Vsak zani?uje k?no avtomobilsko znamko ali ve?. Jst osebno ne maram francoskih avtov, ker so mi vizualno ogabni... VW vozniki so pa? zagledani v svojo znamko.. ?e argumentirati ne znajo zakaj njihov ljudski avto odstopa od na?ih japonskih mlin?kov.
Mazda 6 je lep?a od kerga kol do zdej izdelanga Passata. Kvaliteta Passata iz prve roke je solidna in ne odli?na. Notranjost je precej nezadovoljiva. ?e potegnem na kratko me moja M6 trenutno precej bolj osre?uje kot passat in ?e bolj pizdohvatna zgleda
V no?nih urah se peljte do vrha Ljubela. Tam pa sre?a? grupe v velikosti 10-30. Lastne izku?nje ko smo stali 5 min, da se je jelen nalizov soli z ceste
zakaj bi bil pofailan? V prvem tednu je mel vec uporabnikov kot facebook v prvem letu.
Men je cost cool, bolj lagan social network pac...
Google+ je failan...spominja me na MySpace. Nenadna ogromna priljubljenost na samem za?etku, ampak ?ez nekej ?asa prava katastrofa. Nikoli ne bo dosegel polovice uspeha Facebooka in ne zagovarjam nobenega socialnega omre?ja. Vsak naj zabija ?as na teh networkih kjer ?eli. ?e enkrat poudarjam, da so samo orodja, namenjena normalnim uporabnikov za zabavo ter stike z ljudmi katere mogo?e trenutno ne morejo sre?ati na druga?en na?in (pustimo " i want attention" osebke) . Men osebno je FB odli?na stvar, ker me spomni na rojstne dneve frendov, dogodke in ponovno sem vzpostavil kontakte z ljudmi iz preteklosti...
G+ v avtomobilskem svetu bi bil verjetno Renault ali Fiat. Precej prodanih, ampak.....
Google+ je (zame) pofailan poskus konkurence Facebooku. Socialno omre?je ni nikoli krivo za debilnost uporabnikov, ker na njem objavljajo malodane vse iz lastnega ?ivljenja (slike otrok, lokacijo, naslov, telefonsko ?tevilko...). Verjetno vse to objavljanje podkuri nenormalna ?elja po pozornosti tovrstnih kretenov. Torej zaklinjati se v smislu "jst pa ne bom nikol naredu FB profila, ipd izpadi" so kretenski. ?e nima? sam nadzora nad sabo kar se ti?e socialnih omre?ij je res verjetno bolje, da se dr?i? pro? od njih in jih ne obsoja? vseh slabih stvari. So samo orodje...
Nisem ljubitelj BMW avtov (vzrok zakaj ga ne bi imel), ampak sem pa vseeno moral poskusiti kako se pelje 509 konjev. Od Nemcev bi zelo zelo rad imel Audi S8 V10 5.2.
Mazda bi znala bit bolj?a, ?e bi ponujala serijo avtov z V10 motorjem.
Boss v pravi temi je tole, ker prvi? grdo zapiska kot da bi ne vem kaj odpadlo. Lahko bi dal za opozorilo ne?en glas ?enske, ki bi rekel "I want to fill my tires". Drugi? sem pa zjutraj ob pol ?estih zbudil vse v hi?i, ker sem v gara?i zalaufal kompresor
?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja).
Real Madrid je precenjen klub. Preve? visoko se nosijo glede na njihove predstave... RM lahko na eni tekmi premaga Barcelono, ampak dobljena bitka ?e ne pomeni dobljena vojna in naslov je na koncu edino kar ?teje...teh RM ni videl ?e nekej ?asa
Hamilton je sam prevzel vso odgovornost za trk, ker ni pustil dovolj prostora Kobayashiju in se javno opravi?il njemu in mo?tvu. Precej ?portna poteza po mojem mnenju.
Pred odhodom v slu?bo zjutraj me avto opozoril, da ima malo premalo pritiska v gumah...tak grdo zapiska opozorilo, da misl? da mu je odpadla guma ne pa da se je zni?al pritisk za 0.4 bara
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?alostna izvolitev, ampak dobili smo pa gnilo ponudbo....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani