Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Skyactiv bencinarji ne rabijo filtra, saj imajo v izpuhu zelo malo PM delcev. https://www.mazda-press.com/de/news/2018/mazda-stellt-modellpalette-auf-euro-6d-temp-um/

Drugo pa so prisilno polnjeni mlin?ki, tam je od 2018 pri ve?ini proizvajalcev filter vgrajen, brez tega ne bi dosegli EUR6temp norme.

?e vedno je povsem enostavno: za relacije 30+ km v eno smer dizel, prav tako za vleko te?ke prikolice. Za vse ostalo bencinar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otroški voziček
Napisano

Teotonia. Bolj trpe?nih vozi?kov ni. Pozabi na Stokke, ker so razen tega, da kao izgledajo in so med dolo?eno populacijo nek benchmark, res ?torasti in neuporabni, razen ?e bo? vozil samo po asfaltu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Po 3 tednih uporabe Oneplus 6 mi ni ?al, da sem iz iOS ?el nazaj na Android. Iphone 7 plus je bil zelo OK telefon, a sem ves ?as lastni?tva pogre?al ve? prilagodljivosti layouta, tega se ?al nisem mogel navaditi. Prav tako nekatere samoumevne funkcije kot npr. vibrate on answer, 100 % delujo? on/off ro?ni override samodejne osvetlitve zaslona itd. iOS manjkajo. Hitro polnjenje Dashcharge pri Oneplus je zakon, ca. 40 min od 15 do 80 %.

Tudo Oneplus 6 seveda ni popoln: iphone je delal malenkost bolj?e portretne fotografije, ?eprav imata oba stereo kamero, prav tako pogre?am stereo zvok. Slednje je re?ljivo z rootanjem, a se tega ne grem, morda ko bo iz garancije.

Po novem updatu imam sedaj tudi pri Oneplus 6 no?ni modus za fotografiranje, tako kot 6t. Dejansko so slike ob slabi svetlobi bolj?e, bolj svetle, seveda pa z malce ve? ?uma. Zelo dobrodo?lo.

iPhona pa ?e vedno prav ni? ne pogre?am. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Po 3 tednih uporabe Oneplus 6 mi ni ?al, da sem iz iOS ?el nazaj na Android. Iphone 7 plus je bil zelo OK telefon, a sem ves ?as lastni?tva pogre?al ve? prilagodljivosti layouta, tega se ?al nisem mogel navaditi. Prav tako nekatere samoumevne funkcije kot npr. vibrate on answer, 100 % delujo? on/off ro?ni override samodejne osvetlitve zaslona itd. iOS manjkajo. Hitro polnjenje Dashcharge pri Oneplus je zakon, ca. 40 min od 15 do 80 %.

Tudo Oneplus 6 seveda ni popoln: iphone je delal malenkost bolj?e portretne fotografije, ?eprav imata oba stereo kamero, prav tako pogre?am stereo zvok. Slednje je re?ljivo z rootanjem, a se tega ne grem, morda ko bo iz garancije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ampak garancijski primeri zaradi stika z vodo bodo zavrnjeni. To pi?e v drobnem tisku, vsaj pri 7 plus je bilo tako.

Samo ti pa ve? ali je res pri?el v stik z vodo ali pa servis la?e. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kot pravim, o?itno ?love?ka kratka pamet ne pomni ali pa se no?e spomnit grozot, ki so se na popolnoma enak na?in dogajale skoraj 80 let nazaj. Zgodba je popolnoma enaka samo da so tukaj migranti zamenjali ?ide. Vsakemu, ki podvomi, da to ni isto kar po?ne SDS danes kot je po?ela NSDAP takrat, mislim, kdor res tega ne vidi bi moral vzeti v roke nekaj zgodovinskih knjig, si pogledat kak?en dokumentarec ali dva pa obvezno prebrat Main Kampf.

A premik k Orbano je mogo?e ?elja, da bi ?iveli tako kot Mad?ari - a je folk res tako nor, ker Orbanovlada je pustila Mad?are na 529 EUR povpre?ne neto pla?e. Medtem, ko je na?a 2x vi?ja 1040 EUR.

Namesto trojke si je zdaj omislil, da nas porine k vi?jegrajcem k Poljski, ?e?ki in Slova?ki in folk ploska ter mu daje glas - nori?nica.

Druga?e pa a nas je res strah tistih par 100 azilantov/migrantov/beguncev al kar so pa? ?e, pa enga brezveznega Ahmada? ?e nas je tega v Sloveniji strah potem smo vsi eni usrani pezdetki. Delat celotno predvolilno propagando na migrantih (ki jih je pri nas za vzorec) in pri tem ?e manipulirat z dejstvi je pa? igranje na najbolj nizkotna ?ustva. Sramota za neko napredno dru?bo, za katero se imamo, al pa mogo?e sami sebe previsok cenimo in smo ena navadna drhal.

:prstgor:  Ni ni?esar ve? za dodat!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.