Ne vem, no... V trgovini plačeval materijal z gotovino, izkop mi delal takratni šef, delal pretežno sam, edino za notranja vrata in vodovod z ogrevanjem sem dobil namenski kredit... Za ves materjal sem plačal davek.
Problem je luksuz...jahte na firmo...avti na firmo...potovanja plačana z gotovino...
Problem so tudi pari, ki živijo skupaj, uradno pa vsak na svojem naslovu, dobijo otroške dodatke....vemo, na kaj mislim...
Ja, umetniki muzikanti bi pa imeli državno penzijo. Špile pokasirali na roke in nič davka plačali...
Carglas eno govorijo, drugo naredijo. Če nisi pozoren, ti podturijo neoriginalno steklo. Drugič pa rečejo, da so dali takšno, kot je bilo not prej, se pravi neoriginalno. So drugi, ki nimajo reklame, pa imajo ohoho dela, pa delajo kvalitetno.
Kak dobra tekma? Meni je dobra tekma, da gre v obroč žoga, da se ujame žoga pri skoku, da je ekipa, za katero navijam, gospodar na igrišču. Če bi bila dobra tekma, nebi bila izjava, da jo treba pozabit. O dobri tekmi se govori...
Kako bi bil ti, Boss, prikrajšan, če bi uvedli kavcijski sistem?
V smeteh je denar. Zakaj nebi tudi navadni ljudje imeli kaj od tega? Jaz zbiram odpadni papir in reklame, pa ga 2x na leto peljem v Surovino, pa je za sladoled. Tudi odslužen akumulator peljem tja. Če bi plastenke in pločevinke šle na hrvaški način, bi ga uporabljal. Zdaj služijo lastniki in posamezniki, pol bi lahko pa tudi navadni ljudje imeli kaj od tega...
Sam denar udari po žepu, žal. Ali finančna kazen ali nagrada.
Problem plastenk je, da so koši za smeti tik tak polni. Če bi bila kavcija, bi vsak raje vnovčil plastenko ali steklenico. Ker pa tega ni, so koši polni in meter okoli polno plastenk in pločevink po tleh...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men so rekli, da sem veliko zamudil...se ne ve, ali je bila na pol slečena, ali na pol oblečena...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani