Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Potem se moras pa prej opogumit, pa si najt frajerja z debelo denarnico, dobrim avtom, veliko hiso, parimi vikendi, jahto, zasebnim letalom.... pa unicevalcem dokumentov, da bo znal za sabo pospravljat dokaze in da ne bo koncal na Dobu ;) ...

Jest bom menda letos jeseni postal ze dedek ;)... Ce bo vse po planu ;)

ja ja itak, taki nerealni plani ane :) 

oo lepo za dedka hehe :) sej tale jesen bo 1,2,3 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nekaj je hudo narobe, sej to sama ve? in vidi?, ti sebe najbolj pozna?. Lahko da je res kje kako vnetje, o?itno se telo precej matra s tem oz. je precej obremenjen, zato si seveda ?ibka.

Ta??a je imela podobne simptome, po pol leta so ugotovili da ima suho plju?nico.

Sej to ja, js ?utim da neki ni uredu..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Selitveno-zaposlitvena tema
Napisano

Mi imamo ve? sorodnikov na stajerskem, ki se ?e redno poslu?ujejo dela v tujini, 2 strica sta malarja oziroma znata tudi vgradnjo oken in podobno. Preden sta dobila delo so preverili koliko znata nem?ko. Bratranec pa kar ?e nekaj ?asa ?ivi gor in dela, prej je ?e preko teh njihovih zaposlitvenih portalov, zdaj ima slu?bo, se je celo na svoje preselil, pa mislim da niti nazaj nima namena se vrniti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No zdj pa mislm, da lahko jamram..Nimam pojma kaj je narobe z mano, use me boli kot da bi bla stara 50 let, zjutraj komi vstanem, kamorkol grem sem hitro utrujena. Zate?ene mam bezgavke, pa nobene vro?ine, kri je bla se kr uredu, pokazala nej bi neko vnetje.. Js pa nc ne morm delat, karkol delam se tko zadiham kot da bi bila ?isto brez kondicije (kar je nemogo?e, ker sem pred tem se telovadila). Prot ve?eru me stiska v plju?ih. No in zdej ?akam na infekcijski kliniki (ker se mi pove?ane bezgavke ve?krat ponovijo, samo nikoli pa se nisem bila tako utrujena). Ve? dni me ?e ni na sihtu, ker me roke bolijo ko delam, pa ?eprav sedim. Ob?utek mam da niti tuki ne bojo ugotovil, kaj je dejansko narobe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Me?a? jabolka in hru?ke. Me?e? mi ven neke socialne primerke, ki ?e za kondome nimajo in nastaja problem, ki ga izpostavlja?. Jaz sem ti pa pravil o tistih, ki so normalno situirani. Preberi ?e enkrat moj post. Ta trivialnost o (ne)dokon?anem ?tudiju in pomanjkanju delovnih mest ni imela nobene veze s tem.

Nazadovala bo zaradi drugih 99%, ki bi se lahko potrudili in naredili kaj, ampak nimajo ?asa, ker se ukvarjajo s svojimi hobiji in slu?bami, potujejo, ne najdejo nobenega dovolj dobrega partnerja (ki mora bit lep in pameten) in nasploh preve? gledajo na svojo rit

Oprosti samo jaz sem tale tvoj del dojela tako.. Socialne primerke? Potem sem jaz socialen primerek zanimivo. Pa? sem imela fanta s katerim sva hotela imeti otroka, pa ?eprav ?e nisva do?tudirala..Pa sva si rekla, da bo tko ?e vsaj en dobi slu?bo, samo nisva hotela ker ni bil re?en prav nobena prostorska re?itev.. Pa? ne morva met otrok v njegovi eni sobici.. pa ?eprav so imeli doma prostor, kjer bi si dejansko lahko uredila, pa nisva zaradi te?av z njegovimi star?i.. Pa? js si ful ?elim otroke, no saj zdaj itak ni ?ans :D ko bo pa? bo..

Mogo?e si ti druga?e mislil, pa sem jaz narobe razumela :) malo izven teme.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sej to je samo enih par takih. Tudi vsi geji oziroma lezbike se ne bi odlo?ali za posvojitev. Mislim, da zaradi tega evolucija oziroma rodnost ne bo nazadovala. Nazadovala bo zaradi drugih 99%, ki bi se lahko potrudili in naredili kaj, ampak nimajo ?asa, ker se ukvarjajo s svojimi hobiji in slu?bami, potujejo, ne najdejo nobenega dovolj dobrega partnerja (ki mora bit lep in pameten) in nasploh preve? gledajo na svojo rit. Nepotreben cirkus, ?e mene vpra?ate.

Ja ker je to, da ho?? najprej do?tudirat pa imet neko slu?bo, gledanje na svojo rit. Dej gremo otroke delat ane pa jih obesit doma star?em na vrat, pa ne pri tem mislit, kaj za sabo pustijo vse posledice, da nisi niti naredil ?ole, pa zarad ne osnovne izobrazbe, pa zarad tega ne dobi? slu?be..Pa imet nek znosen prostor, kjer spet!, nisi odvisen od svojih star?ev.. Ja ker je to gledanje na svojo rit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

King charles spaniel.Ve? kot primerno za otroka, karakter mi je super in pa v bloku mrcine ne morem imet.No pa gledam tud iz tega,da bomo psa zmer sabo imel,kar je s kakim bernardincem malo te?je:)

sam js sm pa enkrat sli?ala, da te ku?ki niso lih primerni za otroke.. Ne vem ve? to?no zakaj hehe.. 

O?itno ni ?ist res, ?e je pri vas vse ok :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmaj kaj pa je zate "normalna" dru?ina? Enozakonski star?? ..js mam lo?ene star?e, pa zarad tega nikol nism mela normalnega otro?tva, kot sem ga hotela in sem dolgo ?asa trpela na ra?un tega, pa ?ele kasneje itak spozna?, da seveda je bol? da so lo?eni.. Sam po pravilih normalne dru?ine o?itno niti to niso normalne dru?ine..

Men se zdi ?ist pravilno, da so to sprejel, sam je prov hecno, k so se vsi ob to obregnl,kot da je cel zakonik sam o tem, da niso notr spet kak?en hakeljc skrili, ki ga pa noben ne opazi, zarad tega buma okol homo.. Glede posvojitve otrok je ?ist res, ?e tko jih te?ko posvojijo.. Pa tako ja, kot ste vsi napisal otroc so nepopisan list papirja, predsodke in ostalo dobijo od star?ev in okolja..

Hmmm ja to mogo?e res o teh paradah ponosa.. Kje se je to sploh za?el, pa zakaj? :) mislm a kot nek protest, da se dejansko ho?ejo uveljavit v svetu, opozorit da tud oni obstajajo al kak?en drug razlog..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

Okeeeej  kaj je blo zdej to, berm normalno to temo in kr naenkrat neki napadi in vse skupi. Ne razumem, kaj je narobe, ?e je Boss podal svoje mnenje, ne glede na to ali ima kak?en tatu ali ne.. Js ga tud nimam pa podajam svoje mnenje, sicer ga ho?em imeti, ampak dobro.. Kar se tega ti?e, da se Boss skos krega.. Bom povedala neki splo?nega, forumi so ?e od nekdaj bili preglavica pri ljudeh, ker se ne vidimo v ?ivo, nekdo ne ve v kak?en tonu kdo kaj re?e in takoj lahko kdo, ki je malo bolj vzkipljive narave ali pa samo narobe prebral kak?no besedo, razume nek komentar ali sestavek v popolnoma druga?nem tonu, kot pa je bil mi?ljen. Prav tako, je na forumu potrebno kaj kdaj ve?krat razlo?iti (sploh ko se gre za mnenja in stali??a) in mislim, da to ni kreganje, samo podajanje mnenj, ki jih pa? vsi ne razumejo, zato pa prihaja do nesporazumov. Bossov komentar res mogo?e ni bil na stali??u, ker te DeanKS ne pozna dobro, pa ne ve koliko si ti do?ivel, vendar ga pa zato ni treba napadati in pisati ?aljivk na forum kot je kreten, vse se da normalno razlo?it, brez ?aljivk.

In mislim, da smo ga vsi razumeli kaj je hotel povedati s svojim mnenjem, tudi Allyssa je potrdila oziroma on njo, ali kdo ?e.. ?e bomo vsi imeli take odzive, potem noben ne bo ve? hotel podajati svojih mnenj, kar pa mislim, da so forumi nastali ravno zaradi tega, da se naenx lahko ?pogovarja? ve? ljudi, samo prosim brez nestrpnosti :) Ne vem kje je tukaj podal kakr?nokoli ?slovensko?  kritiko?

In ne glede na smetenje, js nism mogla bit tih :) ker taka pa? sm, sploh kadar vidim, da se nekomu godi krivica..

Panda hud tatu ;) ko bo dokon?ano bo zihr supr :)

Ja moj tatu, no vsaj to kar razmi?ljam ?e neki let, da bi si dala narest je pa? bolj majhen, ?eprav pa bi bil na kar dovolj opazen mestu telesa, je pa spet tako, da se ga lahko skrije v primeru kadar bi ?lo za slu?be in podobno. Imel bi pa tudi pomen, sicer zdaj ne vem ali res tako univerzalen, kot v primeru Allysse, da ji zdaj nima ve? pomena.. No upam, da bo mi ga moj imel :) Je pa pri meni v bistvu najve?ja te?ava bole?ina, ker imam res nizek prag..  :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.