Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Denis Kor?i?

Bo vredu zdaj?

Ampak imena in priimka pa nikjer pa vsi ga poznajo/poznate? Mater kolk se kriminalce in barabe pri nas ??iti, za nepomembne stvari se pa neproblemati?ne ljudi pa na velik zvon obe?a. Luda ku?a res.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zaenkrat se ne obremenjujem, je pa to dejstvo, da "nedotakljivega" se ne sme dotikati (tudi v primeru te nesre?e, ?e bi ga M.M. zbil) Se pa popolnoma strinjam, da je M.M. preve? agresiven in grob in upam da mu je bila Argentina v opozorilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

zanima me, kaj bi se zogdilo, ?e bi bil Marquez v vlogi Lorenza in Rossi v vlogi Pedrose  - sem 100% da bi Marquez dobil kazen zaradi agresije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

v italijan??ini je nazorno izjavil da namenoma ruka v nasprotnike da bi padli. Res nima veze, to je pa? ta show, ki ga lahko uprizorita le ona dva, zato pa sta prvaka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Nisem zasledil da bi Rossi rekel on purpose....(ne branim ga, res nisem tega niti slisal na video intervjujih) vse kar je rekel je da je to nevarno in brez rispekta

https://youtu.be/ASWbM2W3YNo

na 1:14 pove da nastavi nogo, in poskrbi da ti pade?. Vse skupaj pa je bolj nazorno povedano v Italijanskem jeziku, v kateremu je spregovoril pred tem ali po tem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Se popolnoma strinjam s tabo, da je bil grob, ni ga pa namerno zbil kot pravi Rossi, tudi slednji mu je pustil 5 metrov prostora, in ko sta se liniji sre?ali.. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Te teorije zarote od Rossija mi niso prav ni? v?e?. Vsi vemo-vedo da je MM tak dirka?, (se strinjam, pretirava), ni pa to delal  namerno, kot omenja Rossi v komentarju, on samo zanala?? priliva ogenj, da bi ga psihi?no strl in si tako tlakoval pot do 10. naslova in da bi mediji oblatili MM. Zato sem  omenil v prej?njem postu da imajo njegove besede veliko te?o.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

MM bi potreboval resno opozorilo z prepovejo dirkanja na kaki izmed dirk, da bi se mu malo vtisnilo v spomin, da tako brezglavo pa ni potrebno dirkati. Je pa Rossi z njegovo "blagovno znamko" zelo velik besedni manipulant, katere njegove besede imajo neverjetno te?o, in potegnejo za sabo dolo?ene posledice, katere, ?e bi jih kdo drugi izrekel, ne bi imele enake te?e.
?ov gre naprej  :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.