Skoči na vsebino

Ja, to je najbolj fajn pri teh igrah; da za?ne? kot klo?ar, potem pa si nove voze kupuje?. Jaz sem v 18WoS za?el na Peterbiltu in to onem starem iz filma Duel, ?e se spomni?, ko sta se en tovornjakar s cisterno in en osebni avto prepucavala nekje ?ez arizonsko pu??avo.

Sem pa v?eraj probal demo igre Next Car Game (beri: Flatout 4). Mater, kak po?kodbeni model... mora? pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Jaz bi predvsem preveril, kak?ne senzorje imajo in pa optiko. Vem, da je bilo kake 8 let nazaj bila prava umetnost dobit trotla z malo ?uma. Imel sem jih kar nekaj, ampak edino Sony se je izkazal na tem podro?ju. Verjetno je do sedaj tehnika ?e zelo napredovala, je pa res, da s trotlom si nad 800 ISO nima? ve? kaj po?et. Vsaj pri ve?ini je tak. Najbolj?e, da gre? v Big Banga in sproba? vse od prvega do zadnjega, potem pa preveri? kje ?eleni model najceneje dobit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Tomozuki - dobre fotke si jim prispeval! :D

Daj ?e kak?no za Mazda koledar, ker vidim da ti laufajo tovrstne zadeve. :cheers:

Lahko :prstgor: Ampak boste morali kako fajn Mazdo pripeljat, ker take stare kante kot jo imam sam, verjetno ne sodijo na koledar? :D

Najbolj?i stavek v ?lanku:

"Na policijski upravi Maribor so pojasnili, da se je voznik upiral vklenitvi, zato sta morala policista uporabiti prisilna sredstva, pri tem pa sta bila la?je po?kodovana."

Se pravi, da sta po?kodovana, ker sta uporabila prisilna sredstva. Sta jih mogo?e drug na drugem namesto na ulovljenem? Nesposobnost policistov? Nerodnost policistov? Neizku?enost oz. pomanjkanje usposabljanja?

Ja, smotano napisano. Mislim, da sta okno razbijala, ker se je ded noter zaklenil. Ne vem sicer s ?im, ampak celega okna nista uspela razbit. Verjetno sta dobila kake praske, ko sta ga ?elela ven spravit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tistim, ki so ?e kdaj vozili v napa?no smer, pa bi na ?elo tetoviral kako pri nas poteka vo?nja in v katero smer! :cheers:

Mmm, ne, kar rotacijsko na avto, da bi se ga ?e v dolgem loku izogibali in to ?e preden bi zavil na avtocesto :lol:

Sicer pa danes zjutraj pod mojim oknom:

http://www.24ur.com/foto-star-znanec-polic...-vklenitvi.html

Sem daroval nekaj slik, da ne bo samo suhoparnega teksta :D Tega o?itno nikoli ne bo izu?ilo ni?... druga kot pa kaki Goli otok in kotaljenje kamenja sem ter tja pri +46 celzija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni se tudi zdi sme?na reakcija ljudi na zimo in sneg. Zaradi svoje nesigurnosti v vo?njo in sposobnosti, krivijo cestne slu?be, da je centimeter snega ?e nepremostljiva ovira. Te se pa preseli na Fiji pa ne bo te?av... :ne vem: In ?eprav je Lojz nasprotoval moji ideji o tem, da bi vsak moral opravljat ?e poligon varne vo?nje, ?e vedno stojim za svojo trditvijo. Mogo?e bi dodal le ?e poligon smerokazev in retrovizorjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, ta Forza Horizon bi pa bila po mojem okusu. Zgleda podobno kot TDU, ampak verjetno z precej bolj?o fiziko. Ker NFS je res taka arkada, da je ?koda besed. Sicer zabaven v multiplayer na?inu, ampak prece? simpl. Ampak Forza verjetno nikoli ne bo na PC-ju. Tako kot GT ne.

Assassin`s Creeda bi tudi ?e kdaj za?pilal. Ampak 1. del mi je ob?asno ?e rahlo najedal ?ivce, ker se mi je zdelo, da se je ponavljal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.