Skoči na vsebino
ALLYSSA
Napisano

Ooooo, ?i?kica, a danes je pa za tebe poseben dan!!! :ouje: Vsee najboolj?e!!! :rozico: Pa ?e naprej ostani tako divja punca!! Pa lepo praznuj!!! :bravo::bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

evo cajt je da se pogovori preselijo iz chata v tole temo :bravo: k je ?e no?. In kje boste pre?ivel no??? jest za ?ankom :hohoho::bravo:

Pijanec!!! :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

js tud ne morm spat zard firbca,..mam take podo?nake da je dons eno mamco skor kap k me je vidla :hohoho:

Evo, evo, vidi? kaj nama dela?, Boj?. Boga Allyssa, sej se bo potrudil in bo dal sliko gor, a ne?!?!?! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

Bla bla bla.... i got other thing to do..... :aaaaa:

N? pobrkal... vse pod kontrolo breskva... :prstgor:

No, potem je pa vse uredi :jupiii: , sam da ima? ti stvari pod kontrolo!!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

ja z breskvico ne bova n? spale do nedelje,..pa ?e baje da te ne bo,..to se prau da en mesc sploh ne bova mogle n? spat zard firbca,..a ti sploh ve? kako bova pol zgledale????? ?zmeden?

Aja, tk da te ne bo, potem pa absolutno dej slike gor, ?e ne boma z allysso znorele od firbca!!! ?zmeden? To pa upam, da no?e?, a ne?!?!?!?!?!?! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

Za za?etek si dragi dekleti oglejta kar moj avatar. Saj sva si z medijem kar podobna. ?ivim na Rakitni kjer imamo medvedov za izvoz, ?ena mi pravi, da sem njen medvedek, ko mi je vro?e se z veseljem sle?em, trebu??ek mi je pa na Hvaru med dopustom tud malo zrastel, tako da bo za za?etek kar dovolj... :hohoho::hohoho::hohoho:

Kar sem sli?al o mazda?icah pa ni za objavo, bom na 4 o?i povedal... B);)

No, tudi medvedki so prikupni!!! :bravo:

Ti kar nam vsem, tukaj na forumu povej kaj ve? o mazda?icah, ker nas vse zanima. :rispekt: Kaj pa ?e me ne bo na sre?anje??? Potem pa ne bom nikoli izvedela! A si ti lahko predstavlja? kako grozno mora biti to za mene!!!! :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

Ja kaj ?e?, tko je. :hohoho:

Bo treba najprej ?e kej postorit. Saj ve?, huj?anje, frizer, kozmeti?arka, viza?istka, pa profesionalen fotograf... Treba si je pa? dober styling nardit :hohoho::hohoho::hohoho:

?e se ne?esa lot?, se je treba ornk, plus tega pa sem sli?al kar nekaj zelo pohvalnih besed na ra?un Mazda?ic (se baje spla?a potrudit)!!! :ouje:

Kaj se bo? rihtal??? :P

Ziher ima? kak?no sliko na ra?unalniku!!! :ouje: Kaj si pa sli?al na ra?un mazda?ic??? Me zanima??? Js ho?em vse vedet!!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopcic
Napisano

UUhhhhhhh... Zdej mi je pa ?e sramezljivsramezljivsramezljiv

Sej ne!!! Kaj pa, ?e se zmenimo, da zadevo uredimo na sre?anju? Pa ?e jaz bi imel kaj od tega, k bi kontra vidu! :bravo::vesel:

Poro?en ali ne, sej ni va?no, ti sam dej slikico gor, me bomo pa ocenjevale!!! :jupiii: A ne Allyssa? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.