Ti ne, kaj pa DonFelipe? A je on zalezoval Stelco pa ?e prej uno Mojco F.
Mislim, jaz sem ?e ?ist zgubljen - se vidi da ne gledam mehi?kih telenovel pa ker nimam izku?enj in zdaj te?ko sledim vsej tej ?toriji. :ne vem:
Nasploh nobenih izku?enj nima?
To kar si prilepil je prvi link ki ga google da ce vtipkas quercus. Zgleda da si v paniki na hitro izgovor nasel. V bistvu je pa quercus hrast, vse vrste hrasta, morda ti pa stella hodi po glavi prav zaradi tega stavka na wikipedii:
Rare species of oak trees include scarlet oak (Quercus coccinea), chinkapin oak (Quercus muehlenbergii), and post oak (Quercus stellata).
Quercus stellata, paseta kot mama na ata.
Iz polhovega gradca preseljen v ljubljano, po imenu Bojan. Nas Quercus.
al bi ji rad identiteto ukradel... baje se to velik dogaja. Celo na forumu smo ?e imeli krajo identitete. Ampak je bil tip?ek premalo prebrisan in je ukradeno identiteto hotel prodati ravno na tem forumu - si more? mislit kaki lemer.
Ce nisi slucajno pol- ali ne-pismen, sem ti svoje izkusnje napisal tako kot vsem ostalim, dekle je lahko, in ce hitro gre, se ne gleda kaka je ampak se da v "knjizico".
Misli?, da to da je biseksualka povezano s tem kake ?udne me?anice je? Tole je pa zanimivo, kje si to zvohal? :ne vem:
Tudi to igra vlogo ja
Vidi se, da nisi ?e bil v taki situaciji
?e iz imena ve?, da je nekje nekaj Italijana notri, ta drug del bom pa samo uporabil moderni bosanski pregovor "mo?e? iztjerat Bosanca iz Bosne, al Bosne iz Bosanca nikada"
Si mi ravno snel z jezika
Uf, sele zdaj videl temo.
Poznam, se iz unih cajtov ko smo hodli gor na gorenjsko pit. V glavnem kr ena nepomembnica. Po parih pijacah se noge odprejo, ce si le kaj mocan na besedi in napletes kako zgodbico o "lastnistvu banke v spaniji", "posedovanju novega BMW E60" in podobno. V glavnem, potrosni material, hitro da, ni kaj ekstra v postelji vendar podarjenemu konju se ne gleda v zobe, a ne.
To govori? iz svojih izku?enj ?
Shit just gor real
Baje jo na madzarskem poznajo, ker.......
Potem ti je vse jasno.
Po?re ves gula?-paprika? in krade ko nora
je od njene pratete 4. mo? od tam?
???
... in so skupaj ribe lovil v blatnem jezeru, ampak...
Niso ni? ujeli, ker je vse po?rla ?
...izvedela je, da je njen prijatelj...
?eh?
... Martin K.... tihotapil sol in s tem denarjem ...
bil zvodnik ?
...kupoval njeno ljubezen, ker...
je od kobile ni dobil ?
..sta si bila psihi?no tako blizu, vendar fizi?no zelo..
Ona in Martin ?
...nerazviti osebi, da ju je marsikdo zamenjal za...
???
...neandertalca, ki...
???
....so bili baje na podobni stopnji kot denisovanci vendar vrnimo se k Stellci saj je izgleda zlomila...
??? Vem da se ji je odfuzlalo
Ma ne ?e spet! Ma ne ?e spet! Ma kaj se da tudi Stelico napodit s foruma tako kot cvi?ek-copsa?
???
...ze ogromno moskih src, kot na primer....
tudi znanih je samo no?ejo spregovoriti o tem ....
... je na hrbtih, neubogljivih sogovornikov, zlomil lopat tudi brkati gospod s primorske, a vseeno...
Kateri je ta brkonja?
...ga en pogumno dra?i saj ve da....
???
... ga bo gospod s Primorske slej ko prej dobil...
???
...in potem ga niti Stellica ve? ne re?i...
Seveda, ?e samo afere kuha in komplicira
haha, to sem videl v dvigalu
Kaj si videl v liftu?
..kajti ko bo pela lopata ...
Upam, da bo res enkrat malo skopala kak?en jarek
A si ji naro?il, da ti temelje skoplje?
...in igrale grablje ter vile tolkle po bobnih, bo to koncert, ki si ga...
???
...bodo vsi zapomnili za vso ?ivljenje, saj...
???
je izgubila nedol?nost v nubiri z markotom in..........
ostalimi ?lani skupine GameOver ?
...?e cel teden ni hodila naravnost ker jo je tako raz?telal...
A je ?la k avtooptiku, da jo je nacentriral oziroma spravil v linijo ?
...da je imela obcutek, kot da za sabo vle?e tank...
Sicer sem to temo na?el naklju?no med iskanjem ene druge pa me vseeno zanima, ?e si naredil kaj slik Foter je bil lansko leto v Kijevu pa pravi, da ni skoraj ni? ve? "sovjetskega" v njem. Sami Cheyenni, Escaladi in Touaregi. Sicer mene tudi mika, da bi ?el. Predvsem na ogled raznih muzejev hladne vojne (npr. podmorni?ka baza, ?ernobil itd.).
On preprosto nima ?uta za nostalgijo, kar se lepo vidi.
?e si je ogledal razne muzeje kot navaja? potem je uredu, da bi pa hodil samo zaradi sponzoru? pa nima smisla.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani