Dej ne bod trčen no... A nej po postajah ustavljam pa ljudi pobiram, da se bomo štirje vozili. Ponavljaš hlapčevsko mantro oblastnikov, da se moramo Slovenci umaknit s cest, da bodo tuji turisti in tranzit imal prazne ceste.
Če pa je kdo egoist si pa najbolj ti, ker celotno situacijo gledaš samo skozi svoje oči in te boli jolly kako imajo drugi. Si verjetno eden redkih, da imaš tako idealno povezavo, da je javni prevoz celo boljši kot z avtom, ampak v 90% ostalih ljudi pa pač ni. Pa upam, da greš tiste 4km od doma do postaje peš in ne z avtom, če pa že pa a pobereš še tri sokrajane s sabo, da ne pelješ sam?
Poglej pozitivno. Ni pitrebe po sokrajanih, ampak vsaj po ljudeh na relaciji najbolj oddaljenega. Povsad so sodelavci iz iste relacije. Ne gledam iz vidika državne komande ampak iz vidika moje denarnice. Ko sem se vozil vsak dan iz Sevnice v Novo mesto, ni bilo možnosti javnega prevoza, pa sva se s sodelavcem iz Škocjana, ki je na relaciji, skupaj vozila, sem ga pobral jaz, ali pa tam parkiral in se peljal z njem. Z leti se ohoho privarčuje. Nekateri se pa raje en za drugim vozijo...
Ja, govorim za tiste, ki imajo možnost. Vsi je nimajo, kar se javnega prevoza tiče. Kar se pa druženja v avtu tiče, pa prednjači razkazovanje ega in avta. To je MOJE MNENJE.
Do službe imam z avtom teoretično 1 uro, praktično pa uro pa pol. Z vlakom pa, če ni zamude v službo uro 40, domov pa uro pa pol... Vozim se z vlakom. Ja, zgubim uro na dan... Ampak.
Če v službi delaš, si po osmih urah utrujen... Da bi se pol še uro in pol vozil z avtom...ne, hvala. Zadremaš tik tak...pa vroče, pa hladno, pa radar, pa sneg, pa dež...
Drugače je za tiste, ki se pridejo odpočit v službo.
Vozim se z vlakom, ker imam možnost. 4 km do železniške postaje, od vlaka do službe pa 50 metrov...
Tisti, ki pa potujejo v službo z avtom, so pa egoisti. Vsem se mudi v trgovino in gostilno, da bi se pa 5 ali 10 minut počakali in se trije ali štirje v avtu vozili, to pa ne...
Malenkost več, mislim da cca. 1k več (čeprav je to itak špekulacija če bi nerazbitega prodajal za koliko bi ga prodal🤔), sem pa potem še preko odvetnika dobil odškodnino za bolniško, poškodbe vratu (tako da iz tega dogodka sem imel finančni plus)...pri prodaji razbitega sem imel srečo da mi je hondo kupil nekdo ki je poznal zgodovino, vedel glede vzdrzevanja vse in je bil mehankar in jo je nabavil in popravil zase....sicer ne vem kako se prodajajo razbiti....
To je bolj izjema kot pravilo....(in verjetno morajo biti zelo dobri dokazi za to)....pri meni so tudi šli gledat kamere in sem se bojda pol metra pred avtom pred mano ustavil, pol nas je pa pospravila od zadaj....
Jaz osebno se 3x in nikoli bil kriv...😋
pred 18 minutami je sportman333 napisal:
Malenkost več, mislim da cca. 1k več (čeprav je to itak špekulacija če bi nerazbitega prodajal za koliko bi ga prodal🤔), sem pa potem še preko odvetnika dobil odškodnino za bolniško, poškodbe vratu (tako da iz tega dogodka sem imel finančni plus)...pri prodaji razbitega sem imel srečo da mi je hondo kupil nekdo ki je poznal zgodovino, vedel glede vzdrzevanja vse in je bil mehankar in jo je nabavil in popravil zase....sicer ne vem kako se prodajajo razbiti....
To je bolj izjema kot pravilo....(in verjetno morajo biti zelo dobri dokazi za to)....pri meni so tudi šli gledat kamere in sem se bojda pol metra pred avtom pred mano ustavil, pol nas je pa pospravila od zadaj....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poglej pozitivno. Ni pitrebe po sokrajanih, ampak vsaj po ljudeh na relaciji najbolj oddaljenega. Povsad so sodelavci iz iste relacije. Ne gledam iz vidika državne komande ampak iz vidika moje denarnice. Ko sem se vozil vsak dan iz Sevnice v Novo mesto, ni bilo možnosti javnega prevoza, pa sva se s sodelavcem iz Škocjana, ki je na relaciji, skupaj vozila, sem ga pobral jaz, ali pa tam parkiral in se peljal z njem. Z leti se ohoho privarčuje. Nekateri se pa raje en za drugim vozijo...
Ja, govorim za tiste, ki imajo možnost. Vsi je nimajo, kar se javnega prevoza tiče. Kar se pa druženja v avtu tiče, pa prednjači razkazovanje ega in avta. To je MOJE MNENJE.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani