Skoči na vsebino
A se sme na tem forumu kaj zajebavat?
Napisano

mejdu?... a to pomen, da bom moral za?et obleko nosit pa srajco in kravato okrog vratu za?ponano, da bom komi dihu pa ?ist zaripel v ksiht.... :hohoho:

Ha, ha...

Kar navadi se. Men je dons po?ten vro?e. Moram dat tiste gate gor, k ?vic vpijajo... :P

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Aja saj res....

Dejmo se zezat.....

Men se punce, ki sedijo v mazdah zdijo dosti lep?e in pametnej?e, kot npr. v kak?nem Volksvagnu, BMW-ju, Renault-u, Fiat-u itd...

Skrunitev ?enskega spola je, ?e lepa ?enska npr. v Golfu sedi. To enostavno ne gre skupaj in bi moralo bit prepovedano s zakonom.

Tako je :bravo: .

Golf je za zidarje, mesarje, ?istilne servise... :hohoho:

?eprav v kak?nem cabrio bavarcu pa kak?na tud fajn zgleda :D odvisno je od felten in barve avta :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

O tej mazdini rji sem jaz na enem servisu sli?al, da ima tud mercedes probleme. Bojda je mercedes uporabu enak pleh kot mazda (ista ?elezarna in serija pleha...) in ima tud mercedes s tem probleme. Preve? ?vepla v plo?evini naj bi blo.

A je ?e kdo od vas dal porihtat tisto rjo na servis? Kako pol to zgleda, ko je sanirano? A pol ne rjavi ve??

Menda se to sanira s postopkom pocinkovanja, al kako?

Bravo Lojz. To?no to jst bluzim ?e ves ?as. Pol avtov je ?e istih. Iste tovarne z enakimi deli zalagajo ve? proizvajalcev avtov. Mi pa ?e zmeri o Nemcih in Japoncih... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No in kaj pravte na Ferrarijev "bencinski" dose?ek? :P:hohoho:

Zdej nekak razumem kaj je Lauda mislil s tem, da ni v redu, da so sami Italijani v ekipi, zgleda jih matematka mal ba?e! <_<:hohoho::harhar:

Je imel Lauda kar prav. Ne morem verjet :angry: . Taktika je bla v?asih ena od velikih prednosti rde?ih, zdej so pa v tem ?e slab?i od Mclarna. Groza... :angry:

Poleg tega pa ?e tista sramota s Kimijem na kvalifikacijah, jao...... :angry2:

Ampak avto je pa po mojem vseeno nekaj bolj?i kot prej <_<

Ni kej, leto?nja sezona je izgubljena za rde?e in srebrne. Bo treba delat... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ej folk, jest nikol ne vem, kolko sme?kotov moram zraven prilimat, da boste vedel, da se zezam... (sploh v zvezi z ekolo?kimi temami, pa z nekvalitetno plastiko na armaturi, pa z mehkim plehom...)... :P:hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Mater, kak?na tekma :ouje:

Od fuzbala ni? kaj dost, ampak zanimivo pa vseeno. Barca je zakon. Tko al druga?. Bi moral bit kak?en penal za Chelsea, ampak je bila pa tista izklju?itev Abidala ?ist sme?na. Igrat brez Puyola, Marquesa, Henrya s ?ist preme?ano postavo in ?e z enim manj v Londonu ni ravno enostavno. Ampak treba je imet jajca in igrat nogomet, ne pa se zabarikadirat pred svoj gol in metat po tleh. Kako se je Drogbaju nos povesil, ko ga je Hiddink zamenjal :hohoho::hohoho: Pa je mislil, da je nek ?ef... Tko so v?asih igral Italijani, pa so jih vsi kritiziral, zdej naj bi bil pa Chelsea junak s tako igro. Nema toga... Na koncu sta v finalu ekipi, ki si to zaslu?ita - pa konec. Sodnik je pa celo tekmo mal kompenziral. Slabo, slabo..., ker bo na koncu kriv on ne pa Hiddinkova "vsemogo?na" taktika. Zapret se proti Barceloni na svojem igri??u, ko te lahko ruknejo iz finala z enim samim golom je svetovna neumnost :dudek::angry2: Bravo za nogomet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opomnik
Napisano

Hja,ti nima? "traktorja". :P

Kaj se zezate... kak?na poraba olja :angry: . Na?i "traktorji" z DPF-jem olje celo proizvajajo... :D:hohoho::rispekt:

(moj sicer ne - moram potrkat..)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, ?lovek res brez besed ostane :(

?al mi je predvsem za njihove dru?ine. Imam otroke in si ne morem predstavljati njihove izgube.

Ampak po drugi strani je pa vse skupaj bila prava norost, ki zaslu?i obsodbo. Pa ?e nekaj je. Vsaj voznika jaz ne bi ?tel v statistiko smrti na cestah, ampak med samomore. Za takega ni pravega zakona, ni primerne ceste, ni u?inkovitega nadzora. Takemu se slej ko prej zgodi nekaj takega. In vsak dan upam, da ga na cesti ne sre?am jaz ali kdo od mojih :angry2::angry2::angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Evo, pa je mimo ?e ena zanimiva dirka :bravo:

Vettel je car in sem ful vesel zanj. :bravo: Potrdil je, da je v de?ju glavni. Nas na nekoga spominja, a ne... Vsaj mene.

Rde?i druga liga in zaenkrat je te?ko re?i, kaj je slab?e - ali avto ali pa oba dirka?a. Massa spet s tehni?nimi te?avami in po?asi sem prepri?an, da ima tud sam kak?no zaslugo pri tem. Z zadevo je treba pa? znat delat. O tisti finski megli pa itak ni vredno besed zgubljat. Mali la?nivec ga je trikrat prehitel. Za v kak?no Force Indio bi ?e bil... :angry::hohoho:

Srebrni bolje. Mali la?nivec kljub te?avam vseeno dobro uvr??en, ampak klju?na te?ava zanj ?ele pride. Lahko se zgodi, da po njej nekaj ?asa zanj sploh ne bo uvrstitev :hohoho:

Na koncu pa ?e pika na i: Ali?i? angle?ko himno razglasi za avtrijsko in ob tem ?e pametuje o spremembi neke licence... :hohoho: ?alostno za nekoga, ki je toliko let zraven. Ajaj... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Medved v Ljubljani
Napisano

Se strinjam da bi blo to prej fertik nekaj malega izku?en pa imam tudi jaz-ka prav? nasledni? ggreva kar mi2 na lov,no lahko se keri pridru?i ampak ne bomo lovil medveda tokrat gremo na babe :D

ha, ha...

A bomo rabili cel dan za kak?no dol dat, al bo ?lo hitreje... :hohoho::hohoho:

Nimam celega dneva, ker me ?ena kontrolira... :angry::P:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Medved v Ljubljani
Napisano

bol kot ?alostno-?udno da so za to porabili en dan

:ninja:

No, to je edino, kar sem hotel povedat.

Seveda se strinjam z TheBillom, ampak se je treba vpra?at, kak?ne slu?be imamo, da za izsleditev in odstranitev malo ve?jega medvedjega mladi?a sredi Ljubljane rabijo cel dan :angry2: . Moj znanec je lovec in vam garantiram, da bi na Ro?niku s svojimi kolegi medveda na?el in ustrezno ukrepal v maksimalno eni uri .

OK. Dost je tega.

Je pa lepo govorit tud o ?em drugem, ne pa samo o recesiji in sorodnih temah. Tud ?e so medvedi... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Medved v Ljubljani
Napisano

Ma kak?en medved neki... to je Igor Bav?ar, ki se na ro?niku skriva pred svojimi upniki :P

Ja, sam je ?udno, da niso uporabil pravih nabojev... Menda so ga ?e uspaval... :angry::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Medved v Ljubljani
Napisano

?ivjo.

Verjetno spremljate vse dogajanje okrog na?ega ljubljanskega medveda :D . Skratka, kot teroristi?ni napad. Desetine do zob oboro?enih policistov z jopi?i, zaprto podro?je... Sledijo ga ves dan tako, da naj bi bil po njihovem ?e v Polhograjskem hribovju, dejansko mu je pa zadi?alo v gostilni pri ?adu skoraj v sredi??u Ljubljane :hohoho::hohoho::hohoho:

Skratka, dru?ine ne upam peljat iz hi?e, resno pa razmi?ljam, da bi obvestil ?efa, da me jutri ne bo v slu?bo. Moram pa ?e dodatno utrditi vrata in okna in prebedeti no? :hohoho::lol:

Res ?lovek ne more verjet, zakaj je tak problem malo ve?jega mladi?a ustrelit z uspavalno, ga nalo?it v kombi in peljat nekam ven. Ko se pa po Notranjskem in Dolenjskem ljudem sprehajajo po dvori??ih in ko otroke vozijo v ?ole, se pa nobenemu ne zdi vredno sprdnit. :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja sej... pa spet bodo rde?i krivi za to, a ne :dudek:

no ja, najprej pri McLarnu kradejo zdej pa ?e la?ejo na ?kodo drugih tekmovalcev... eni pa ?e vedno tako zavzeto navijate za njih :(

Se pridru?ujem 100% :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdi grozi ste?aj?
Napisano

Js sn sli?ala, da naj bi imela Mazda celo Mercedezov znak na kljunu :unsure:

Saj se en ki?, ki spominja na to, da dobit na ebayu :hohoho: . Je tud en link na tem forumu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazdi grozi ste?aj?
Napisano

Med novicami na CNN danes!!!!

Mazda je objavila po prvem kvartalu neverjetno izgubo in najavlja stecaj, resuje jo toyota....

Kdo kaj slisal?

Tak?nih info, ki jih sli?im 1. aprila, iz previdnosti ne upo?tevam. :hohoho::hohoho::hohoho:

Me zanima, ?e so klicali General motors, ali imajo kaj denarja odve? :hohoho::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ampak je pa hec...navija?i rde?ih vsaj navijamo za svoje mo?tvo, ostali ste pa o?itno ratal zadovoljni ?e samo z dejstvom, da rde?i niso v ospredju pa ne glede kdo zmaga... kje je kle navija?ka identiteta pa navijanje za svoje mo?tvo? :ne vem:

o?itno se je navija?tvo spremenilo le v dvoboj Ferrarijevci vs. Antiferrarijevci .... slabo to :(

To izhaja iz ?asov Schumacherja. Nekaterim je blo vseeno, kdo je zmagal, samo da ni bil on. Ampak so bli zelo velikokrat razo?arani :bravo::harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kaj "tarde?i" ?e vedno ?alujete al kaj? :harhar::rozico:sramezljiv

Slab?i za?etek, bolj?i konec... :P:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RECESIJA
Napisano

Ja, pri Mazdi res ni nekih popustov in jih v zadnjih letih nikol ni bilo <_< . Ker jim ni blo treba. Poleg Dacie in Kie so edina tovarna, ki je letos pove?ala prodajo glede na lani (V SLO). Ja, upam da se jim ne kolcalo. Je pa za lastnike rabljenih bolje, da pri novih ni ve?jih popustov.

Sicer je pa tale recesija en bull shit. Nekaj je res, ogromno je pa napihnjenega. Sedaj se bodo nekateri la?je znebili ljudi in dolgov, kot bi se jih v normalnih razmerah.

Mi gre pa ta beseda in vse v zvezi z njo ?e po?teno na k... Vsak dan jo sli?im cca. 170-krat... Trgovine in gostilne pa ?e vedno polne... <_<:angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, svaka ?ast Brawnu. Sam se mi zdi, da mu bodo zihr kaj na?li na avtu... :angry2:

Ferrari popu?il, ?eprav se mi zdi, da nimajo tko slabega avta. ?al vozni?ki par ni ve? dorasel razmeram :angry2: . Kimi se vozi kot po jajcih, ko pa za?ne resno dirkat, se pa vse skupaj hitro kon?a v ograji ali v pesku. Massa se pa trudi, ampak se mu na koncu vedno neki zj... Ko se nekomu to tolkokrat zgodi, to ni ve? naklju?je ali smola.

Hamiltonu se je spet uspelo nekak izvle?, po kazni Trullija celo na 3. mesto. Ne more? verjet. Toyota bi res morala mal pazit. Enkrat tehni?ne nepravilnosti, potem nedovoljeno prehitevanje...

Kubico in Vettla pa v kot kle?at... mularija... :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, letos bo pa zanimivo :bravo: .

Mogo?e imajo rde?i ?e kaj upanja, srebrnim pa tud pet difuzorjev v riti ne bo pomagalo :harhar::D

Brawn z enakim motorjem je namre? na vrhu :jezicek::hohoho:

Kje pa je na? mladi pomembne?? :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jures Praznuje
Napisano

Vse najbolj?e. Prvih 100 let je mal problem, potem se pa ?lovek navadi :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.