Huda alfa..159 mi je bla vedno vsec, sam kaj ko bencinskih je 0...
?e limuzino dobit je podvig, limuzino pa bencinarja? hahaha no v ?asu ko sem kupoval je bila dejansko na voljo ena, ampak mislim da ne Ti in bila je na Hrva?kem, pa bi jo z uvozom pla?al ene 2k? ve? kot to vsaj. Sej bo Giulia ?ez par let hahahahaha
Pa pozabil sem napisat, da sem zmontiral ?e dva patch panela po 24 portov, in to za FTP kable(z oklopom) in vse povezal tako kot mora biti in ozna?il vse vti?nice.
Pa dva giga switcha po 28 portov(ker enega s 48 porti nisem dobil).
Po?utu sem se kot profi.
Drugi? mor? re?t da rab? 48 portno stikalo, pa bi se ti ga zrihatl kaj si to povezvou da je tok kablov?
Kar se hitrosti ti?e je res, sploh na obvoznici in avtocesti, je pa problem ne samo v hitrosti ampak predvsem v voznikih, sicer je res da si recimo nekomu ki je nepozoren prej v riti ?e vozi? 160 kot 130, ?e se on pa? odlo?i da bo brez ?esarkoli zavil na prehitevalni pas s hitrostjo 101, ker je pa? s tem hitrej?i od tistega pred njih z 98, to sem sam ?e najve?krat opazil kot problem, ker eni pa? zavijejo brez da bi pogledali, brez smernika, ker tisto ro?ko, ki meni za njim pove bremzaj na tvoj pas gre, je tako te?ko pritisnit, da vrjamem zakaj se je ne uporablja...
V mestu je seveda zgodba druga?na in tam razen cone 30 so po mojem hitrosti kar ok, razen nekaterih izjem.
Danes smo bili pri veterinarju.. Sem pa?e ker smo se ?li cepit in vpisat v register, tako da smo dobili tudi potni list, muca je ?e veselo doma in se lepop umiva
Sej ne vem a je za sm al kr za razpizdnik... kjer kreten se je pri Royal Canin (briketi za ma?ke) odlo?il da imajo vse vre?e od 400g dalje ''zadrgo'' da lahko vre?o nazaj neprodu?no zapre?, ni pa dal tega tudi na 10 in akcijsko 12 kg pakiranje. torej ko odprem njihovo najve?jo vre?o se bodo briketi lepo uni?evali -.- res bi dal temu geniju eno okoli kepe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zka pa ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani