Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Rebeka Dremelj, Nuša Derenda, Dejan Vunjak... 

Niso prvorazredni...mislijo pa, da so. 

pred 1 uro je Alex napisal:

Tej "ansambli" so razni vaški posebneži in ja, tej so kot obrtniki. Toliko z računom, toliko pa brez računa. 

Jaz govorim o resnih špilih na priznanih lokacijah in  ne o tezgarjih, ki igrajo na play back in nastopajo v raznih vukojebinah.

Vukojebinah... 

Ne moremo vsi bit na primorskem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

Placila na roko izvajalcem niso nevsakdanja, racun si dobil?

Kar je bilo sp ali doo, ja.

pred 2 urama je Alex napisal:

Privat fešta. Si vse s tem  povedal,kako nimaš pojma. Raje komentiraj tisto nekaj, kar znaš 

Kaj vse? Razloži potem, kako gre na privat feštah? Ta dotični primer je bil presenečenje za RD, znesek pa, da te kap. Pol ure za 1800€...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ne vem, no... V trgovini plačeval materijal z gotovino, izkop mi delal takratni šef, delal pretežno sam, edino za notranja vrata in vodovod z ogrevanjem sem dobil namenski kredit... Za ves materjal sem plačal davek.

Problem je luksuz...jahte na firmo...avti na firmo...potovanja plačana z gotovino...

Problem so tudi pari, ki živijo skupaj, uradno pa vsak na svojem naslovu, dobijo otroške dodatke....vemo, na kaj mislim...

Ja, umetniki muzikanti bi pa imeli državno penzijo. Špile pokasirali na roke in nič davka plačali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Carglas eno govorijo, drugo naredijo. Če nisi pozoren, ti podturijo neoriginalno steklo. Drugič pa rečejo, da so dali takšno, kot je bilo not prej, se pravi neoriginalno. So drugi, ki nimajo reklame, pa imajo ohoho dela, pa delajo kvalitetno. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kak dobra tekma? Meni je dobra tekma, da gre v obroč žoga, da se ujame žoga pri skoku, da je ekipa, za katero navijam, gospodar na igrišču. Če bi bila dobra tekma, nebi bila izjava, da jo treba pozabit. O dobri tekmi se govori... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Kako bi bil ti, Boss, prikrajšan, če bi uvedli kavcijski sistem?

V smeteh je denar. Zakaj nebi tudi navadni ljudje imeli kaj od tega? Jaz zbiram odpadni papir in reklame, pa ga 2x na leto peljem v Surovino, pa je za sladoled. Tudi odslužen akumulator peljem tja. Če bi plastenke in pločevinke šle na hrvaški način, bi ga uporabljal. Zdaj služijo lastniki in posamezniki, pol bi lahko pa tudi navadni ljudje imeli kaj od tega...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano (urejeno)

Sam denar udari po žepu, žal. Ali finančna kazen ali nagrada. 

Problem plastenk je, da so koši za smeti tik tak polni. Če bi bila kavcija, bi vsak raje vnovčil plastenko ali steklenico. Ker pa tega ni, so koši polni in meter okoli polno plastenk in pločevink po tleh... 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.