?e ne razumejo besed bo po?asi o?itno treba z ostalimi sredstvi nad njih. Mi je pa v?e? komentar:
"je pa tudi res, da ce bi ga fasal jansa, bi zdaj ze imeli vojsko na ulicah, policijsko uro in bi se govorilo o atentatu na lik brezmadeznega vodje"
Slobo bi reku "pa dobio je ?to je tra?io"
Zadnji ?as, da se je kaj takega zgodilo (za moje pojme jo je ?e milo odnesu, nekdo bi ga mogu ?ez gobec, da ne re?em kaj huj?ega). Upam, da bodo vsi teli pavijani z maslom na glavi za?eli vsaj malo v strahu hodit naokoli in se ne bodo ve? tako samozavestno ?opirili v javnosti v stilu, "kdo nam pa kej more", in se zraven dobesedno re?ati folku (ali protestnikom) v fris.
Boss, itak da je bolje, da ne bi bilo nobene roparske klike na oblasti, ampak ampak na obzorju ni neke nove alternative, na desnem polu je pa tudi izbira bolj slaba. Kdo pa bo volil tiste verske fanatike Nsi, ali pa SLS, stranko ki pri obra?anju po vetru zaostaja le za Desusom (oziroma Erjavcem). Virant bo itak odletu na naslednjih volitvah ko knof od gat, zato se pa trenutno na vse kriplje trudi, da do njih ne bi pri?lo.
Torej ostane spet samo SDS, ampak ?e vedno ?akam na neko dobro alternativo (pa to ni ?oltes oziroma ?e ena leva by-pass stranka). Mah bomo to pred volitvami obdelal, itak je prerekanje o politiki ena sama potrata ?asa.
Temu se re?e protesti, ne pa na?i jagen?ki zavedeni, ki jih je spomladi pri?lo celih 1000 na vstajo proti trenutni vladi... ubogi tep?ki zmedeni.
...je pa pa? splo?no znano, kdo je zlil najve? ?ol?a nad KPK in vsaj upam, da tega pa? ne bo? zanikal, ?eprav se zelo trudi?.
Aja, kje se trudim? Napisal sem samo, da KPK ni odstopila zaradi pritiskov in javnih pisanj, ti pa ?e kar avtomatsko vidi? mojo "advokaturo"?
Dejstvo je, da se tako levi kot desni malodane po?vi?gajo na KPK in njene ugotovitve. KPK je degradirana skoraj na nivo dr?avljanov, medijev, oziroma psov, ki lajajo, karavana pa gre dalje. Lepo pa v njihovi odstopni izjavi pi?e, da so naleteli na zid v DZ, kjer ni interesa in volje spreminjat zakonodaje za la?je preganjanje korupcije. Opozicija zakonodaje ne more spreminjati, ergo je te?ava v trenutni koaliciji. A je tako te?ko se?tet 2 + 2?
Kolikor si na?itan in razgledan, se v?asih dela? skrajno neumnega, ko pride do levih in njihove odgovornosti/krivde. JJ ?e eno leto ni na oblasti, ti se pa ?e zmeraj le ob njega spotika?. In potem se blamira? z neko objektivnostjo, kako ti ni noben pri srcu, seka? pa vedno samo in le ?ez desnico. Ko pa je kak?en Ga?par Ga?par v igri, je pa takoj spravljivej?i ton, no pustimo ?asu ?as, morda se bo pa izkazal - vidimo ja, kako se je izkazal in kaj je razkril, ni? od ni?.
Pa? si levi navija? (oziorma hejter desnice, kakorkoli ?e) pod krinko objektivnosti.
Sam se nikoli nisem opredeljeval za objektivnega, ker tele z vsemi ?avbami namazane leve roparske elite ne prena?am, zato mi ni treba kontra pod nos metat mojo neobjektivnost.
Vsak dr?avljan, ?e ima resni?ne (in ne zlimane dokumente), je dol?an prijaviti ne?ednosti organom pregona in to velja tudi za Majerja in podobne ne pa da to?arjo (in s tem dodatno obremenjujejo sodi??a) raznorazne 62 letne na pol zadete brezdomce, ki pi?ejo brezvezne bedarije po forumih. ?e bi vsi takole "vestno" to?arili internetne pisun?ke za vsako kletvico in brezzobo gro?njo bi bila v postopku vsaj polovica SDS-ovskih forumskih pla?ancev.
Pa da ne bo? spet skakal do neba ti prlimam link od ?e enega "uravnote?enga" medija, kjer na vso mo? u?ivajo kako enega ubo??ka brez vsega trgajo politiki s polnimi ?epi nakradenega bogastva. Sej bi reve?a oskubili do gat pa nima ni?, bi ga vrgli v zapor pa jih edino to skrbi, da bi bil pol breme davkopla?evalcev - fak no, kot, da sploh ni govora o ljudskem bitju ampak o ne vem ?em. Sramota, k se je treba iz?ivljat nad enim reve?em a ko sistem zagrabi velikega JJ je pa jok in stok in tarnjanje kaka krivica se mu godi. Mislim, ?e bi jaj?eglavec in njegov zvesti ku?ek imela kaj jajc in bila vsaj malo ?lovekoljuba bi lahko takoj, ko sta zvedela, da je brezdomec pa? odstopila od to?be in zahtevala samo javno opravi?ilo. O ne Majer pa ne, takoj, ko ugotovi, da se lahko nad nekom znese se tudi bo in takega ?loveka nekateri brezpogojno podpirate.
Hehe, dvomim da naletijo na popolni zid pri opoziciji, ker je govora o dr?avi, vemo pa kdo zaseda vodilna mesta trenutno.
Tule lepo pi?e, da jim dol visi za pritiske in javna pisanja o njih, odstopajo iz ?isto drugih razlogov - ker DZ na?rtno blokira preiskovanje in prepre?evanje korupcije, od zakonodaje dalje, itd.
Ima pa Jan?a po eni strani ?isto prav - korupcije v bankah in na MOL-u niso raziskali, sploh. To jim zamerim, druga?e pa ajde recimo da niso ?isto sami sebi v namen, kot ve?ina druge javne uprave.
Ja tebi ljube leve elite jim ne omogo?ajo normalnega dela, ker pa? varujejo svoje privilegije, simple as that. Korupcija pre?ema dr?avo in dru?bo v vseh porah. Zdaj pa? vsi po vrsti, od ministra za zdravstvo do KPK in ?e koga ugotavljajo, da ne morejo glede zakoreninjenih voluharjev ni? naredit in da vse lepo boli kurac za njihove ugotovitve, na katere se po?vi?gajo. Od Zokija, njegove Lekarne Ljubljana, do tistega kljukca iz luke Koper, Ga?parja Ga?parja in njegove izvolitve brez zvo?nega snemanja seje (ki po mesecu in pol ni razkril ?e ?isto NI?, ampak seveda samo lepo pla?o vle?e)
No super, zdaj so pa ?e potrdili tega narcisoidnega kljukca kljukca grebatorskega, ki je bil izbran z lobiranjem Jankovića & Popovića, pa za to delovno mesto ne dosega ne potrebne izobrazbe, niti nima potrebnih delovnih izku?enj. Katastrofa.
Sicer je pa Slakonja povedu vse:
Kje so ?asi kme?kih uporov, ko so take ti?e na vile natikal...
Uf Boss, kako druga?e bi ti govoril, ?e bi bila situacija obrnjena - da bi nekdo iz desne po politi?nih vezah pri?el v neko podjetje, in kao za?el razkrivati neke domnevne "nepravilnosti".
Na ves glas bi vpil kadrovski cunami, politi?no kadrovanje, nastavljanje svojih kadrov, uni?evanje dobro poslujo?ega podjetja, blablabla.
Boss, najprej spucaj svojo meglo - nisem jaz tisti, ki bi brez podlage obto?eval druge o brezpogojni podpori.
Druga?e pa zanimivo pisanje Po?arja, ki se je ?e ve?krat izkazal za zelo dobro informiranega (no Boss ga bo itak ozna?il za bel?ka, ker njemu itak iz vsakega grma ska?ejo), kako naj bi Bratu?kova ?e ?elela odstopiti.
aha, a tebe je tud strah, da bi kej razkril (nekaj je ?e)... nazadnje so harali tisti za katere tako brezpogojno navija?.
Kaj je Boss, a te spet mal jebe ta tvoja slavna politi?na "objektivnost"...
?e bi bilo obratno in bi bil GG (kot nesposoben kader in popolnoma nekvalificiran za to delovno mesto, ki je pri?el do svojega privat imetja na zelo sumljiv na?in) nastavljen s strani desnice, bi vpil in skakal do neba, kak?no politi?no kadrovanje se gredo. No ja, pod soncem ni? novega, smo itak ?e navajeni tega od tebe.
Zame je Nedeljko Nedeljko izgubil vso kredibilnost s spodnjo izjavo, s katero je pokazal, da je brezpogojni ritoliznik Zokija. In kjer je Zoki, tam smrdi. In to vedno bolj, ker vso njegovo sranje in mutna poslova prihajajo na dan.
mogo?e so mu prepovedal, ker s tem je webber fasal 10 mest kazni....ker je to njegov 3ji prevoz letos
To?no tako, konec je romanti?nih ?asov v F1 in takih potez bo vse manj. Glede na to, kako Vettla ?ez celotno dirko ?ez radiovezo usmerjajo, kako naj dirka, kdaj naj pritiska, kaj vse naj pazi, so mu skoraj gotovo rekli, naj ne pobira Webbra, da ne tvegajo kazni.
Meso meketa in kokodaka okoli hi?e, krompir in korenje dobim na vrtu, jabolka in slive v sadovnjaku...
Boss je verjetno prej mislil tole (in pa doma?a jajca + perutnina) kot pa peko lastnega kruha - ki sicer ni nobena umetnost, kupi? avtomat in noter vsuje? sestavine.
Pa ja ne misli? resno, da bi lahko v mestu na balkonu ali za hi?o imel kure pa kak?nega pujska, pred blokom pa bi zasejal krompir?
Mene pa zanima, kje kej gledate ko?arko oziroma ker komentatorski par vam je najbolj?i?
Zame zmagata Bavec in Marti?, prvi se ravno prav v?ivi v tekmo (v?asih celo preve?), drugi daje odli?ne strokovne komentarje, takoj pove obrambne razli?ice, zakaj tako igrajo, itd. tudi znata se malo po?aliti med tekmo. Sagadin mi je tudi odli?en strokovni sokomentator, ampak mislim da je bil letos samo na eni tekmi, mogo?e ga ?parajo za ?etrfinale in dalje?. Kadar komentira ta naveza gledam obvezno na ?port TV. Tudi analiza Gregorja Hafnerja po sami tekmi se mi zdi bolj?a od analize RTV.
?ibrat in Horvat... no ja . Raje ju poslu?am kot samo enega komentatorja na ?port TV (ponavadi popoldanske tekme), nasplo?no mi pa nista prav posre?ena. ?ibrat komentira vsak ?port enako, z enakim "entuzijazmom", pa vseeno ali je balinanje ali infarktan kon?nica pri ko?arki. Po drugi strani pa kao strokovni sokomentator Roman "captain obvious" Horvat ve?inoma ponavlja in komentira ?ibratove izjave, ima pa premalo svojih strokovnih komentarjev, zraven vsega se pa ?e bedasto hahlja ko en otrok s polnimi usti babi?inih knedlov.
Zmaj ni? nisi komentiral super dose?ek malega ?rnega... pa ?e finski popive mu dela dru?bo nekje na sredini ?tartne vrste.
Eh, Hamilton je imel smolo, da mu je Sutil uni?il zadnji kvalifikacijski krog (je tudi ?e prejel kazen zaradi oviranja), druga?e bi bil na koncu nekje tam ko Rosberg, mogo?e celo pred obema Ferrarijema. Danes zna pridobiti kar nekaj mest.
Kapo dol Hulku, ?imprej mora dobiti sede? v enem izmed top mo?tev.
Druga?e sta pa na?a dva komentatorska butalca Ali?ić in Jefra ravno za skupaj - en rumene bedarije klati, drugi pa tehni?ne.
Mi je lokalni mehanik ?e predlagal, da bi polsintetiko 10W-40 noter dal, ker naj bi ravno zaradi prevelike viskoznosti olje po?asi izginjalo mimo batnih obro?kov (al nekaj takega), pa Pelko pravi da izklju?no ful sintetiko.
a ni zanimivo 'moja' V6 xedoska ima notri zadnja 3 leta OMV sintetiko, in ne po?re niti deci, s tem da odkar sem jo dal frendu ?e ni menjal olja....pa mu skoz te?im. Levi se pa ko nose?a anakonda
Kaj to zaeno olje noter daje??
Meni je dajal Pelko noter full sintetikoValvoline 5W 40, zadnjo menjavo sem pa sam kupil Shell Helixa 5W 40, ki sem ga dobil ultra ugodno v Leclercu, 7 litrov za 35?, pa ga ravno tako pije.
Iz izpuha ni modrega dima, na ma?ini izgleda kot bi olje pu??alo pod dihtungo od pokrova ventilov, jo je Pelko ?e menjal, naslednji? jo je ?e zasilikonal, pa ne pomaga ni?. Poraba olja je ?e vedno cca. 0,8l/1500 km.
Boss, nisem jaz tisti ki je protestiral, zato mi ne more? takih stvari naprej metat.
Po drugi strani vas je pa kar nekaj kekcev stalo pred parlamentom, pa sedaj mirno prena?ate nove davke, vi?ji DDV, Jankovićeve, Jakli?eve in nasploh mahinacije leve elite, gnilo vlado, ki je obljubljala nova delovna mesta, pa zna sedaj samo davke vi?at in to promovira kot ustvarjanje ve?jih prihodkov , itd. kar je povpre?nega Slovenca pahnilo v mnogo slab?i polo?aj kot je bil v ?asu demonstracij. Kje ste zdaj?
Pa da ne bo? spet narobe razumel, ne pravim, da bi bil JJ bolj?i ali ga na kakr?nkoli na?in zagovarjal, kar je ?e postala tvoja mantra, katero vedno znova uporablja? kot se pluva ?ez tole gnilo vlado ali Jankovića.
Se mi zdi, da so se ?ele ob zadnjih demonstracijah, ko je bila ?e Bratu?kova premierka in se je le cca. 1000 ljudi udele?ilo demonstracij, zadnji kekci zavedli tega, da so bili izrabljeni za demonstracije. Pa ?e to so jih skvoterji izkoristili za zasedbo kina Triglav.
Kot da to ni zadosti, je zdaj ?e prenesel vse premo?enje na ?eno. Seveda, ob ugotovljenih finan?nih nepravilnostih v Lekarni Ljubljana (pa tako dober direktor je bil, a nje) in ?e prej v Vzajemni, se je ?e pozno zmigal.
Kaj je zdaj pobudniki vstaj, vstajniki in razni visoko moralni pridigarji tipa Boss, a zdaj ni ?as za demonstracije, bolj pa?e piti pivo (kupljeno po vi?jem DDV-ju) v senci na morju?
Sem ?e od za?etka trdil, da ste ene ovce zavedene, katere ste blejale po naro?ilu levice (pa niti ni nujno, da ste levi), zdaj se pa to vedno bolj izkazuje za resnico.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slobo bi reku "pa dobio je ?to je tra?io"
Zadnji ?as, da se je kaj takega zgodilo (za moje pojme jo je ?e milo odnesu, nekdo bi ga mogu ?ez gobec, da ne re?em kaj huj?ega). Upam, da bodo vsi teli pavijani z maslom na glavi za?eli vsaj malo v strahu hodit naokoli in se ne bodo ve? tako samozavestno ?opirili v javnosti v stilu, "kdo nam pa kej more", in se zraven dobesedno re?ati folku (ali protestnikom) v fris.
Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani