Skoči na vsebino
Korona - Covid-19
Napisano

ma nategujejo folk  da je groza, je pa problem da je folk tolk opran da tud če vidi da je vse larifari še kr zagovarja take zadeve... samo za zaslužek se jim gre...pa da majo folk pod kontrolo da ne bi parlamenta vn nesl...nč druzga...  k bo folk popizdu bo konc korone prej ne...  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

mal pretiravaš...oz kr velik... sem nad 700m  doma in vem kaj je zima, res pa je  da je zadnja leta večinoma zeleno... ampak letos je blo pa čist dost  prns snega..tud  minus je blo precej dni ... dost mam ubistvu... očitno bo pa še trajal, berem da bo cela evropa zimska zdele...

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

kolk bo benz pa nafta poleti...oz drugo leto če ne bo kovida?  mal bojo jamral da je z vidika okolja treba dizl pa benz omejit...mal bo pomankanje nafte k niso črpal...mal to ono... lepo bo šla cena v višave ...  ajej bo lušn 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

norca se delajo, zdravi ljudje s pozitivnim testom ležijo doma 14 dni... 99%  kje si to še vidu...  včasih smo bli pa res za kako gripo fajn bolni je pa šef že po 2h dneh klicu da  če si kej bolš kr prit delat.... kaj bomo to preplačal pošteni delavčki...ajej 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

veš da bi fajn premislu, sm že tolk navajen zdej da mi ne manjka nič... hvala bogu sm tak da ne rabim bit vsak dan 3x v trgovini in vsak vikend na morje pa nazaj itd... bogi pa tisti ki so navajeni takega življenja ja... tak se bo prec prepognu da bo loh šou u kafič na kufe ja 

sej bo bolš, še par let bo mučno... pol se bomo pa navadl :P 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano

sami doktorji in kirurgi povejo da jim paše manj delat pa več dobit k so kao težke razmere... povejo pa tud da se za glavo držijo ko pomislejo kolk ljudi čaka na poseg... pol bo pa hitenje...zmeda napake slaba volja... groza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)

boss še mal pa bojo strožji  ukrepi.... novi sev is koming  :D

bog jim odpusti...

hrvati busanci, vsi majo manj okužb kao... a vse majo odprt, bolj se družijo,pijejo, nakupujejo....bjk... smejijo se nam 

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Korona - Covid-19
Napisano (urejeno)

stranski učinki so vidni tudi po nekaj letih.... 

da se hodi folk iz lj blokov sankat v druge občine kjer je sneg je pravilno , vsaj nekdo od staršev ima še malo pameti in volje da pelje na zrak mulce prelaufat da niso zakisani pred  tv... 

zaprta smučišča so najbl bedn ukrep, komot je razdalja tam, svež zrak... bolano.... 

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
54cd44fd29e6c191acfe_62503353.jpg?v=2ab1
WWW.24UR.COM

S hitrimi antigenskimi testi so posredniki očitno zelo dobro zaslužili. Teste, ki jih...

kot ze 100x rečeno.... nateg... izkoriscanje postenih naivnih ljudi... ki hodijo v vrste stat da jim vrtajo po nosu...itak nic ne pokaze prav to je že vsem jasno.... 

placevali bomo pa mi in naslednje generacije take oslarije.... niso kitajci neumni, pametni so 1000x bl k mi

Popravljeno od gregc88
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kdo je reku da delam od doma ? delam na cnc strojih, težko par ton domu v spalnico prnesem....

s tem ko pravim da sem doma in ne bluzim okoli pomeni da hodim iz šihta domu, max v trgovino... ne hodim pa od bajte do bajte ...po kleteh na šnopc... po centrih lucke gledat, po poštah se guzvat , in ostale bedarije ... na šihtu jih je velik to koronco mel in vecina glih tistih k so se najbolj  bal pa najbl afnal z maskam in strasenjem ... 

zagovarjajo ukrepe , se hodjo testirat ,in afnajo z maskam... privat pa delajo pa glih kontra... znamo take

tud prehlad mine brez da vzames lekadol...brezskrbi...sam dons je folk tok pussy ratu da za vsak drek takoj tablet vzet, iglo, šivat... 

zaradmene se loh cepte za gripco, koronco in še za novi sev pa novi novi sev... vse v enem letu... sam ne pol jokat ce se bo kj zmiksalo in bo kaj narobe... 

pa ne me citirat k se mi ne da...povem le tko kot vi kaj si mislim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

sm skoz istega mnenja ze od marca... in ga ne spreminjam....

še zadnjic, vsak ima svoje mnenje... js vem da je to bedarija da si mlad zdrav in se greš za to cept... isto to testiranje...bedarija da ni vecje, samo ene barabe sluzijo s tem na postenih naivnih ljudeh k hodijo ke u vrsto stat... 

pol se pa iz testiranja vrne domu pa cel ponosen kok je naredu za družbo itd... pa kaj si naredu s tem? stroške davkoplacevalcem ... 

pol po testu kateri itak ni vreden pol kurca... pa cel vesel na bozicne vecerje po trgovinah itd ... dej pol se testiraj vsak dan k si tolk skrben ... nevem kako ne spregledate da je to larifari...

js ne hodim nikamor, sm doma, tud ce bi biu bolan ne bi sou na testiranje k mi to nic ne pomen... poznam jih ogromn k so sli in so bli cist veseli k so bli pozitivni... ja vau in kaj si na boljsem...nic

cepil bi se ce bi biu bolehn ,str 70+ ja, k itak ne zgubis nic in ne more škodit ker si itak že bliz britofa .. da bi se pa mladi zdravi špikal mi je pa tolk mim da ni za povedat... 

če vam paše kr... me ne moti.... sm ne mislt kok ste heroji zaradtega ... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

vsak ki ima mal zdrave kmecke pameti in je mlad,zdrav se ne bo..... 

človek je narjen da vse te gripce preboli šala mala... tud zlom kosti mlad pozdravi komot... ko si pa star se mores pa pac merkat, cepit itd....

naj se cep tist k se boji, me ne mot...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

vi pa vasa politika :D

take zadeve me bl skrbijo kot twito in koronca...

3a24ed1591a49e3d2de1.jpeg
WWW.GOOGLE.COM

V nekaterih citrusih odkrili presežene mejne vrednosti pesticidov

in... itd...

1289807.jpg
WWW.DNEVNIK.SI

Umiki živil s sezamom, ki vsebuje rakotvorno snov etilenoksid, se v Evropi in...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.