdo nebo nosa vleku po tleh oz. biu uzaljen ...
to kar je Bini napisu je absolutno pretiravanje, lih tko kokr uni k pisejo in delijo linke, da ko bomo vsi pocepljeni nas bojo z 5G sledil in kontroliral vsak aspekt nasega zivljenja ... neki je realnost kar se dogaja, neki je pa totalna fikcija in poskus ustvarjanja panike ...
naj mi en razlozi kako lahko pri 2 milijonskem narodu, 500 tisoc slovencev zelo zelo kvari povprecje precepljenosti v evropi ki ima 746 milijonov prebivalcev oz. v drzavah evropske unije, ki ima 446 milijonov prebivalcev ...
p.s. nism se dobu svoje doze kofeina in mi taki zapisi, mal hitrej dihtngo preplozajo ...
To je povprečje in mi ga zelo, zelo kvarimo s temi 47%.🥴
sorry zdele mi je pa use ventile pa filtre vn zmetal od absurda ...
a se ti zajebavas al ti to resno ...
pri 446 miljonov prebivalcem, ki nas je v evropski uniji oz. 746 milijonov v evropi, jim mi zelo zelo kvarimopovprecje, ker se noce dodatnih 500 tisoc ljudi cept ... mislm, da tebi racunanje procentov in povprecja ne gre najboljs ...
ampak si pa ti slabsi ko uni hardcore pizdolizniski piflar v razredu, k je ponavad use zaspecu, zajebu, druge v drek tunku, hotu bit neki v3c od drugih, pa profesorjem tolk v rit lezu, da je rabu met podpisane podplate na cevlih ... al pa si na kksnih dobrih tabletih, da ti tolk spila en majhen propagandni radio v glavi ... al je to kr posledica cepiva ??
kam smo mi prsl ...
Bože, baci cigle i budi precizan
Popravljeno od canyon
Dopusta je konec in Francl gre na recepcijo poravnat račun....
Receptor ;" Imeli ste sedem nočitev za dva odrastla in dva otroka, to znese 550€ + 100€ za savno = 650€.
Francl se takoj obrne k ženi in otrokom:"ali je kdo šel v savno?". Vsi odkimajo, da ne!
Francl receptorju:"nobeden ni koristil savne!"
Receptor;" lahko pa bi....."
Receptor nadaljuje: "+ 80€ za frizerski salon....to je vse skupaj 730€"
Francl zaripel v obraz zopet pogleda svoje tri in jih vpaša, kdo je koristil frizerja... Nobeden!
Francl dvigne glas;" tole pa ne bo šlo....kar tako nekaj računati, pa nobeden ni koristil tega!"
Receptor:" lahko pa bi....."
Nato Francl potegne iz denarnice 250€ in jih da na pult pred receptorja....
Receptor;" to pa ne bo dovolj!"
Francl; "250€ je samo razlika, 480€ pa ne dobiš, ker tolk košta tvoj sex z mojo ženo!"
Receptor zaprepaden zajecla;" gospod, ampak jaz nisem sexal z vašo ženo!!!"
Francl pa ;" ja ja, seveda nisi, lahko pa bi.
Ravno so povedal da smo 47%polno precepljeni! Tako,da je večja razlika.👍
Si pomislil koliko miljonov ljudi so pocepili,mi pa nikamor ne moremo....🤔
Eno vprašanje,če bi bili na Danskem bi se cepili? 🤔
dej ti televizijo pa radio cez okno vn vrzi ... sorry sam ti morm to napisat ... sam tebi bi se drek v skatli prodal pod pretvezo da je v skatli zlata palca ... eni ste res tolk naivni in vrjamete cist usemu bullshitu k vam ga servirajo, pa tud neznate druzga govort kva so po televiziji/radiu pr porocilih povedal in pol to gonte dalje k propagandne papige ...
10 minutes ago, Bini said:
Malo statistiko poglej pa ne na pamet......👍
sej gledam ... pa zgleda da usak mal posvoje pise to statistiko kokr se mu dvigne pa kokr rabjo cifre za ustrahovanje ... pa tud eno je statistika, drugo je pa spet k se pogovarjas z ljudmi ...
To je pa res velik problem....😳 Pri zdravniku zdr.kartica prav tako v lekarni na banki bančna ,policistu vozniško ,za tujino os.iskaznica ali potni list aja pa tisti PCT tu pa tam,res hud problem....😁
PCT pogoj izpolnjen- neprecenljivo.....😂
Ravno obratno sem hotel s tem povedat,da se vedno bolj odpirajo z razlogom,ker so bolj precepljeni! Ne samo oni ampak vsi na s.z.Evrope! Ti bi pa nas odpiral pri 50%? 🤣
nevem no ampak kokr jest govorim z folkom nimam obcutka da jih je ful cepljenih, razen ce sm lih v tak krog "anticepilcev" padu v austiji 😅😅😅
od 150 ljudi z katerimi mam redni stik, jih je lih 10 cepljenih, ostali pravijo da ne vidjo razloga v cepljenju, ker so pac zdravi in v vsem tem obdobju leto in pol noben ni imeu nobenga zdravstvenega problema ... je pa res da so velka vecina stari okol 30 let ...
tko da tud jest nevem kako to procente precepljenosti stejejo, ker matematika se mi nikakor ne izhaja ko se pogovarjamo ...
Popravljeno od canyon
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a je to ta dokaz 😅😅😅
Povezava za deljenje
Deli na druge strani