Na firmi sem dobil gedoro 20.8mm in z macolo nabil na čep. Sosed je držal, da se ne zmakne, jaz pa z cca. 2m cevjo (vzvod) premaknil. Naredilo je pok in se pokadilo ter odvilo😆.
Zdaj sem namesto čepa namestil kar ventil. To je za nalit vodo v cev (povezava iz šterne do hidroforja). Ma zdaj pa me zajeb***, ker mi noče povleči vode iz šterne v hidrofor. Čeprav sem naliv vodo v cev....
Ah neuspešno.... Jašek je ozek in noter celo ogenj od brenerja mi ugasne.
Klešče, kladivo, francoz, rolcange,... vse odpade, ker ni prostora za primt. Poskusil sem tudi z cevjo, ki je spodaj narejena po tistem čepu. Ni šlo, ker mi je začelo preskakovati. Ne vem, kako je to moj (pokojni) fotr zatisnil. Sigurno je nekje tapravi ključ, ampak jaz ga ne najdem.
Dejte mi prosim dobit idejo, kako odšraufat tale vodovodni čep. Je cca 20x20mm, mogoče kak mm manj. Problem je, ker je cca 35 cm globoko v ozkem jašku in nikakor ne morem primiti z orodjem, kješčami, ključi, rolcangami... Zaprav bi potreboval kak pravi ključ na več kot 50cm dolgem nastavku in z dolgo ročico.... je zelo močno zatisjeno z predivom.
Takrat so bile zelo visoke odkupne cene🤑 Letos se jim je/bo iztekla 15 letna prodajna pogodba. Prihodek v tem času dobrega 0,5M€. To pa je lepa cifra....
Kar se tiče take sončne ele. Vsa proizvedena energija gre v omrežje in je izključno za prodajo el. energije. Ta nima baterij....
O vzroku požara se da debatirati.... ma za to so druge inštitucije. Je pa res, da kar nekaj SE je zagorelo. In po mojem razmišljanju se bo še to dogajalo. Posebno zdaj vse svrti "monterjev" vgrajuje panele, povezuje, stiska konektorje..... DC je zaj****. Napetosti so visoke, obloki veliki in katastrofa hitro lahko rata.
Ja no. Se zgodi. Mene so pozabili na sindikalnem izletu na počivališču Voklo. Šli smo na WC, se vrnem in vidim, kako je avtobus že odpeljal... Sreča, da sem imel gsm in poklical mojega sopotnika. Sledil je !?#&*@#...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa to je normalo pri vagici.
Nonstop napake pri mojemu caddyju. Po posodobitvi programske opreme se je zdaj zadeva umirila. Tok tok...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani