Malo prej sem pomagal enmu starej?emu gospodu, ki je bil s svojim ?kodilakom malo zmeden v prometu, pa je nekega ?ip?aparja tolko razpizdu, da je ?el ta za njim. Ker sem ?e v ?tartu predvidel kaj sledi, sem se prikrito pripeljal in ?elel videt kaj sledi. Itak trenirkar?ek uleti ven, agresivno zaparkira ubogega ata (ki je o?itno ?elel le v bli?njo trgovino), za?ne preklinjat vse ?ivo, na najbolj gnjusen in poni?evalni na?in. Takrat sem pa lepo jaz pristopu povpra?al kaj je narobe (lejga zlomka, takoj je izgubil ju?nja?ki naglas in hkrati ni bil ve? tako pogumen, hoho).
Potem smo ?li vsak svojo pot (nekaj je ?e godel samemu sebi v brado, nisem ga zastopu, heh). Ampak jaz sem potem naredil ?e eno prikrito ogledni?ko furo, da vidim ?e se na? "heroj" slu?ajno spet vrne ustrahovat g. penzjonista.
Takole bom reku, za ?ibkej?ega ?loveka se bom vedno pripravljen potegnit, pa tudi ?e s tem sebe izpostavim nevarnosti. ?e pa zakasiram kak?no na kumaro, pa sem itak ?e s treningov tega vajen in odporen na tak?no sceno, hehe.
Kaj bi pa vi naredil v dani situaciji (me zanima kok ma kdo kaj pirhov, ehhe)? :ne vem:
malo je takih guli, moj prjatu je mu pizdarjio v scania bar, so eni ?ip?operji te?il enmu tastarmu, pa je on jim reku nej se umirijo, pol so se pa nanjega spravl in njegova dva kolega, mal so jih zmetal pol so pa mogl zbe?at, bul ki so jih tepl bl so bli de?ki zagreti... je po na petrol zbe?u tm je polcijo poklicu sam une budale pa zanjim na petrol pa ga ?e tm ustra?val pa grozil. dec je biv cev mesec ?ist pre? in zakaj? zato k ni bil pi?ka
Jebemti Italijo,..dons smo mel ob ?estih zjutri odhod,..Okol devetih al desetih smo se ustavl za kavo pa pojedl smo en sendvi? (od tle jebemti italijo), sejem kot sejem, vam jutr nalimam par fotk, edin plus je bil, da sm sre?ala Susan Notter in padla ?ist vn, Grega me je samo gledu,..no jamralnik pa zarad vo?nje nazaj, ker sm bla pet ur v ?usu bruhica, ?e v lajfu mi ni blo tko slabo k dons,...glava me je bolela za znort, razen v tistih minutnih intervalih ko sm bruhala za znoret. Zdj pa spijem ?e liter juhe, ki bo verjetno kon?ala v wc-ju in grem spat, ne vem pa ?e al grem jutr delat al ne,..bomo vidl kako bo zjutrej.
hm nenadna slabost, ?ustveno nestabilna, zdej pa ?e reci, da ti pa?ejo nenavadne kobinacije hrane...
Zgoba je taka in bo pripeljala do tega da bom ukinjen s tega foruma, ampak nekdo ?e more enkrat povedati resnico.
Kokolada je u bistvu produkt Ajvarja. Dolgo ?asa smo se na forumu spra?evali kaj Ajvar sploh po?ne tu, da je admin. Poleg tega da rihta avte, dele, majstre, popedena ?ene, pleh in pc-je, razen tega, prav ni?. In ker je Ajvar hotel upravi?iti svoje adminanje, je ustvaril bota kokolado. Ker ni vedel kake atribute naj mu da, je potem nastavil tega bota na: "to kar nisem jaz." Se pravi, da bo ?leht, da bo v kurac po?iljal vse ?ivo, da bo trolal, spamal, limal nage babe.
Potem je spustil tega bota na forum in ga "na??uval" na nekatere uporabnike. Ko je ?el bot predale?, ga je Ajvar opozoril naj se lep?e obna?a in tako je Ajvar dobil na avotriteti in ustvaril iluzijo, koliko dela ima z adminanjem foruma.
Potem se je pa zapletlo. Bot je pogruntal, da Ajvar nobenega ne ban-a. Zato je stopnjeval svoje napade in spam-anje in opozorila Ajvarja niso ve? zalegla, u glavnem u?el je izpod nadzora.
Zdaj pa si je tale bot izbral tar?o z nickom vid007 in tukaj smo zdej.
PS: kokolada v japon??ini pomeni: veliko praznih jeznih besed.
Tu pa se pojavi moj problem. Tudi mene ?e ni noben videl, tako da obstaja verjetnost da sem tudi sam bot oz. da sploh ne obstajam. Kaj potem sem jaz? Kdo me je ustvaril in zakaj??
jebemti? teorija zarote, sm vedu da tale ajvar neki kuha, sam pa da kj tazga...
sam je pa zanimivo da kokolada ne okrca pa citira tega posta
je pa treba zdej ?e neki dore?t, do kdaj se zbira in pa kdaj se nese.
pa ?e to, v kolik?nem ?tevilu se bomo/bodo udele?ili predaje, po eni strani bi bilo bolje da gre neka manj?a skupina predati ta denar (zasebnost pa to), po drugi strani pa vsi, ki lahko pridejo, da se vidi, da nam je mar za prejemnika te donacije
zanimiva ideja ma sm reku, da ga letos nardim, pa k sm z ko?aro hodu po travnkih se mi je tast smeju, zdej se pa jst nemu, k re?e, ?e bom dal za kak liter
A je mogo?e kdo kandidat, da bi posvojil ma?ka? Al pa pozna koga primernga? Muc je potepuh oz. se je ustalil pr nas v slu?bi, kjer ga s sodelovcem hranva, zdj so se pa odlo?il da ga bojo "odstranl" ker baje dela ?kodo ko se hod gret na ene cevi in je strgu izolacijo. Nimam pojma na ka?en na?in se ga ho?jo znebit, ampak nimam prou dobrga ob?utka.
Sej bi ga uzela js, ker je res lep ma?kon, ?rno-bele barve, star ka?no leto (po moji oceni), se ne spoznam na ma?ke ampak bi rekla da je zdrav, ampak sej veste ka?na je moja doma?a situacija in kaj bi blo z muckom pr men.
Trenutno mu je ime Gorazd, ampak se ga da spremenit Pusti se ujet brez problema in je prou prjazn. Upam pa da se bom spomnla jutr da ga slikam in nalimam ?e slikco.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1. GulyJo?a
2. Boss
3. Mazda2
4. tubitele
5. Hazzard20
6.rendy
7.
8.
9.
guli jaz biti u?aljen k mene zravn ne ?teje?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani