eno ma?ko mam prov na piki, k jo dobim jo bom sam potouku, se mi z umazanimi tacami po avtu ?eta od prtla?nika, po strehi pa do havbe, zan? mi je lih stisnla k se je po prvi ?ipi dol spustila...matr sam da jo dobim v roke.
ja z breskvico ne bova n? spale do nedelje,..pa ?e baje da te ne bo,..to se prau da en mesc sploh ne bova mogle n? spat zard firbca,..a ti sploh ve? kako bova pol zgledale?????
Aja, tk da te ne bo, potem pa absolutno dej slike gor, ?e ne boma z allysso znorele od firbca!!! To pa upam, da no?e?, a ne?!?!?!?!?!?!
Za za?etek si dragi dekleti oglejta kar moj avatar. Saj sva si z medijem kar podobna. ?ivim na Rakitni kjer imamo medvedov za izvoz, ?ena mi pravi, da sem njen medvedek, ko mi je vro?e se z veseljem sle?em, trebu??ek mi je pa na Hvaru med dopustom tud malo zrastel, tako da bo za za?etek kar dovolj...
Kar sem sli?al o mazda?icah pa ni za objavo, bom na 4 o?i povedal...
No, tudi medvedki so prikupni!!!
Ti kar nam vsem, tukaj na forumu povej kaj ve? o mazda?icah, ker nas vse zanima. Kaj pa ?e me ne bo na sre?anje??? Potem pa ne bom nikoli izvedela! A si ti lahko predstavlja? kako grozno mora biti to za mene!!!!
Bo treba najprej ?e kej postorit. Saj ve?, huj?anje, frizer, kozmeti?arka, viza?istka, pa profesionalen fotograf... Treba si je pa? dober styling nardit
?e se ne?esa lot?, se je treba ornk, plus tega pa sem sli?al kar nekaj zelo pohvalnih besed na ra?un Mazda?ic (se baje spla?a potrudit)!!!
Kaj se bo? rihtal???
Ziher ima? kak?no sliko na ra?unalniku!!! Kaj si pa sli?al na ra?un mazda?ic??? Me zanima??? Js ho?em vse vedet!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani